Meer resultaten voor antwerpen bezoeken

 
antwerpen bezoeken
Flandria Scheldetochten, culinaire en themacruises.
Een rondvaart met de Flandria boot is dé perfecte manier om Antwerpen en zijn wereldhaven op een andere manier te ontdekken. Wij bieden een volledig gamma aan van diverse rondvaarten met start en aankomst aan het Kattendijkdok, op het Eilandje.
Publiek kan heraanleg van de Scheldekaaien in Antwerpen bezoeken VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van VRT Nu. VRT NWS.
Dit weekend is één van de grote bouwplaatsen op de Scheldekaaien in Antwerpen open voor het publiek. De Scheldekaaien op de rechteroever worden over een lengte van 5 kilometer heraangelegd, er komt een hogere waterkering en nieuwe kaaimuren, een park, ontspanningsruimte en een strand. Een bouwplaats van ongeveer een kilometer lang is zondag te bezoeken.
Stampe Vertongen Museum Welcome.
Fly In 2014. Welkom Het Stampe Vertongen Museum brengt hulde aan de luchtvaartpioniers Jean Stampe en Maurice Vertongen die in 1923 hun vliegschool en vliegtuigfabriek oprichtten in Antwerpen. Samen met Jan Olieslagers de Antwerpse Duivel waren zij de initiatiefnemers en stuwende krachten achter de ontwikkeling van de Antwerpse luchthaven. Het Stampe en Vertongen Museum is open voor het publiek op zaterdag en zondag 14u-17u. kinderen 10j: gratis. jongeren 10-18j: 2 eur. volwassenen: 4 eur. senioren 65j: 2 eur. Op vaste data zijn er eveneens geleide bezoeken voor individuele bezoekers meer info.
Kom ons allen bezoeken op de Transport en Logistiek beurs in Antwerpen Stand 3115 TL Hub news.
603 vacatures in logistiek, transport en supply chain. Home / All news / Kom ons allen bezoeken op de Transport en Logistiek beurs in Antwerpen Stand 3115. Kom ons allen bezoeken op de Transport en Logistiek beurs in Antwerpen Stand 3115.
Dit is waarom u Antwerpen moet bezoeken.
Dit is waarom u Antwerpen moet bezoeken. Brussel mag dan wel de hoofdstad van België zijn, maar Antwerpen is zonder twijfel de hoofdstad van de mode en het entertainment. In de stad aan de Schelde vindt u een combinatie van historische en moderne architectuur, talloze clubs, bars en pop-up shops, interessante musea en galerijen en heerlijke plekken om te ontspannen.
Praktische info Museum Vleeshuis.
Wens je het museum te bezoeken met je klas, laat het ons dan weten via dit formulier. Meer informatie over schoolbezoeken vind je hier. Plan je een bezoek met of zonder gids, laat het ons dan weten via dit formulier. We bekijken je aanvraag en laten je snel weten of de gevraagde datum en tijdstip nog mogelijk zijn. Meer informatie over groepsbezoeken vind je hier. Museum Vleeshuis ligt pal in de historische binnenstad van Antwerpen vlak bij de Groenplaats en de Grote Markt.
Praktische info en tickets MAS Museum aan de Stroom.
Wil je als school het museum bezoeken met een klas, bestel dan de gratis tickets online via de webshop. Een gids boek je, minstens 3 weken vooraf, bij Visit Antwerpen via tickets@visitantwerpen.be of tel. 32 03 338 95 30 van maandag tot vrijdag van 9 tot 16 uur.
FPC Antwerpen Forensische Psychiatrische Centra.
Om een eerste antwoord te bieden op de vele vragen die patiënten en hun omgeving ongetwijfeld hebben, heeft FPC Antwerpen een informatiefolder ontwikkeld. In deze folder worden patiënten en hun omgeving voorzien van algemene informatie over FPC Antwerpen, over de behandeling, de mogelijkheden voor bezoek, etc.
Antwerpenaren bezoeken Kathedraal voortaan gratis Provincie Antwerpen.
Provincie Antwerpen Stefan Dewickere. Vanaf 2016 bezoeken inwoners van de provincie Antwerpen de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal gratis. Op die manier wil het kerkbestuur de provincie Antwerpen bedanken voor de uitvoerige restauratie van de kathedraal die in 2015 na 50 jaar werd afgerond.

Contacteer ons