Zoeken naar huisartsenpost antwerpen

 
huisartsenpost antwerpen
huisartsengroepzurenborg.be Algemeen.
Vanaf 05/04/2019 is er geen vrije raadpleging meer, consult alleen via afspraak. Vanwege de grote vraag, en om de kwaliteit van onze zorg te kunnen blijven garanderen, nemen wij momenteel alleen nog nieuwe patiënten van binnen de regio Zurenborg of directe familie partner en inwonende kinderen van bestaande patiënten aan.
Medisch Centrum Sterckshof Huisartsen en Tandartsen praktijk.
Wij streven naar continue verbetering van onze dienstverlening. Wij stellen uw mening dan ook op prijs. Aarzel niet uw ideeen en opmerkingen met ons te delen. Copyright 2015 Tel32 3 272 01 71 Morckhovenlei 94 2140 Antwerpen Borgerhout België Created by EGEO.be.
Huisartsen.A.
Dit wil zeggen dat we enkel nieuwe patiënten aannemen die onder hetzelfde dak wonen als bestaande patiënten. We willen met de huisartsenkring graag werken aan een structurele oplossing voor dit probleem en hopen ondertussen op uw begrip. Elien Dereere werkt bij ons als Huisarts in opleiding.
Wachtdienst Burcht Zwijndrecht Linker Oever.
WACHTDIENST Burcht Zwijndrecht Linker Oever Antwerpen 2050, Burcht en Zwijndrecht. DOKTER VAN WACHT 0900 10 512 Opgelet! Klik hier voor de lijst van de huisartsen in uw regio. Wacht niet tot s nachts na 21u00 om de dokter van wacht te bellen Huisnummers zijn vaak zelfs overdag heel moeilijk leesbaar: laat s nachts dan ook genoeg licht branden!
huisartsengroepplantijn.be Algemeen.
Antonneau en Dr. Hoe maak ik een afspraak? Hoe bereik ik de praktijk? Wat is de visie van de praktijk? Daarnaast vindt u op deze website ook informatie over de weekendwachtdienst, het globaal medisch dossier, interessante links in verband met gezondheidszorg, enzovoort.Welkom!
Welkom Groepspraktijk Fruithof.
Groepspraktijk Fruithof is een multidisciplinaire huisartsenpraktijk gelegen in Berchem. Het is tevens een opleidingspraktijk voor stagiaires geneeskunde en huisartsen in opleiding. Wie zijn wij? 02.07.2018 Vanaf 1 oktober 2018 vervoegt Dr Sophie van Steenbergen het artsenteam van de Groepspraktijk Fruithof.
Medisch Centrum Seefhoek Algemeen.
Om een afspraak te maken bij één van de paramedici en praktijkassistent dient u telefonisch contact op te nemen met het onthaal op het bekende nummer 03/235.57.90. Bij onze praktijkassistent Steve kan U terecht voor bloednames, spirometrie longfunctie onderzoek, ECG hartfilmpje en wondzorg.
Welkom /// Dr Polak Rudi Dr Geerts Dirk Dr Geerts Chara Huisartsen te Berchem.
We hebben dit beslist om een goede praktijkvoering te kunnen garanderen voor onze huidige patiëntenpopulatie. Kijk de vakantieperiodes na om te weten wanneer uw dokter afwezig is. Kijk bij Algemeen Vakantie. Huisartsengroep De Gitschotel 2018. Huisartsengroep De Gitschotel. 2600 Berchem Antwerpen.

Zoekt u een nieuwe huisarts? Indien u op zoek bent naar een nieuwe huisarts, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn. Hieronder vindt u een overzicht van onze huisartsen. Huisarts en manueel therapeut.

Contacteer ons