Meer resultaten voor huisarts in de buurt

 
huisarts in de buurt
Hulp van de huisarts seksualiteit.be.
De seksuoloog is bij uitstek aangewezen om hulp te bieden als seksuele problemen het gevolg zijn van psychische of relationele spanningen, orgasme of opwindingsstoornissen, verschillen in seksueel verlangen of afwijkende seksualiteit parafilieën, seksverslaving. Huisarts van wacht. Je kan online een huisartsen wachtdienst vinden in je buurt.
huisartsendewijngaard.be Algemeen.
Welkom op de website van Huisartsenpraktijk De wijngaard. Wij zijn een team van 5 huisartsen, een diëtiste, een psychotherapeut, een kinderpsychologe, een loopbaancoach, een osteopaat, een gezondheidsconsulente en een accupuncturiste. We pogen samen onze patiënten te begeleiden op weg naar een gezond leven.
Kies uw huisarts LHV.
Op de website www.kiesuwhuisarts.nl kunnen patiënten opzoeken welke huisartsen er bij hen in de buurt zijn. Ook de gegevens van uw huisartsenpraktijk worden op deze site vermeld. Hieronder leest u waarom Kies uw huisarts een betrouwbare website is en hoe u als huisarts de informatie over uw praktijk kunt bijwerken.
Parkpraktijk Schoten.
Van Loon 03.658.92.38. Door technische omstandigheden is dit nummer niet meer bruikbaar. Gelieve enkel nog te bellen op één van volgende telefoonnummers.: Vanaf 1 september 2017 zal in onze praktijk. als huisarts op de 2de verdieping werken. Van der Linden P.
Home huisartsenpraktijk Rivierenbuurt.
Als u onlangs in de buurt bent komen wonen 1078 of 1079 en geen huisarts kunt vinden kunt u onze assistent bellen voor overleg. We zijn in het bezit van het NHG-kwaliteits keurmerk en zijn het gehele jaar geopend van 8.00 17.00 uur m.u.v.
Huisarts in Gent Huisartsenpraktijk Elyzeese Velden.
Het is niet mogelijk om een uur te zeggen waarop de dokter langskomt. Wij stellen ons evenwel zeer beschikbaar op dankzij onze afspraakuren, en vragen u dan ook uitdrukkelijk om enkel een huisbezoek te vragen indien het niet anders kan. Een onterecht huisbezoek vraagt veel tijd, waardoor andere mensen die het misschien echt nodig hebben langer moeten wachten. Huisbezoeken kunnen ENKEL telefonisch aangevraagd worden via 09 225 30 45. Om deze site te gebruiken. 2019 Huisarts in Gent Huisartsenpraktijk Elyzeese Velden.
Huisartsenpraktijk de Stoute Huisarts in Brugge.
De trend van vernieuwing willen we de komende jaren verder doorzetten. Verschillende projecten om de zorg te optimaliseren en de praktijk efficiënter te organiseren zitten in de lift. Met een positieve ingesteldheid en veel goesting bouwen we verder aan deze huisartsenpraktijk!
Getuigenis Wat kan een huisarts voor je betekenen? AN-BN.
Dus ging ik op zoek naar een huisdokter in de wijk waar ik woonde. Ik trok naar het wijkgezondheidscentrum van mijn buurt, en trof daar een fantastische huisarts. Wekelijks kwam ik bij haar en vertelde ik hoe het met me ging.
Huisarts van wacht nodig? Nieuw systeem vanaf 14 oktober 2016 Gemeente Oostkamp.
De huisarts van wacht zal in de mate van het mogelijke zo snel mogelijk naar je toe komen. In het weekend en op feestdagen.: weekend vanaf vrijdagavond 19 uur tot maandagochtend 8 uur. feestdag van de avond vóór de feestdag 19 uur tot de ochtend ná de feestdag 8 uur.

Contacteer ons