Op zoek naar dingen te doen in antwerpen?

 
dingen te doen in antwerpen
Antwerpen voor beginners.
5x niet te missen in Antwerpen. Wil je mijn persoonlijke top 5 van bezienswaardigheden en activiteiten in Antwerpen zien? Op 5x zien doen in Antwerpen beschrijf ik wat je moet doen als je een dag of meerdere dagen naar Antwerpen gaat.
Dagje Antwerpen, wat te doen in Antwerpen? De 78 beste bezienswaardigheden en activiteiten in Antwerpen DagjeWeg.NL.
uit met je partner. Dagje of weekendje Antwerpen wat te doen? Uitstapjes in Antwerpen 78. Ontsnap uit Room of Riddles in Antwerpen. ANTWERPEN, ANTWERPEN Je zit opgesloten in een vreemde ruimte en de klok tikt! Doorzoek de kamer, vind aanwijzingen en los zo snel mogelijk puzzels en raadsels op.
Wat te doen in Antwerpen wander woman.
Ondanks dat de lijst van leuke dingen in t Zuid het langst is, is t Eilandje mijn favoriete stukje Antwerpen. Ik woonde hier in mijn eerste jaar in Antwerpen vlakbij en ik werk hier. Ga boven op het MAS Museum Aan de Stroom staan en kijk over heel Antwerpen. Het is gratis, dus gewoon doen! Cinema Urbana is de allerleukste bioscoop van Antwerpen, waar je in de zomer in een hangar aan de Schelde films kijken. Inclusief gratis soep in de pauze. 3 Hangar 19A, Plantinkaai. De BadBoot Kattendijkdok Oostkaai 22 is een drijvend openluchtbad, waar je tussen mei en september en in de kerstvakantie, in kunt zwemmen. Het Felix Pakhuis Godefriduskaai 30 is een prachtig negentiende-eeuws pakhuis. Je vindt er een restaurant, waar je heerlijk kunt eten en kunt brunchen op zondag, een delicatessenwinkeltje de Shop en Balls Glory, waar je handcrafted meatballs voorgeschoteld krijgt. Ook worden er vaak gave evenementen georganiseerd, zoals Short List, een kortfilmavond, en leuke feestjes. Ik werk er sinds december 2014 en vind het echt een fantastische plek en krijg niet betaald om dit te zeggen.
Welkom aan boord.
andere activiteiten: Ben een spontane persoon hou van gezelligheid. Wil graag met anderen personen uit kunnen gaan iets gaan eten of met vakantie gaan om om niet alleen te zijn en activiteiten te gaan doen. Lees meer over Activiteit gebruiker. zoekt iemand om. naar de markt te gaan. te gaan wandelen. te gaan shoppen. andere activiteiten: lieftallige vrouw 55 a 66 jaar. rook niet ben 66 jaar 1.82 groot heb een zacht karakter ben weduwnaar hou van de natuur en zou dat graag met een lief iemand willen delen marcel.lieckens@hotmail.be. wandelen fietsen en een terrasje daarna. samen leuke dingen beleven 0468/15.25.50. Lees meer over Activiteit gebruiker 4586. zoekt iemand om. te gaan wandelen. eens te gaan eten. een keer naar zee te gaan. Ik ben 74 jaar jong ik zou graag iemand willen leren kennen om 2 maal in de week eens te gaan fietsen in Bornem aan de schelde.
Categorie: 14 18 jaar op Uit Met Kinderen voor een dagje uit met kinderen, kind, entree, vandaag, toegang, prijs, uit, opstap, uitgaan, uitstapje, eruit, uitjes, ertussenuit, dagjeuit, evenweg, kinder
Fotomuseum Antwerpen, Antwerpen, 8 99 jaar Museum. Bowling Stones Antwerpen, Antwerpen, 6 99 jaar Actief. Museum aan de Stroom, MAS, Antwerpen, 4 99 jaar Museum. Rubenshuis, Antwerpen, 10 99 jaar Museum. Luchtvaartmuseum Stampe en Vertongen, Deurne, 8 99 jaar Museum. Geocaching in de Hogevijvers van Arenddonk, Arendonk, 6 16 jaar Overig/Actief.
Kempen.
Doen in de Kempen. Benieuwd naar de nieuwste brochures van de Kempen? Je kan ze hier online bekijken, downloaden in pdf-formaat of online bestellen. Slapen in de Kempen. Of je nu in een stad of een dorp woont, een kantoorjob hebt of elke dag met je handen werkt: soms hebben we allemaal even behoefte aan rust. En dat is er volop in de Kempen, waar je ruimte hebt om te ademen, om even stil te staan bij wat je wilt en om je batterij weer op te laden. Op de boerderij. Authentiek overnachten in de Kempen. Slapen omringd door de natuur. 5x luxueus overnachten in de Kempen. Slapen in de Kempen. Blijf op de hoogte. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties. Volg ons via. Buitenpret voor jong en oud? Daarvoor trek je naar de Kempen. Vlot bereikbaar, vlak, groen en vol afwisseling: dat is de Kempen in een notendop. Op de boerderij. 2019 Provincie Antwerpen Kempen Alle rechten voorbehouden.
Citytrip 48 uur in Rotterdam: Wat moet ik zeker zien doen? kaart.
Citytrip 48 uur in Rotterdam: Wat moet ik zeker zien doen? 17 april 2018 in Rotterdam 4 reacties. Rotterdam is een grote stad het is qua oppervlak de grootste stad van Nederland, en er is dan ook aardig wat te doen.
Citytrip in eigen land: onze favoriete adresjes in Antwerpen Vrije tijd Nina HLN.
Het enige dat daar goed georganiseerd is dat is de rosse buurt schipperskwartier. Op de andere plaatsen ben je wel goed af als je houd van vakantie in noord Afrika. Antwerpen is een vuile, rommelige, en altijd opengebroken stad, en om van het taaltje nog maar te zwijgen. Singapore, Hongkong, Londen.dat zijn pas echte steden. Meestal hipster' en ma-tu-vu zaken dus. Dan zijn er wel leukere adresjes. Met geen 10 paarden krijgen ze me naar antwerpen brussel gent.teveel volk en ik bepaal wel zelf wat te doen.
6 tips voor je dagje en nachtje Antwerpen, voor ieder wat wils We Are Travellers.
6 dingen waar je niet op moet bezuinigen wanneer je op vakantie gaat. Magische bergen, sneeuw en rendieren: Dit vind je in Cairngorms in Schotland! Wil je bijzonder overnachten in Rotterdam? Slaap een nachtje op het ss Rotterdam. Limpopo is misschien wel best bewaarde geheim van Zuid-Afrika en perfect te combineren met Kruger! Kerst-kado tip: Geef het boek Backpack Bestemmingen! Wat te doen in Frankfurt in de winter? 5 handige gadgets tips voor het maken van een foto back-up tijdens het reizen. 7 tips voor wie in de winter met de trein naar Keulen en de kerstmarkt gaat! Boek: Backpack Bestemmingen. 6 tips voor een dagje en nachtje Antwerpen, voor ieder wat wils.

Contacteer ons