Meer resultaten voor overnachten in antwerpen

 
overnachten in antwerpen
De Koning van Spanje.
Het enige gastenverblijf in centrum Antwerpen met tuin! Gastenverblijf De Koning van Spanje ligt midden in Antwerpen. Achter de kathedraal, tussen de Grote Markt, de Groenplaats, de winkelstraat de Meir en het artistieke Conscienceplein, vindt u het kleinste huisje van Antwerpen.
Overnachten in oud klooster van Groen Kwartier Antwerpen 2018 Gazet van Antwerpen.
Maak van Antwerpen 2018 jouw startgemeente! De huidige toestand van de Generale Stad. Het interieur is in niet al te beste staat. Overnachten in oud klooster van Groen Kwartier. 12/12/2016 om 0701: door ELIEN VAN WYNSBERGHE. De renovatie en restauratie van de Generale Staf en het klooster, twee monumentale gebouwen in t Groen Kwartier, is van start gegaan.
Gastronomisch weekendje weg in Antwerpen Weekendesk. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
3 andere aanbiedingen voor dit hotel. Romantisch overnachten in Antwerpen. TRYP by Wyndham Antwerp in Antwerpen, Vlaanderen. 6.5 /10 over 4 klantenbeoordelingen. 1 nacht, voor 2. 1 andere aanbieding voor dit hotel. Cava en fietsen in de groene natuur van De Kempen.
Nachtopvangcentrum De Biekorf Sociale Centra.
Thuisloze klanten krijgen er een kamer, kunnen zich douchen en krijgen s avonds soep en s morgens ontbijt. Een overnachting kost 25, euro. Centrum Algemeen Welzijnswerk CAW Metropool baat De Biekorf uit in opdracht van OCMW Antwerpen. Thuislozen kunnen enkel in De Biekorf overnachten na doorverwijzing van een hulpverlener OCMW, dispatchingcel, CAW, inloophuizen.
Pulcinella jeugdherberg Antwerpen.
Antwerpen is een boeiende mozaïek van cultuur, architectuur, mode en shopping. In de haven bruist het van de bedrijvigheid, in de Zoo vind je vertier voor groot en klein, de befaamde Diamantwijk zorgt voor extra schittering en de hippe wijken als het Zuid en het Eilandje staan garant voor een gezellig uitgaansleven.
Overnachten.
Theater combineren met een zorgeloze overnachting in een luxe kamer van het LEOPOLD HOTEL ANTWERPEN waar u kunt genieten van alle nodige comfort. De volgende morgen krijgt u een uitgebreid ontbijt en kunt u zich verder onderdompelen in de Metropool Antwerpen met zijn vele winkels en musea.
Vakantiehuis Antwerpen huren ZaligInAntwerpen.be.
Hier kan je een Vakantiehuis in centrum Antwerpen huren. Bij ZaligInAntwerpen kan je een vakantiehuis in Antwerpen centrum huren voor 6, 8, 10, 12 of 14 personen, ideaal om met grotere gezinnen, vriendengroepen of collega's' Antwerpen te ontdekken. Elk vakantiehuis is gelegen in hartje Antwerpen vlakbij de mooiste pleintjes, musea en winkels en de lekkerste restaurants.
Bereikbaarheid Waagnatie.
Waagnatie Expo Events ligt in een stadsdeel in volle ontwikkeling. Dat kan de bereikbaarheid beïnvloeden. Hou de gewijzigde verkeerssituatie in Antwerpen en rond Waagnatie in het oog via deze link: Slim naar Antwerpen. Maak indien mogelijk gebruik van het openbaar vervoer of de fiets.
Vakantiehuizen Antwerpen huren? Zoek en vind het op www.belgie-vakantiehuis.be.
Precies de juiste stacaravan voor jouw wensen vinden is hier dan ook een uitdaging. Baalse" Hei 2" in Turnhout springt er in Belgi in positieve zin uit. Echt een topper in Antwerpen kun je dit huis met recht wel noemen.

Contacteer ons