Zoeken naar wat te doen in antwerpen op zondag

 
wat te doen in antwerpen op zondag
Wat te doen in september? Dit zijn onze tips! VAB-Magazine.
De zomervakantie mag dan voorbij zijn, dat wil niet zeggen dat je thuis hoeft te blijven. Weet je niet wat te doen? Dit zijn onze favoriete tips om de weekends van september optimaal te benutten! Deel met je vrienden.: Tips aan de Schelde in Antwerpen. Het nieuwe festival Part of Antwerp bundelt de vroegere Havendag, HavenChallenge en het Drakenbootfestival. Daar komen nu ook nog straattheater, 3D Street Art en dineren op het water bij. Van 8 tot 17 september op het Eilandje. Tijdens Water-rAnt maak je van de 22e tot 24e kennis met honderd authentieke schepen en boeiende vaartradities rond het Bonaparte, Willems en Verbindingsdok. Als je van design houdt, dan mo├ęt je in september naar Brussel. Van 7 tot 30 september verandert onze hoofdstad in een designwalhalla, met meer dan honderd events. Prestigieuze expos, een vintageparcours, een design markt, aandacht voor juwelen. Een modernistische villa bezoeken, wandelen rond een renaissancekasteel of de minaret van de Turkse moskee beklimmen Dit soort gebouwen zetten op zondag 10 september hun deuren uitzonderlijk voor je open tijdens Open Monumentendag.
Blader online De Zondag.
Win tickets voor de 60ste editie van Batibouw. Win A Star Is Born! Haal een yeti in huis! Home Blader online. Je wilt graag de laatste editie van De Zondag online doorbladeren? Klik op de kaart om jouw editie te kiezen.
Kalender Antwerps Sportpaleis.
Schrijf in op onze nieuwsbrief of volg ons via. Antwerps Sportpaleis Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem telefoon 32 3 400 40 40. Copyright 2007-2019 Antwerps Sportpaleis nv, alle rechten voorbehouden. Antwerps Sportpaleis nv Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem info@sportpaleisgroep.be www.sportpaleisgroep.be. BTW BE 0461.051.688 RPR Antwerpen BNP Paribas Fortis IBAN: BE93 2200 4925 0067 BIC: GEBABEBB.
momondo. momondo wordt geladen.
Provincie Antwerpen voor kinderen UiTmetVlieg.be.
Antwerpen 2, Middelheimmuseum. Spel of quiz. 3 Binnenspeeltuin Het Circus. Kontich, Het Circus. Thema of pretpark. 1 Provinciaal Groendomein Rivierenhof. Deurne, Beschrijving niet beschikbaar. Recreatiedomein of centrum. Binnen en buitenspeeltuin Den Deugniet. Ekeren, Speeltuin Den Deugniet. Recreatiedomein of centrum. 1 Kinderboerderij Rivierenhof. Deurne, Provinciaal Groendomein Rivierenhof. Recreatiedomein of centrum. 2 Kinderboerderij t Struisvogelnest. Lier, Kinderboerderij t Struisvogelnest. Begeleide uitstap of rondleiding. Stedelijk Zwembad Geel. Geel, Stedelijk Zwembad Geel. Recreatiedomein of centrum. Recreatiepark Het Netepark. Herentals, Het Netepark. Thema of pretpark. 1 Kinderwandeling Pagadderpad. Fiets of wandelroute. Thema of pretpark. 1-20 van 3298 resultaten. Wil je een beoordeling schrijven over een afgelopen activiteit? Ga rechtstreeks naar het beoordelingsformulier, schrijf een beoordeling en zoek in afgelopen activiteiten. 9000 Mis geen enkele activiteit in jouw buurt! Schrijf je in en ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief boordevol tips voor leuke uitstapjes in Gent. Niet te missen. Deze zondag kan je in Heist-op-den Berg terecht voor theater, circus, muziek en dans.
Data en openingstijden kerstmarkt Antwerpen 2018.
Iedere eerste zondag van de maand kun je lekker shoppen in het centrum van Antwerpen. Winkeliers staat het vrij om mee te doen dus niet iedere winkel is open. Traditioneel op 31 december. Heeft u een Leuke Kerst Tip of Mooie Kerstmarkt Foto? Bent u naar de kerstmarkt in Antwerpen geweest? Wat vond u ervan?
Ongediertebestrijding Antwerpen, advies kosten Beestjes Kwijt.
Ik heb muizen in mijn appartement, wat te doen? dinsdag 28 november 2017. Ik heb veel kakkerlakken in mijn huis. Kunt u mij adviseren? dinsdag 28 november 2017. ketsstraat borgerhout, Antwerpen. Ik heb een muis in huis, maar ook een hond. Wat kan ik in dit geval het beste doen? zondag 12 november 2017. Korte Gasthuisstraat, Antwerpen. Beste, Vandaag vonden wij in onze keuken een kakkerlak. We vragen ons af welke stappen we hiervoor het best ondernemen en welke gevolgen dat heeft. We hopen op een snelle reactie. zaterdag 28 oktober 2017.

op 25-05-2019 open. op 26-05-2019 open. op 27-05-2019 open. op 28-05-2019 open. op 29-05-2019 open. op 30-05-2019 open. op 31-05-2019 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Winter in Antwerpen: wat te doen van 28 december tot 3 januari GEMEENTE NIEUWS Vlaanderen.
MADE IN VLAANDEREN. Winter in Antwerpen: wat te doen van 28 december tot 3 januari. De stadsfestivals Wintervuur en Wintervonk voeren u gezellig van oud naar nieuw. Verwacht u aan een week vol romantiek, circus, spektakel en party. Een van de toppers is het grote vuurwerk op de Scheldekaaien op oudejaarsavond.

Contacteer ons