Meer resultaten voor kamer te huur antwerpen

 
kamer te huur antwerpen
Kotzoeker 399 koten gevonden in antwerpen.
Original Immo Studentenkamers in Antwerpen.
Kerkstraat 45 2060 Antwerpen, België. Karel De Grote Stadscampus Stadswaag. Predikerinnenstraat 18 2000 Antwerpen, België. 2000 Antwerpen, Van Breestraat 17. Recent toegevoegde kamers. Smart City Blocks SCB. SCB kamer D2. SCB kamer D2. italielei 15 antwerpen. Smart City Blocks SCB.
Studentenkamers Antwerpen te huur dichtbij universiteit hogeschool.
Kamer te huur brandverzekering. Kamers te huur korte termijn. Marcel Auburtinlaan 37. 2600 Antwerpen Berchem. Beleid Sitemap Login. Live buienradar Antwerpen. Live verkeerssituatie Antwerpen. Marcel Auburtinlaan 37 2600 Antwerpen. een halte voor tram 7 en tram 15 is er op 500m.
Kot Antwerpen iKot.be.
Maximale afstand tot Antwerpen. Op kot in Antwerpen. In Antwerpen zijn veel verschillende koten beschikbaar aan de gemiddelde prijs van 260 euro per maand. Bij deze prijs zitten de kosten voor water, elektriciteit en internet vaak inbegrepen. Op kot in Antwerpen.
Uw kot in Antwerpen Vind een studentenkamer in Antwerpen.
ruime Nette lichte studentenkamer van 12 vierkante meter, Groen label brandveiligheid en leefkwaliteit van de stad Antwerpen. gelegen in een gelijkvloers appartement waarin vier studenten verblijven. Zeer centraal gelegen tussen Campus Drie Eiken en Campus Middelheim. Op 100 meter van alle winkels. 550 Alle kosten inbegrepen 1 plaats beschikbaar. Studentenstudio, bemeubeld, met eigen badkamer douche, WC, lavabo, kitchenette, frigo en TV. Het hele gebouw werd recent gerenoveerd. Ruime gedeelde keuken. Op het gelijkvloers aan de rkant van het gebouw. Gelegen in de wijk Zurenborg, dicht bij het centraal station. Internet en energie. 345 Alle kosten inbegrepen 4 plaatsen beschikbaar. Nieuw gerenoveerd studentenhuis op een boogscheut van alle openbaar vervoer en vlak naast het nieuwe park spoor noord. Net tegenover het huis ligt campus noord 1 van de karel de grote hogeschool. Warm en koud water op de kamer.
antwerpen centrum wachtdienst dokters antwerpen kamer te huur antwerpen.
kamer te huur antwerpen. Zoek Kamer te huur in Antwerpen skot.be. Het gebouw omvat 24 studios en 123 studentenkamer, verdeeld over 5 verdiepingen en biedt internet, een privé tuin, toegangscontrole door middel van een badge systeem en een fietsenstalling per kamer.
Houtens Nieuws Nieuws uit de regio Houten.
Gezelligheid is gezond. U kunt deze drie combineren door deel te nemen aan de jaarlijkse Avond4daagse in Houten die op 21 mei weer van start gaat. Daarom een oproep om eens samen met uw collega's, buren, kaartclubje, sportclub, vriendengroep in te schrijven voor maar 500.
Sorenco.
Aanbod Te huur. 123 m Oppervlakte. 80 m Oppervlakte. 100 m Oppervlakte. 105 m Oppervlakte. Blijf op de hoogte van ons aanbod. Schrijf u nu in voor uw gepersonaliseerde nieuwsbrief en u word vrijblijvend op de hoogte gehouden van nieuwe panden in ons aanbod of prijswijzigingen die aan uw wensen voldoen.
Op kot Thomas More.
In onze residenties in Mechelen en Antwerpen kan je een kot met sociaal engagement huren. Dat betekent dat je je tijdens je studententijd extra wil inzetten voor anderen: voor je medebewoners en voor de buurt. Dat geeft je verblijf op kot een meerwaarde. We willen van onze studentenhuizen een hechte community maken. Ze zijn dan ook zo gebouwd dat ontmoeting centraal staat, in grote gemeenschappelijke livings of keukens. We hebben géén inwonende kotbazen, dus we rekenen op jouw hulp om van je kot een nieuwe thuis te maken samen met je medestudenten!

Contacteer ons