Zoeken naar overnachten in antwerpen

 
overnachten in antwerpen
Logeren De Zuidrand.
Welkom bij de Bed and Breakfast Belair op nauwelijks tien minuten van het centrum van Antwerpen, te midden van het groen in één van de mooiste lane. U vindt ons in de gemeente Aartselaar tussen Antwerpen en Brussel, nabij de autosnelweg A12.
Nachtopvangcentrum De Biekorf Sociale Centra.
Thuisloze klanten krijgen er een kamer, kunnen zich douchen en krijgen s avonds soep en s morgens ontbijt. Een overnachting kost 25, euro. Centrum Algemeen Welzijnswerk CAW Metropool baat De Biekorf uit in opdracht van OCMW Antwerpen. Thuislozen kunnen enkel in De Biekorf overnachten na doorverwijzing van een hulpverlener OCMW, dispatchingcel, CAW, inloophuizen.
Overnachten Stadsschouwburg Antwerpen.
We raden graag Radisson Blu Astrid aan als je na afloop van een evenement in Antwerpen wil overnachten. Radisson Blu Astrid. Parkeer makkelijk en veilig in het hotel, eet snel een hapje in het restaurant en ga daarna te voet naar Stadsschouwburg Antwerpen.
n nachtje slapen Doe mij maar Antwerpen.
Antwerpen is best goedkoop en de ruimte die je krijgt is, zeker voor een Nederlander, heel erg nice de gemiddelde woonruimte in Nederland wordt geschat op 75 m2, in België is dat 119 m2. Vanaf nu verwijzen we iedereen die een leuke slaapplek zoekt door naar Airbnb.
Overnachting bezoekers UZA.
Alle antwoorden op uw vragen. Op de meeste afdelingen kan uw familie niet bij u blijven slapen. Overnachting vlakbij het ziekenhuis is wel mogelijk. Familieleden, partners en bezoekers kunnen vlakbij het UZA overnachten in Gastenverblijf Ter Weyde of Zorghotel Drie Eiken.
Zakelijke overnachting te Antwerpen Welkom bij A42 BB.
Zakelijke overnachting te Antwerpen. Antwerp For Two is gesneden op maat van de zakenreiziger. We rijmen het comfort en de faciliteiten van een hotel met de discretie en de rust van een BB. Je boekt al een kamer vanaf 1 nacht in de week, en smult s ochtends van een weldoend ontbijt om je batterijen op te laden.
Gastronomisch weekendje weg in Antwerpen Weekendesk. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
3 andere aanbiedingen voor dit hotel. Romantisch overnachten in Antwerpen. TRYP by Wyndham Antwerp in Antwerpen, Vlaanderen. 6.5 /10 over 4 klantenbeoordelingen. 1 nacht, voor 2. 1 andere aanbieding voor dit hotel. Cava en fietsen in de groene natuur van De Kempen.
Bed Breakfast Antwerpen.
Wolstraat 16, 2000 Antwerp. Stefaniestraat 52, 2018 Antwerpen. 3203 237.26.51 320471 31.08.46. Susanne Goedemondt Alex Lamsens. Arthur Goemarelei 81, 2018 Antwerpen. 32 03 232 32 40 32 0494 733 707. ZALIG IN ANTWERPEN. Leeuwenstraat 9, 2000 Antwerpen. 32 0477 35 65 18.
Overnachten.
Theater combineren met een zorgeloze overnachting in een luxe kamer van het LEOPOLD HOTEL ANTWERPEN waar u kunt genieten van alle nodige comfort. De volgende morgen krijgt u een uitgebreid ontbijt en kunt u zich verder onderdompelen in de Metropool Antwerpen met zijn vele winkels en musea.

Contacteer ons