Meer resultaten voor antwerpen bezoeken

 
antwerpen bezoeken
FPC Antwerpen Forensische Psychiatrische Centra.
Om een eerste antwoord te bieden op de vele vragen die patiënten en hun omgeving ongetwijfeld hebben, heeft FPC Antwerpen een informatiefolder ontwikkeld. In deze folder worden patiënten en hun omgeving voorzien van algemene informatie over FPC Antwerpen, over de behandeling, de mogelijkheden voor bezoek, etc.
Antwerpenaren bezoeken Kathedraal voortaan gratis Provincie Antwerpen.
De kathedraal van Antwerpen schittert opnieuw. Provincie Antwerpen Stefan Dewickere. Vanaf 2016 bezoeken inwoners van de provincie Antwerpen de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal gratis. Op die manier wil het kerkbestuur de provincie Antwerpen bedanken voor de uitvoerige restauratie van de kathedraal die in 2015 na 50 jaar werd afgerond.
Stampe Vertongen Museum Welcome.
Welkom Het Stampe Vertongen Museum brengt hulde aan de luchtvaartpioniers Jean Stampe en Maurice Vertongen die in 1923 hun vliegschool en vliegtuigfabriek oprichtten in Antwerpen. Samen met Jan Olieslagers de Antwerpse Duivel waren zij de initiatiefnemers en stuwende krachten achter de ontwikkeling van de Antwerpse luchthaven. Het Stampe en Vertongen Museum is open voor het publiek op zaterdag en zondag 14u-17u. kinderen 10j: gratis. jongeren 10-18j: 2 eur. volwassenen: 4 eur. senioren 65j: 2 eur. Op vaste data zijn er eveneens geleide bezoeken voor individuele bezoekers meer info.
Politiezone Antwerpen Altijd van dienst.
Je wil een wapen kopen en weet niet goed aan welke voorwaarden of wetgeving je moet voldoen. Politiezone Antwerpen treft regelmatig voorwerpen aan die mogelijk afkomstig zijn van een. Politiezone Antwerpen en Stad Antwerpen stellen de criminaliteitscijfers online ter beschikking.
7 redenen om Antwerpen te bezoeken VISITFLANDERS.
7 redenen om Antwerpen te bezoeken. Delen op Twitter Delen op Facebook. Antwerpen, of zoals de Antwerpenaren het noemen: t stad. Volgens hen is het de beste stad van het land. Of zoals ze weleens lachend zouden zeggen: Antwerpen is t stad en de rest is parking.
Bezoeken Fortengordels.
Bezoek de forten met de fiets, al wandelend, met de erfgoedapp, drink een fortbiertje, neem een rondleiding of huur gewoon eens een fort. Voor ieder wat wils! Interreg Vlaanderen Nederland. Koningin Elisabethlei 22 2018 Antwerpen tel. 03 240 55 62 info@fortengordels.be.
Stadion Royal Antwerp FC.
Oude Bosuilbaan 54 2100 Antwerpen België. Het postadres van het stadion is Oude Bosuilbaan 54a, 2100 Antwerpen Deurne. Indien u het stadion buiten wedstrijddagen bezoekt, kan u oprijden langs de hoofdingang Jan Welterslaan. De voetbalwet kan u raadplegen via deze link.
Citytrip in eigen land: onze favoriete adresjes in Antwerpen Vrije tijd Nina HLN.
Henk Deleu Antwerpen Middelheim. In vergelijking met de meeste botanische tuinen in andere steden, is die in Antwerpen bijna belachelijk klein. En toch is De Plantentuin zon uniek groen plekje in de stad, dat je er zeker eens moet gaan kijken.
Arenberg Antwerpen Arenberg.
Feest van het Falen. Binnenkort in Arenberg. An Evening With Bruce Dickinson. What Does This Button Do? Bekijk de volledige agenda. Blijf op de hoogte. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Nieuw in Arenberg. No Such Thing As A Fish.

Contacteer ons