Op zoek naar trein antwerpen brussel?

 
trein antwerpen brussel
NMBS @NMBS Twitter.
Vind-ik-leuks Vind-ik-leuks 17.166. @ NMBS niet meer negeren @ NMBS negeren Volgen @ NMBS volgen Volg je nu Je volgt @ NMBS Ontvolgen @ NMBS ontvolgen Geblokkeerd @ NMBS geblokkeerd Deblokkeren @ NMBS deblokkeren In afwachting Volgverzoek aan @ NMBS in behandeling Annuleren Je volgverzoek aan @ NMBS annuleren.
Heen en weer Praktisch Rock Werchter 2019.
Werchter is centraal gelegen, op amper 30 km van Brussel, minder dan 15km van Leuven. We raden aan heen en weer te reizen naar het festival met het openbaar vervoer. Voor wie in de regio woont is de fiets een prima optie. Omgevingsplan Campings Parkings. Reis wijs: met de trein.
Fun speelgoed en feestwinkel.
Krijg nu 21% korting op bijna alles. De actie loopt tot en met zondag 21 juli 2019. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.
Climate Express Claim The Climate.
Tip: Vanaf VRIJDAG lanceert NMBS het GREEN TICKET: voor 5 reis je heen terug met de trein naar Claim The Climate! De bussen, trams en metros van de MIVB zijn op 2 december helemaal gratis om deelnemers aan de klimaatmars in Brussel aan te moedigen! Zie zeker ook de FAQ. Sluit je aan bij één van de vijf grote fietsroutes en trap samen met andere klimaat enthousiastelingen uit jouw buurt naar Brussel-Noord om het klimaat te claimen! Critical Mass, de Fietsersbond en GRACQ begeleiden jou graag op één op van onze vijf grote fietstochten, vertrekkende uit Gent, Antwerpen, Hasselt, Ottignies en Halle.
Op ontdekking door Brussel met de trein.
Alle internationale tickets met vertrek of aankomst in Brussel-Zuid zijn geldig in de hele zone Brussel. U hebt dus geen extra vervoerbewijs nodig om u met de trein te verplaatsen tussen Brussel-Zuid en de andere Brusselse stations: uw internationale ticket volstaat! Zone Brussel bestaat uit de volgende stations en stopplaatsen: Arcaden, Bockstael, Boondaal, Bordet, Bosvoorde, Brussel-Centraal, Brussel-Congres, Brussel-Kapellekerk, Brussel-Luxemburg, Brussel-Noord, Brussel-Schuman, Brussel-West, Brussel-Zuid, Delta, Diesdelle, Etterbeek, Evere, Haren, Haren-Zuid, Jette, Meiser, Merode, Moensberg, Mouterij, Schaarbeek, Simonis, Sint-Agatha-Berchem, St.-Job, Thurn-en-Taxis, Ukkel-Kalevoet, Ukkel-Stalle, Vorst-Oost, Vorst-Zuid en Watermaal. Ook de Thalys-tickets met vertrek of aankomst in Antwerpen-Centraal zijn geldig in de hele zone Antwerpen, met de volgende stations en stopplaatsen: Antwerpen-Berchem, Antwerpen-Centraal, Antwerpen-Dam, Antwerpen-Luchtbal, Antwerpen-Noorderdokken, Antwerpen-West en Antwerpen-Zuid.
UZ Brussel: Wegbeschrijving NAAR het UZ Brussel.
Stap af in Simonis waar je tram 9 kan nemen naar het UZ Brussel. Via NMBS Vilvoorde: Bezoekers die uit de richting van Antwerpen en Mechelen komen, kunnen in Vilvoorde van de trein stappen en daar bus 820 van De Lijn nemen richting UZ Brussel.
www.stib-mivb.be.
Volg de gids. Hoe zich verplaatsen in Brussel? Uw veiligheid is onze absolute prioriteit. De sleutel om Brussel in beweging te zetten. Vlot door het verkeer met de MIVB. De sleutel om Brussel in beweging te zetten. Tram New Generation.
Routeplanner voor openbaar vervoer.
Mobiliteit Antwerps Sportpaleis.
Of probeer je heenreis met de trein te combineren met een terugrit via carpoolen. Vlakbij het Centraal Station van Antwerpen bevindt zich het Astridplein, waar je kan overstappen op de trams en bussen van De Lijn. Dankzij je combiticket maak je vrij gebruik van het openbaar vervoer met De Lijn.

Contacteer ons