Resultaten voor wachtdienst dokters antwerpen

 
wachtdienst dokters antwerpen
Wachtdiensten huisartsen en apothekers Gemeente Edegem.
Wachtdiensten huisartsen en apothekers. Wachtdiensten huisartsen en apothekers. Nuttige externe adressen Wachtdiensten huisartsen en apothekers. Centraal nummer huisartsen: 0900 10 512. Centraal nummer apothekers: 0903 99 000. Website wachtdiensten huisartsen regio Mortsel: www.hrm.be. Website wachtdiensten apothekers: www.apotheek.be. Nuttige externe adressen.
Wachtdienst Groepspraktijk Eliaerts.
Herentalsebaan 71-77, 2100 Deurne. Huisartsen van wacht in andere regio's' via volgende link.: Opzoeken van de dichtsbijzijnde tandarts van wacht kan je via Tandarts.be. Opzoeken van de dichtsbijzijnde apotheker van wacht kan je via Apotheek.be of Kava.be. web log analyzer.
Juli 2016-Huisartsenwachtpost naast spoed Deurne.
Belt hij het nummer 1733 het nummer voor de wachtdienst van de huisartsen of het noodnummer 112? En belt hij op een nacht in de week hetzelfde nummer als op zaterdag of zondag? Minister van Volksgezondheid Maggie De Block wil evolueren naar een zo efficiƫnt mogelijk systeem voor de opvang en het verlenen van niet-planbare zorg, zowel de algemene door de huisarts als de gespecialiseerde niet planbare zorg MUG, spoedgevallendienst. De samenwerking tussen het ziekenhuis AZ Monica en de huisartsenkring Antwerpen Oost is hiervan een voorbeeld.
Villa Medica.
Tijdens de wachtdienst kan je de wachtdokter steeds bereiken op het nummer 014/410 410. In de week. In de week wordt de wachtdienst verzorgd door de artsen van Merksplas en Rijkevorsel. De wacht gaat in om 18 u en eindigt om 8 u de volgende morgen.
dev.praktijkhuis.be/wordpress/.
Medische Informatie Huisartsenpraktijk Kolderbos.
Antigifcentrum: 070/245 245. Centrum voor tropische geneeskunde reisvaccinaties: 0902 88 0 88 1 per minuut. Prikdienst labo: 089/35 15 00. Ziekenhuis Oost-Limburg: www.zol.be. Centrum voor tropische geneeskunde Antwerpen: http//www.itg.be.: Jessa ziekenhuis http//www.jessazh.be/jessatravelclinic.: Pallion, palliatieve thuiszorg: http//www.pallion.be.: Kind en gezin: http//www.kindengezin.be.:
Wachtdiensten Gemeente Schoten.
Raadpleeg via www.mediwacht.be de lijst met huisartsen en dokters van wacht in alle gemeentes. Apothekerswachtpost: 0903 99 000. Van 9.00 tot 22.00 u is de informatie gratis en vrij beschikbaar op www.apotheek.be. Van 22.00 tot 9.00 u moet je het nummer 0903 99 000 150, euro/min gebruiken om de info over de meest nabije apotheek van wacht te vragen.
Welkom bij Apotheek Verheggen Balen Geneesmiddelen en verzorging.
Deze producten worden niet opgestuurd en kunnen afgehaald worden in de apotheek. U krijgt van ons steeds een bericht vanaf wanneer u kan langskomen. Bestelde medicatie blijft maximum 10 dagen in de apotheek. Voorschriftvrije producten kunnen evenzeer op deze manier gereserveerd worden.
Huisartsenpraktijk De Doktoors.
Uw arts kan enkel attesten schrijven die stroken met de waarheid: vraag enkel wat redelijk, echt en verantwoord is. Valse attesten zullen steeds geweigerd worden. Elk uitgebreid medisch onderzoek sportkeuring, verzekeringsonderzoek, wratten verwijderen, kleine heelkunde, enkel via telefonische afspraak regelen.

Contacteer ons