Op zoek naar wat te doen antwerpen vandaag?

 
wat te doen antwerpen vandaag
Museum Plantin-Moretus in Antwerpen.
Vandaag is het museum het enige museum ter wereld dat erkend werd als UNESCO Werelderfgoed. Plan je bezoek en ervaar het zelf. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Plan uw bezoek. Wat is er te zien? Wat is er te doen? Over het museum. 32 03 221 14 50. Blijf op de hoogte. Museum Plantin-Moretus 2014 Alle rechten voorbehouden. Meer cultuur in Antwerpen.
Al uw uitstappen en vrije tijd in Antwerpen Out.be.
Rubens inspireert, 10cc, Afterwork in Ibiza, AG Antwerp 10 Miles Marathon 2019, Ai Weiwei Mirror, Air Games Zilvermeer, Alex Agnew, Ampere NYE with Nina Kraviz and. Wat te doen in Antwerpen? Volledige lijst weergeven. Diverse Activiteiten: Open deuren ZOO Antwerpen. In het hart van de stad ontdek je ZOO Antwerpen, de mooiste 19de eeuwse dierentuin ter wereld. Het prachtig decor behoort tot het culturele erfgoed. Honderden exotische dieren verwelkomen je: olifanten, brilberen, zeeleeuwen, okapis, gorillas, Elk weer is ZOO weer! Weer of geen weer: een bezoekje aan ZOO Antwerpen is altijd de moeite. Zelfs als het regent, kan je het bij ons droog houden. Duik in een van onze vele historische gebouwen of warm je even. Tentoonstelling: Museum Rubenshuis. Hier woonde Rubens, een van de grootste kunstenaars ooit, met zijn vrouw en kinderen. Hier schilderde hij in zijn majestueuze atelier, samen met zijn medewerkers. Hier kuierde en filosofeerde hij met vrienden in zijn tuin. Hier koesterde hij zijn weergaloze kunstverzameling. Hier stierf hij in 1640. In zijn huis toont Rubens écht wie hij was. De vaste collectie omvat een groot aantal werken van de meester zelf en van zijn beroemde collegas en tijdgenoten. En er zijn, a.
Home Natuurhuis.
Mobile sub menu. Hetnatuurhuis.be gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven. Groentjes uit Antwerpen. TryVegan in april. Wat eten we vandaag? Ben je veganist of vegetariër, volg je een specifiek dieet of heb je last van allergieën?
Programma Arenberg Arenberg.
In Tired of being young vraagt Maarten zich af wat volwassen zijn nu eigenlijk is en vooral of het überhaupt wel nodig is volwassen te worden. meer info Koop tickets. Op het randje. Ann Helena Kenis. De knotsgekke cabaretière Ann Helena Kenis brengt haar derde humoristische en muzikale onewomanshow: Op het Randje. meer info Koop tickets. Album release Antwerpen.
Beringen, het nieuws Internetgazet.
De sportploeg van Radio 2 Limburg loopt vandaag van Hamont-Achel naar Hasselt, goed voor een tocht van 58 km. Deze ochtend is de ploeg Fun2Run vertrokken. Eén van de deelnemers en boegbeeld van de campagne is Ilya Pardo uit Beringen. De tocht is om geld in te zamelen voor de 100km-run van Kom op tegen Kanker.
Kot in Antwerpen Student.be.
Ben je gierig of vrijgevig? 5 kostbare tips om de uitdagingen van het kotleven vlekkeloos te beheren. Samen op kot zitten is uiteraard samen feesten, maar het is ook leren samenleven en de gewoontes. Wat weet jij over de franstalige universiteiten in België?
Welkom op Apotheek.be Apotheek.be.
Je apotheker waakt over een kwaliteitsvolle en veilige zorgverlening! Wanneer de apotheker u een geneesmiddel of een ander in de apotheek beschikbaar product aflevert, staat hij borg voor de kwaliteit, wat u meer veiligheid biedt. Griep is geen onschuldige infectie. Griep wordt vaak afgedaan als een banale aandoening, maar het is zeker geen onschuldige infectie. Vaccinatie is vandaag de beste manier om je ertegen te beschermen, besmetting onder de bevolking tegen te gaan, én het aantal ziekenhuisopnames te beperken.
Kalender evenementen Koningin Elisabethzaal.
Het twaalfkoppige Pink Floyd Project is Nederlands meest gewaardeerde Pink Floyd tributeband én bestaat dit jaar tien jaar! Pink Floyd Project tourt beperkt door het land met hun groots opgezette, authentieke Pink Floydshow die gerekend mag worden tot één van de grotere tribute-producties van de Benelux.
Royal Antwerp FC The Great Old.
Voetbal Achter Tralies. Acties voor goede doelen. Club of Pioneers. Pers, Scouts Scheidsrechters. Fan Shop / Ticket Corner. Royal Antwerp FC Privacy Policy Brand Policy Algemene voorwaarden. Royal Antwerp FC gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Contacteer ons