Meer resultaten voor dermatoloog antwerpen

 
dermatoloog antwerpen
Dermatologie Huidziekten ZNA.
De enige in regio Antwerpen die mohs-chirurgie aanbiedt. Ortopelea spreekt vloeiend Frans, Engels, Roemeens en Nederlands. De informatie op deze pagina is louter informatief en vervangt geenszins een consultatie bij je behandelend arts. Laatste update op: 26-03-2018. Auteurs: Team Dermatologie Huidziekten.
dermatoloogverbruggen.be Algemeen.
Wenst u online een afspraak te maken, bekijk en lees dan wel telkens eerst de praktische" info. Deze info wordt regelmatig bijgewerkt! Jong en oud kunnen terecht in de praktijk voor.: algemene dermatologie huid, haar en nagelaandoeningen. lichttherapie zowel PUVA als smalbandUVB.
Zorgverleners.
Chiropractors, osteopaten en psychotherapeuten die een overeenkomst hebben met CM en hun adressen in het kader van de CM-tegemoetkoming voor chiropraxie, osteopathie en psychotherapie. Kun je bepaalde informatie of een zorgverlener niet terugvinden in de lijst, neem dan contact op met CM.
Dermapolis: ons team.
Ze studeerde af als dermatoloog in 2004 en werkte eerst 2 jaar samen met Dr. Heykants in Vosselaar. In 2006 startte ze haar dermatologische praktijk op de Parklaan te Turnhout. Deze praktijk groeide al snel uit tot een referentiecentrum in Turnhout voor dermatologie. Ze kreeg versterking van haar huidige collegas Dr. Mellaerts en Dr. De praktijk werd verbouwd, gemoderniseerd en uitgebreid in 2014 en in 2016 werd Dermapolis opgericht. Mellaerts behaalde haar diploma van arts aan de Universiteit Antwerpen in 2007 met grote onderscheiding. Zij bekwaamde zich in pediatrie in 2007-2008. Nadien begon zij aan de opleiding dermatologie in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen onder toezicht van Professor Dokter J.
voedingsconsulente dietist brasschaat dermatoloog brasschaat.
Opvoeding Onderwijzs tot Brasschaat 38. Kapper Voor Dames tot Brasschaat 38. Bakker tot Brasschaat 37. Schoonheidssalon tot Brasschaat 36. Autos Garage tot Brasschaat 34. Locaties gerelateerd aan Dermatoloog. Dermatoloog tot Antwerpen 33. Dermatoloog tot Sint-Niklaas 7. Dermatoloog tot Brasschaat 6.
drdemerlier.
Daarnaast doet hij raadpleging in het Sint-Vincentiusziekenhuis Antwerpen waar hij meer dan 20 jaar diensthoofd was en in het Medisch Centrum op de Sint Jacobsmarkt 49 te 2000 Antwerpen. De Merlier is injectables trainer voor de firma's' Merz en Bo-Medical.
Hilde De Veylder.
Een dermatoloog of huidarts behandelt huid en haaraandoeningen evenals nagel en geslachtsziekten. Ons oog is het belangrijkste instrument om tot een juiste diagnose te komen. Soms zijn bijkomende onderzoeken allergietesten, biopsie, labo, haaronderzoek nodig. Er wordt voor elke patiënt voldoende tijd uitgetrokken voor de nodige vragen anamnese en het huidonderzoek.
Esthetische dermatologie Mediclinic.
Na consultatie bij de dermatoloog wordt de veiligste en meest effectieve behandeling voorgesteld. De respectievelijke behandeling wordt steeds uitgevoerd door of onder supervisie van de dermatoloog. In deze website vindt u een korte beschrijving van een aantal veel voorkomende huidaandoeningen en de verschillende behandelmogelijkheden die Mediclinic aanbiedt.
Dokter Karen Van de Voorde Dokter Karen Van de Voorde is gespecialiseerd in alle huidziekten en de chirurgische verwijdering van goed en kwaadaardige huidletsels.
Dermatoloog voor jong en oud. Maak een afspraak. Privé praktijk Edegem. ENKEL OP AFSPRAAK. Maandag: doorlopend van 8u45 tot 14u15. Dinsdag: doorlopend van 8u45 tot 14u15. Avondraadpleging bij dringende doorverwijzing. Woensdag: doorlopend van 8u45 tot 11u00. Donderdag: doorlopend van 8u45 tot 14u15. Vrijdag: doorlopend van 8u45 tot 14u15. Dokter Van de Voorde Karen. Karen Van de Voorde behaalde in 2001 haar artsendiploma met grote onderscheiding aan de universiteit Antwerpen.

Contacteer ons