Zoeken naar dokter Antwerpen

 
dokter Antwerpen
Dokters Van De Wereld Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw.
De Belgische delegatie zet humanitaire projecten in België en in landen in het Zuiden op. Sinds een jaar heeft Dokters van de Wereld een centrum voor onthaal, zorg en oriëntering COZO in Antwerpen geopend om mensen te helpen die maar moeilijk toegang krijgen tot degelijke medische zorg.
Wachtdienst Burcht Zwijndrecht Linker Oever.
WACHTDIENST Burcht Zwijndrecht Linker Oever Antwerpen 2050, Burcht en Zwijndrecht. DOKTER VAN WACHT 0900 10 512 Opgelet! Klik hier voor de lijst van de huisartsen in uw regio. Wacht niet tot s nachts na 21u00 om de dokter van wacht te bellen Huisnummers zijn vaak zelfs overdag heel moeilijk leesbaar: laat s nachts dan ook genoeg licht branden!
Dr. Geert Declercq Schouder en kniepathologie, Sportletsels.
Campus Kielse Vest is een privé campus. Hierdoor liggen de honoraria hoger dan de andere campussen. Bij een arbeidsongeval kunt u enkel een afspraak maken in Campus Deurne Campus Antwerpen. Gelieve een andere campus te selecteren. Schouder en kniepathologie, Sportletsels.
Goes OogCentrum Antwerpen Kwalitatieve oogbehandelingen.
Na samen spraak met mijn huisdokter werd mij het dokter Goes oog centrum aanbevolen, waar ik dan. Ik ben een tevreden mensdat, ik Clare lens multifocale genomen hebik, werd er met heel veel zorg correct behandeld door dr.Goes en medewerkersen, ben zo blij dat mijn zicht zo klaar en duidelijk.
huisartsengroepzurenborg.be Algemeen.
Vanwege de grote vraag, en om de kwaliteit van onze zorg te kunnen blijven garanderen, nemen wij momenteel geen nieuwe patiënten meer aan. Sinds januari 2018 werkt onze huisartsengroep samen met een verpleegkundige van de Universiteit van Antwerpen. Haar naam is Talia Janssens.
Afspraak maken met de dokter via digitaal platform.
David Van der Auwera heeft zowel ervaring in de gezondheidszorg als met digitale platformen. Zijn idee om een systeem uit te werken waarbij zowel dokters als patiënten elkaar makkelijker kunnen bereiken is ondertussen helemaal operationeel en is van start gegaan in Antwerpen en Brussel. Patiënten kunnen via het platform een dokter, specialist of tandarts zoeken, een datum voor afspraak inbrengen en 1 minuut later al dan niet bevestiging krijgen van de voorgestelde uurregeling.
De Inspecteur Radio 2, de grootste familie.
Jouw regio Antwerpen Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant West-Vlaanderen Selecteer een regio. Jouw regio Antwerpen Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant West-Vlaanderen Selecteer een regio. Volg De Inspecteur op Twitter Facebook. Mail De Inspecteur. 24 maart: de beste koop deze week. Wat is er deze week lekker, vers en bij prijs?
Geneeskunde voor het Volk GVHV Deurne.
Dokter Bart Ostyn voor PVDA in districtsraad Deurne 08/05/2015. GVHV Deurne plant de Ringland-vlag 25/04/2014. Openingsfeest van de gerenoveerde Bres 21/01/2014. Sint Rochusstraat 57. Via de Digitale Wachtkamer kan u eenvoudig een afspraak maken met uw dokter. Maak hier uw afspraak.
Huisartsenvereniging Antwerpen Centrum Huisartsen Antwerpen Centrum.
Ook kan u zelf een huisarts vinden bij u in de buurt dankzij een handige kaart. Vind een Huisarts.: Huisartsen Antwerpen Centrum weergeven op een grotere kaart. Een huisarts nodig tijdens het weekend of feestdagen: www.hwbrabo.be. De huisartsenwachtpost is er om u bij dringende medische problemen te helpen wanneer uw eigen huisarts afwezig is tijdens de weekends en feestdagen. Een huisarts nodig na 19u tijdens de week, contacteer uw eigen huisarts of 0900 10 512. Copyright 2019 Huisartsenvereniging Antwerpen Centrum. Thema bij Colorlib Mede mogelijk gemaakt door WordPress. Copyright 2015 HAVAC Huisartsenvereniging Antwerpen Centrum.

Contacteer ons