Meer resultaten voor ontbijt antwerpen centrum

 
ontbijt antwerpen centrum
Century Hotel Antwerpen Centrum 3 Antwerpen, België.
In de Bar Central beleef je gezellige momenten en bestel je een cocktail of neem je een Belgisch biertje. op 29 BEOORDELINGEN. Wat we leuk vinden. Curnonsky a La Carte. Waarom wachten op vakantie? Overnachting Ontbijt Activiteiten. We hebben 2 aanbiedingen samengesteld voor Century Hotel Antwerpen Centrum.
Tearoom Lints Ontbijt, Lunch Tea Time in Antwerpen.
Welkom op de website van Tearoom Lints, de lekkerste tearoom van Antwerpen! Iedereen is hier welkom voor een zalig ontbijt, lekkere lunch of heerlijke high tea. Zeker onze versgemaakte pateekes uit eigen patisserie zijn het proberen waard. Spring dus gauw eens binnen in onze tearoom op het Mechelseplein.
Grand Café Horta Art Nouveau zaal Welkom.
Horta is gelegen in het hartje van Antwerpen. Er is elke dag wel iets te doen of te zien! U kan best even www.slimnaarantwerpen.be raadplegen voor de actuele verkeerssituatie. Lees hier meer over.: Mode / Musea /. Grand Café Horta is alle dagen geopend vanaf 09u00 s morgens. De keuken is alle dagen doorlopend geopend van 11u30 tot 22u00. Ontbijt van maandag tot zaterdag van 09u00 tot 11u30, zon en feestdagen tot 13u00.
BARCHEL.
met smashed avocado, geroosterde kikkererwten, feta, dukkah en gepocheerd ei. PULLED PORK BURGER. SOEP VAN DE DAG. ONZE GERECHTEN ZIJN OOK VERKRIJGBAAR OP GLUTENVRIJ BROOD. We make good food, strong coffee sweet memories. Bekijk enkele werken die bij ons hangen. Antwerpen, Vlaanderen, 2018.
Reserveer uw verblijf.
Sablon Bed, Breakfast Brunch, Antwerp.
Deze ligging is dus ideaal voor wie langs de oever van de Schelde wil uitwaaien, het bruisende centrum van de historische binnenstad wil verkennen of het nachtleven van het hippe Zuid wil induiken. Bij Sablon kan je terecht voor een heerlijk, uitgebreid ontbijtassortiment met dagverse en veelal huisgemaakte produkten, meer dan keuze genoeg uit ons à la carte ontbijtmenu!
TRANSIT Ontbijt Restaurant Antwerpen-centrum 2000.
Hartelijk ontvangst door de eigenaren. Weekendje antwerpen geweest en je moet hier ontbijten. Wil je ongedwongen van je ontbijt genieten dan is dit the place to be. Wat je maar kan bedenken staat op tafel en voor de prijs hoef je het niet te laten.
Hotel Postiljon Antwerpen Home Hotel Postiljon Antwerpen.
U kan gratis parkeren langs de Schelde ter hoogte van de Sint Michielskaai of u kan ondergronds parkeren in parking Vinci Groenplaats of parking Grote Markt aan 18 euro per 24u. Breng eens een bezoek aan ons hotel en geniet van de mooie stad Antwerpen.
Brasserie Berlin Antwerpen.
Brasserie Berlin gelegen vlakbij de Oudaan te Antwerpen. De Oudaan bevindt zich slecht op 5 minuten van de Groenplaats en dus gelegen in het hart van Antwerpen. Temidden het fashion-district aan het begin van de hippe Kammenstraat en vlakbij de gekende Nationalestraat wil Berlin een divers aanbod van dranken en gerechten combineren met een unieke ambiance.

Contacteer ons