Resultaten voor dermatoloog antwerpen

 
dermatoloog antwerpen
dermatoloogverbruggen.be Algemeen.
Wenst u online een afspraak te maken, bekijk en lees dan wel telkens eerst de praktische" info. Deze info wordt regelmatig bijgewerkt! Jong en oud kunnen terecht in de praktijk voor.: algemene dermatologie huid, haar en nagelaandoeningen. lichttherapie zowel PUVA als smalbandUVB.
Medisch Centrum Antwerpen. Medisch Medisch Centrum Centrum Antwerpen. Antwerpen.
Deze website biedt u nuttige informatie over onze medische en paramedische hulpverlening. Het Medisch Centrum Antwerpen is gelegen in het centrum, vlak bij Franklin Rooseveltplaats, en dus gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij staan garant voor een professionele zorg aan de gangbare rizivtarieven.
Vind een Dermatoloog in Antwerpen Doctena.
Dermatoloog in Antwerpen. Deze week niet beschikbaar. Bel voor een afspraak Bel voor een afspraak: 324 75 23 89 32. Kevin Gmelig Meijling. 109 Jan Van Rijswijcklaan., Deze week niet beschikbaar. Bel voor een afspraak Bel voor een afspraak: 3232378239.
Racistische arts vecht ontslag aan Antwerpen Regio HLN.
werkte als zelfstandig dermatoloog in AZ Klina in Brasschaat. Antwerpen Dermatoloog T.H. die door het AZ Klina in Brasschaat op staande voet werd ontslagen wegens racisme, gaat dat ontslag aanvechten voor de rechtbank. De" aanstootgevende uitspraken waarvan AZ Klina in de ontslagbrief melding maakt, heeft onze cliënt nooit gedaan tegenover patiënten, zegt advocaat Raf van Goethem die arts T.H.
drdemerlier.
Daarnaast doet hij raadpleging in het Sint-Vincentiusziekenhuis Antwerpen waar hij meer dan 20 jaar diensthoofd was en in het Medisch Centrum op de Sint Jacobsmarkt 49 te 2000 Antwerpen. De Merlier is injectables trainer voor de firma's' Merz en Bo-Medical.
Zorgverleners.
Chiropractors, osteopaten en psychotherapeuten die een overeenkomst hebben met CM en hun adressen in het kader van de CM-tegemoetkoming voor chiropraxie, osteopathie en psychotherapie. Kun je bepaalde informatie of een zorgverlener niet terugvinden in de lijst, neem dan contact op met CM.
Onze paramedici Groepspraktijk Ganzenkuil.
Als dermatoloog is Dr. Raes gespecialiseerd in de behandeling van huid, haar en nagelziekten. Wat dermatologie zo boeiend maakt voor haar, is de grote afwisseling. Zoveel uiteenlopende ziektebeelden en een patiëntenpopulatie van jong tot oud. Naast algemene dermatologie besteedde Dr. Raes tijdens haar opleiding veel aandacht aan de verschillende behandelingsmogelijkheden van spataderen, maar ook huidkanker en dermatochirurgie hebben haar bijzondere interesse. Aline is afgestudeerd als algemeen tandarts aan de Vrije Universiteit Brussel VUB in. Sandra is afgestudeerd als algemeen tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam ACTA in maart. Sophie is in 2010 afgestudeerd als algemeen tandarts aan de Universiteit van Gent. Nadien heeft zij een 3 jarige. Wendy is afgestudeerd als tandartsassistente aan het hivset te Turnhout eind juni. kinesitherapeut manueel therapeut. Piet studeerde in 2007 af als kinesitherapeut aan de Universiteit van Antwerpen.
voedingsconsulente dietist brasschaat dermatoloog brasschaat.
Opvoeding Onderwijzs tot Brasschaat 38. Kapper Voor Dames tot Brasschaat 38. Bakker tot Brasschaat 37. Schoonheidssalon tot Brasschaat 36. Autos Garage tot Brasschaat 34. Locaties gerelateerd aan Dermatoloog. Dermatoloog tot Antwerpen 33. Dermatoloog tot Sint-Niklaas 7. Dermatoloog tot Brasschaat 6.
Dr. Wilfried Van Lint Gemeente Hove.
Wilfried Van Lint. Wilfried Van Lint. specialist huidziekten dermatoloog.' Praktijk: Grote Steenweg 556 Berchem Tel. 03 230 97 02. woensdag van 15 tot 18 uur. vrijdag van 15 tot 18 uur. of na afspraak. Klik hier om je pagina aan te passen!

Contacteer ons