Zoeken naar wachtdienst dokters antwerpen

 
wachtdienst dokters antwerpen
Wachtdienst Groepspraktijk Eliaerts.
Herentalsebaan 71-77, 2100 Deurne. Huisartsen van wacht in andere regio's' via volgende link.: Opzoeken van de dichtsbijzijnde tandarts van wacht kan je via Tandarts.be. Opzoeken van de dichtsbijzijnde apotheker van wacht kan je via Apotheek.be of Kava.be. web log analyzer.
Wachtdiensten Gemeente Schilde.
Home INWONERS Welzijn en gezondheid Wachtdiensten. 0900 100 05 050, euro/min. 0903 99 000 050, euro/min. 0903 39 969 150, euro/min. Schilde: 0474 69 22 88. Zone Antwerpen: 03 233 56 51. Telefonische permanentie Coda thuiszorg, 03 633 20 11.
Juli 2016-Huisartsenwachtpost naast spoed Deurne.
Belt hij het nummer 1733 het nummer voor de wachtdienst van de huisartsen of het noodnummer 112? En belt hij op een nacht in de week hetzelfde nummer als op zaterdag of zondag? Minister van Volksgezondheid Maggie De Block wil evolueren naar een zo efficiƫnt mogelijk systeem voor de opvang en het verlenen van niet-planbare zorg, zowel de algemene door de huisarts als de gespecialiseerde niet planbare zorg MUG, spoedgevallendienst. De samenwerking tussen het ziekenhuis AZ Monica en de huisartsenkring Antwerpen Oost is hiervan een voorbeeld.
dev.praktijkhuis.be/wordpress/.
Wachtdienst Huisartsenpraktijk De Bron.
De wachtdienst dient NIET voor verlenging van chronische medicatie, NIET voor voorschriften voor slaapmedicatie en ook NIET voor niet-dringende problemen die kunnen wachten tot uw eigen huisarts terug ter beschikking is. Deze heeft immers het beste zicht op uw volledig dossier.
WACHTDIENST Parkpraktijk Schoten.
Om een continue zorg te garanderen, kan u elke werkdag maandag tot en met donderdag s avonds, vanaf 19u, terecht bij de huisarts van wacht die telefonisch te bereiken is voor dringende problemen en vragen. Vanaf vrijdagavond 19u tot en met maandagochtend 7u kan u terecht in de huisartsenwachtpost aan het Jan Palfijn Ziekenhuis.
Welkom bij Apotheek Verheggen Balen Geneesmiddelen en verzorging.
Deze producten worden niet opgestuurd en kunnen afgehaald worden in de apotheek. U krijgt van ons steeds een bericht vanaf wanneer u kan langskomen. Bestelde medicatie blijft maximum 10 dagen in de apotheek. Voorschriftvrije producten kunnen evenzeer op deze manier gereserveerd worden.
Huisartsenpraktijk De Doktoors.
Uw arts kan enkel attesten schrijven die stroken met de waarheid: vraag enkel wat redelijk, echt en verantwoord is. Valse attesten zullen steeds geweigerd worden. Elk uitgebreid medisch onderzoek sportkeuring, verzekeringsonderzoek, wratten verwijderen, kleine heelkunde, enkel via telefonische afspraak regelen.
Algemene Informatie.
Na het intikken van uw postcode wordt u automatisch verbonden met de wachtdienst uit uw regio. Krijgt u geen verbinding bel dan opnieuw het nummer 0900 10 512 en blijf wachten, u krijgt dan automatisch een operator aan de lijn. Vrijdagavond / avond voor de feestdag 19 21 u 3100., Weekend en feestdagen 8 21 u 3950., 21 8 u 5250., Men past de officiƫle tarieven toe. Meebrengen naar de wachtpost. Vergeet uw SIS-kaart indien u deze nog heeft, kleefbriefje mutualiteit en identiteitskaart niet! Breng eventueel ook uw medicatielijst mee. Hebt u vragen, schrijf ons: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is niet opgezet om medische vragen te stellen en wordt niet gelezen tijdens het weekend of op feestdagen. Huisartsenwachtposten Antwerpen 2011.

Contacteer ons