Resultaten voor huisartsenpost antwerpen

 
huisartsenpost antwerpen
huisartsendewijngaard.be Algemeen.
Welkom op de website van Huisartsenpraktijk De wijngaard. Wij zijn een team van 5 huisartsen, een diëtiste, een psychotherapeut, een kinderpsychologe, een loopbaancoach, een osteopaat, een gezondheidsconsulente en een accupuncturiste. We pogen samen onze patiënten te begeleiden op weg naar een gezond leven.
Untitled. Koptekst. Welkom Groepspraktijk Eliaerts.
Welkom bij de huisartsen groepspraktijk Eliaerts. Nieuws. Links. Eliaertsstraat 15. 2140 Borgerhout. Tel: 03/235 90 00. Fax: 03/235 22 15 Welkom. Medewerkers. Visie. Welkom Raadplegingen. bij Huisbezoeken. de Wachtdienst. huisartsen Praktijkinfo. groepspraktijk Opleiding. Eliaerts. Nieuws. Vanaf Links. 01/09/2016 Eliaertsstraat werken 15. we 2140 enkel Borgerhout. nog Tel: met 03/235 afspraken. 90 00. Fax: 03/235 22 15
Medisch Centrum Sterckshof Huisartsen en Tandartsen praktijk.
Wij streven naar continue verbetering van onze dienstverlening. Wij stellen uw mening dan ook op prijs. Aarzel niet uw ideeen en opmerkingen met ons te delen. Copyright 2015 Tel32 3 272 01 71 Morckhovenlei 94 2140 Antwerpen Borgerhout België Created by EGEO.be.
Wachtdienst Burcht Zwijndrecht Linker Oever.
WACHTDIENST Burcht Zwijndrecht Linker Oever Antwerpen 2050, Burcht en Zwijndrecht. DOKTER VAN WACHT 0900 10 512 Opgelet! Klik hier voor de lijst van de huisartsen in uw regio. Wacht niet tot s nachts na 21u00 om de dokter van wacht te bellen Huisnummers zijn vaak zelfs overdag heel moeilijk leesbaar: laat s nachts dan ook genoeg licht branden!
monnikenhof.com Algemeen.
Als de secretaresse vraagt naar de reden van uw contact, dan gebeurt dit in naam van de artsen om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en dringendheid van uw eventuele klachten. De secretaresse is net als de huisarts verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.
huisartsengroepplantijn.be Algemeen.
Antonneau en Dr. Hoe maak ik een afspraak? Hoe bereik ik de praktijk? Wat is de visie van de praktijk? Daarnaast vindt u op deze website ook informatie over de weekendwachtdienst, het globaal medisch dossier, interessante links in verband met gezondheidszorg, enzovoort.Welkom!
Welkom Groepspraktijk Fruithof.
Lees onze cookie verklaring voor meer informatie over cookies. secretariaat 03/440.19.25 0730u: 1900u: afspraak? Waarvoor kan je bij ons terecht? Groepspraktijk Fruithof is een multidisciplinaire huisartsenpraktijk gelegen in Berchem. Het is tevens een opleidingspraktijk voor stagiairs geneeskunde en huisartsen in opleiding.
medischcentrumseefhoek.be Algemeen.
Delport is HAIO, ofwel HuisArts In Opleiding. Een HAIO is een gediplomeerd arts die zich verder specialiseert in de huisartsgeneeskunde. Zij werkt dus zelfstandig als dokter maar zal dagelijks overleggen met de andere artsen en praktijkopleider Dr. Delport blijft op de praktijk tot eind augustus 2019.
Welkom /// Dr Polak Rudi Dr Geerts Dirk Dr Geerts Chara Huisartsen te Berchem.
We hebben dit beslist om een goede praktijkvoering te kunnen garanderen voor onze huidige patiëntenpopulatie. Kijk de vakantieperiodes na om te weten wanneer uw dokter afwezig is. Kijk bij Algemeen Vakantie. Huisartsengroep De Gitschotel 2018. Huisartsengroep De Gitschotel. 2600 Berchem Antwerpen.

Contacteer ons