Resultaten voor bioscoop antwerpen centrum

 
bioscoop antwerpen centrum
Antwerpen Kinemastad Herinneringen aan de Antwerpse cinema's' uit de jaren 60, 70 en 80.
Enkel in België en Australië raar volkje daar, denk ook aan hun fascinatie voor het Eurovisiesongfestival is de film een succes. Cant Stop the Music blijft acht weken op de affiche van de Rex met 1.120 plaatsen één van de grootste zalen in Antwerpen, wordt dan nog twee weken verlengd in de Astra Carnotstraat en doet tenslotte nog zijn rondje langs de overgebleven voorstadszalen Festa, Roma en Palace. AUBs 782 783. Cant Stop the Music triomfeert op de eerste Razzie-Awards. Filmliefhebber John Wilson ziet in een New Yorkse bioscoop voor 99 cent de double bill Xanadu met Olivia Newton-John en Cant Stop the Music.
CC stad Mortsel.
Zoek op deze trefwoorden Zoek. Terug naar Mortsel.be. Lokaal bestuur Mortsel werkt volledig cashvrij! In de kijker. Facebookpagina cultureel centrum. Contact Cultureel Centrum. Cultureel Centrum Mortsel. 03 444 17 17 ccmortsel@mortsel.be. Maak een afspraak. Tickets cultureel centrum. Afval en recyclagepark.
Kaiseki: Japans restaurant in Antwerpen All you can eat sushi, temaki.
Open: Alle dagen open van 12u00 tot 23u00 Keyserlei 13-15 2018 Antwerpen Tel. 03 2250103 Fax. 03 2250104 Parking UGC Airco Ideaal voor speciale gelegenheden 200M van het station www.kaiseki-antwerpen.be. 03 _ 225 0103 Kaiseki. Welkom bij KAISEKI. In KAISEKI kan u via een uniek concept kennis maken met de Japanse keuken.

Verwen uw klanten, partners en medewerkers het hele jaar door met onze verschillende producten. De mobiele APP voor cinema-liefhebbers. Alle UGC bioscopen. Films die nu in onze zalen spelen. Das schweigende Klassenzimmer. C'est' ça l'amour.' Alle films in onze zalen.
Fonciere Image Belgique, Antwerpen Tel: 032067. Films Productie realisatie goudengids.be.
Ik vind de UGC cinema een zeer goede bioscoop in Antwerpen. Groot, proper, loopt zelfs security rond. Zalen zijn altijd mooi gekuist, hoewel ik de chipseters soms wat manieren zou willen bijleren. Verder vind ik dat zij ook altijd de laatste films nogal snel draaien en dat de prijs ideaal is. Zij hebben ook studententarieven aan heel voordelige prijs. 3 films voor 20 euro ofzo. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 18 oktober 2009. zeer grote cinema met een paar cafeetjes in de buurt als je nog wat moet wachten op de film of als je nog iets wilt gaan drinken na de film: er is een snoepwinkel voor goed te snoepen tijdens de film en zeer veel keuze aan films ook op zeer verschillende tijdstippen en wat ook een voordeel is dat is dat de health city ook op juist vlak ernaast ismisschien eerst een filmpje en dan fitnessen p.: Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 16 oktober 2009. UGC voorheen Gaumont heeft zowat de beste ligging voor een cinema, pal in het centrum van Antwerpen.
Antwerpen mijn geboortestad.
In 1985 was de Cin Odeon n van de eerste cinema's' die er moest aan geloven en door de filmbaas Heylen werd afgestoten. Een luxeboetiek palmde de bioscoop in maar bewaarde enkele artitecturale elementen. foto eigen beheer. Verder op de Frankrijklei, richting zuid, aan het nr 85, naast de Jezuetenkerk is er de zaal. foto eigen beheer. die geopend werd op 25.1.1958 en bestemd was voor het draaien van films. In 1981 ging de zaal dicht voor de film, maar nu is zij nog steeds open als theaterzaal. We komen nu zo stilletjes aan het centrum van de stad, het mekka van de film. In ons volgende deel V gaan we de verdwenen filmzalen bespreken in het traject Quellinstraat De Keyserlei Appelmansstraat en gaan we in de volgende delen stelselmatig verder richting Centraal Station en Koningin Astridplein. De meeste inlichtingen en gegevens werden gevonden in het prachtig boek van Frank Heirman. Het Paleis om de hoek een eeuw cinema in Antwerpen.
cultuurcentrum Berchem.
Op 20 april halen we onze projector weer uit de kast voor Ciné Follies Space. We vertonen sci-fi klassieker Forbidden Planet op 35mm. Snuister tussen sci-fi memorabilia, bezoek het Barbarella Beauty Boudoir en laat je door DJ Baby Boy from Outer Space naar hogere regionen leiden.
De Roma.
powered by Peppered. Accepteer je onze cookies? Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt. Je winkelmandje is nog leeg.
Cinema Rex Antwerpen Wikipedia.
De terreur van de V-bommen op België 1944-1945, Antwerpen: Horizon, 2016, 274-296. Het verhaal van de V2-inslag op Cinema Rex. Cinema Rex op Inventaris Onroerend Erfgoed. Geschiedenis van Cinema Rex. Bioscoop in Vlaanderen. Cultuur in Antwerpen stad. Voormalig bouwwerk in Antwerpen stad.

Contacteer ons