Zoeken naar b&b antwerpen centrum

 
b&b antwerpen centrum
Welcome.
Aplace de perfecte plek om Antwerpen te ontdekken!
Welkom bij Aplace/Antwerp jouw perfecte plek om Antwerpen te ontdekken! gelegen midden in de Antwerpse modebuurt. aplace/antwerp, is gelegen op een super gezellig pleintje midden in het centrum en in de modebuurt van Antwerpen. DĂ© perfecte locatie om Antwerpen te ontdekken dus.
12 x Slapen in Antwerpen Barts Boekje.
Niet onbelangrijk: met een gemiddelde prijs van 125, euro per kamer per nacht is het ook nog eens een van de voordeligere aantrekkelijke hotels in Antwerpen centrum. Antwerpen, bed and breakfast, Belgie, Hotel, Hotel Airbnb, Little Escapes, Nieuw, Overnachten, Weekendje weg.
Jan Bol BB Bed and Breakfast Mechelen.
van harte welkom. Aan de overkant van de Dijle, op amper 5 minuten van het historisch centrum en dichtbij de nekkerhallen en het natuurreservaat Mechels Broek, bevinden zich 2 rustige gastenkamers op het gelijkvloers van een voormalige meubelfabriek, dat nu omgetoverd is door een jong en dynamisch koppel tot een gezinswoning, een bed and breakfast en een showroom van Lyon Healy harpen.
Bed Breakfast Antwerpen.
Hilde De Windt. Wolstraat 16, 2000 Antwerp. Stefaniestraat 52, 2018 Antwerpen. 3203 237.26.51 320471 31.08.46. Susanne Goedemondt Alex Lamsens. Arthur Goemarelei 81, 2018 Antwerpen. 32 03 232 32 40 32 0494 733 707. ZALIG IN ANTWERPEN. Leeuwenstraat 9, 2000 Antwerpen.
Ligging Bereikbaarheid BB De Lachende Engel.
Onze Bed and Breakfast heeft een zeer centrale ligging. Wij wonen aan de ring rond het centrum van Mechelen, overal dichtbij. Het centrum ligt op 10 minuten wandelafstand, het station op 7 minuten. Daarnaast ligt Mechelen tussen grootsteden als Antwerpen, Brussel en zelfs Leuven op 20 minuten met de trein.
Hotel Docklands Home.
Hotel Docklands biedt moderne kamers in het noordelijk stadsgedeelte van Antwerpen. Het hotel is gelegen in de wijk het Eilandje, tussen de haven van Antwerpen en het centrum van de stad. Het Eilandje is een oude havenbuurt ontstaan in de 2de helft van de 16de eeuw.
n nachtje slapen Doe mij maar Antwerpen.
Gelegen aan de Amerikalei is het centrum op loopafstand. De synagoge, het fotomuseum en de vogeltjesmarkt zijn om de hoek. Loop voor het slapen gaan even langs bar Chatleroi tegenover het museum voor Schone Kunsten voor een biertje of twee of drie, of tot je niet meer kunt lopen, want je kunt toch kruipend naar huis. Haal ook een kop koffie bij Caffènation verderop bij de Lei, beter kun je niet krijgen in Antwerpen.
Overnemen Overnameweb.
In de regio Geel komt een statige en historische villa te koop met vele bezienswaardigheden. Het monumentale pand is ui. Antwerpen BB handelsfonds over te nemen in centrum. Prachtige Bed and Breakfast in centrum Antwerpen Volledig gerenoveerd in 2011 en opgeknapt eind 2018 Over te nemen: H.

Contacteer ons