Meer resultaten voor huisarts in de buurt

 
huisarts in de buurt
HUISARTSEN TWEEWATERS Welkom.
Telefoon 016 / 310 310. Maandag tem Vrijdag van 8u 20u. Parking: in de ondergrondse parking Tweewaters. De Sutter Lies. Een overzicht van medewerkers kan u vinden bij het onderdeel PARAMEDICI. Gelieve zo veel mogelijk binnen deze uren te bellen.
Huisarts Hengelo ov De Telefoongids.
Heel algemeen gezegd komt het erop neer dat fysiotherapie er is Lees meer. Beoordeel dit bedrijf 074-2771210 Toon nummer. Een bedrijf toevoegen. In de omgeving. Huisarts in Borne. Huisarts in Bornerbroek. Huisarts in Almelo. Huisarts in Wierden. Huisarts in Rijssen.
Home huisartsenpraktijk Rivierenbuurt.
Als u onlangs in de buurt bent komen wonen 1078 of 1079 en geen huisarts kunt vinden kunt u onze assistent bellen voor overleg. We zijn in het bezit van het NHG-kwaliteits keurmerk en zijn het gehele jaar geopend van 8.00 17.00 uur m.u.v.
huisartsendewijngaard.be Algemeen.
Welkom op de website van Huisartsenpraktijk De wijngaard. Wij zijn een team van 5 huisartsen, een diëtiste, een psychotherapeut, een kinderpsychologe, een loopbaancoach, een osteopaat, een gezondheidsconsulente en een accupuncturiste. We pogen samen onze patiënten te begeleiden op weg naar een gezond leven.
Huisartsen van wacht Brusselse Wachtdienst.
Indien je uit het buitenland komt, betaal je de raadpleging en krijg je een document voor de terugbetaling in het land van herkomst sociale zekerheid in een lidstaat van de Europese Unie of je private verzekeraar. Website van RIZIV. Vind een huisarts. Zoekt u een huisarts in uw buurt?
Start.
Het buurtgezondheidscentrum De Restèl heeft als doel de inwoners van de buurt een goede en betaalbare eerstelijnsgezondheidszorg aan te bieden. Samen met onze huisdokters, verpleegkundigen, preventiewerker en andere medewerkers trachten we werk te maken van het verbeteren van de lichamelijke, geestelijke en maatschappelijke gezondheid van onze patiënten. Die zorg verstrekken we binnen het kader van een forfaitair inschrijvingssysteem. Buiten de consultaties en de huisbezoeken besteden we ook heel wat aandacht aan ziektepreventie en gezondheidspromotie in de wijk.
Huisarts en de zorgverzekering Zorgwijzer.
Hoewel het niet verplicht is om jezelf bij een huisarts in te schrijven, wordt dit door patiëntenorganisaties en de overheid wel sterk aangeraden. Er is dan namelijk altijd een arts of huisartsenpost in de buurt als je zorg nodig hebt.
Welke huisarts is van wacht?
Welke huisarts is van wacht? Inwoners van Hasselt, Zonhoven en Diepenbeek vinden de informatie op de site van Herkenrode Huisartsenkring. Wie in Herk-de-Stad woont, kan surfen naar www.huisartsenherk.be. Woon je in Halen of Lummen, dan kan je terecht op www.hak-wendelen.be. Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via info@politielrh.be of 011 22 29 82. Nieuw Politie-zine in alle brievenbussen. Wo 27.12.2017 1403.: Inbrekers kunnen het schudden, bescherm je woning tegen inbraak! Do 21.12.2017 1136.: Ken je de verantwoordelijke wijkinspecteur in je buurt?
Huisartsen Hingene dokter Erik Secuianu en dokter Sarah Wouters.
Dan kunt u de dokter van. wacht bereiken via 03/886.16.16. De huisarts van wacht in de regio Klein-Brabant en N16 Bornem/Hingene/Puurs is bereikbaar vanaf 19u, tijdens het weekend en op feestdagen. T 03 886 16 16. CONTACTEER ONS MAAK EEN AFSPRAAK.

Contacteer ons