Op zoek naar antwerpen centrum adres?

 
antwerpen centrum adres
Visit Antwerpen.
Boek uw hotel in centrum Antwerpen Park Inn by Radisson Antwerpen.
U verblijft hier in de Diamantwijk en u heeft eveneens toegang tot het beste en nieuwste op winkel en modegebied in deze modehoofdstad. Dit ideaal gelegen hotel in het centrum ligt op korte reisafstand van de luchthavens Antwerpen Deurne ANR en Brussels Airport BRU.
Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience in Antwerpen.
Dotatiefonds koopt zeldzame incunabel voor de Erfgoedbibliotheek. Eind 2018 verwierf het Dotatiefonds voor Boek Letteren een zeldzame Antwerpse incunabel. Het Liber" de arte loquendi et tacendi" van Albertanus van Brescia werd in 1485 door Gerard Leeu in Antwerpen gedrukt. Een van onze Nottebohmlezingen gemist?
Parkeren Antwerpen tijdens de Kerstmarkt.
Bovendien kan het erg druk zijn tijdens de kerstmarkt Antwerpen. Tijdens de kerstmarkt kun je het beste parkeren op een PR parking buiten Antwerpen centrum. Goedkoop uw auto parkeren in Antwerpen? Voor tips over parkeren in Antwerpen kunt u het beste even kijken op Parkeren Antwerpen Gratis Parkeren in Antwerpen.
Antwerpen Kunstenstad Nieuws.
De masterstudenten pakten voor het eerst ook uit met een installatieparcours doorheen de Antwerpse binnenstad. Antwerpen Open in een nieuw jasje: welkom Antwerpen Kunstenstad! Begin 2015 sloeg Antwerpen Open een nieuwe weg in met vele boeiende toekomstige projecten en een nieuwe naam.:
NMBS Antwerpen-Centraal.
Bagage op de trein. Huur een deelfiets aan het station. Huur een auto aan het station. In eerste of tweede klas reizen? 0800/30 230 Veiligheid in het station en op de trein. KONINGIN ASTRIDPLEIN, 27 2018 ANTWERPEN. Maandag 0545: tot 2200.:
Praktisch Rubenianum.
Adres, openingstijden en bereikbaarheid. T 00 32 03 201 15 77. F 00 32 03 231 93 87. C collectiecatalogus online. Het Rubenianum is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 8u30 tot 12u00 en van 13u00 tot 16u30. Tijdens de openingsuren zijn de leeszaal en het Kolveniershof toegankelijk. Tijdens het weekend en op feestdagen is het Rubenianum gesloten. 11 juli: Feest van de Vlaamse Gemeenschap. 15 augustus: Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart. 1 november: Allerheiligen. 2 november: brugdag. 24 december: brugdag. 25 december: Kerstmis. 26 december: tweede kerstdag. 27 december: kerstperiode. 28 december: kerstperiode. 31 december: dag voor nieuwjaarsdag. U vindt het Rubenianum in een zijstraat van de Meir, op loopafstand van het Centraal Station. Het instituut is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Website NMBS trein. Website De Lijn tram, premetro, bus. Premetro: 3, 5, 9 en 15 Meir. Tram: 4 Meirbrug, 7, 8 Oudaan, 10, 11 St.-Jacobsmarkt. Bus: 22, 180, 181, 182, 183 Groenplaats. Opgelet: lage-emissiezone vanaf 1 februari 2017. Komt u met de auto naar Antwerpen?
Praktische info Letterenhuis. capital-l. lower-h.
De cultuurcheques zijn online te koop. Het Letterenhuis ligt in het centrum van Antwerpen. Je bereikt het museum erg gemakkelijk, zeker met het openbaar vervoer of met de fiets. Te voet/met de fiets. Je vindt het gebouw in de Minderbroedersstraat, een zijstraat van de Minderbroedersrui. Fietsen kan je stallen op de hoek van de Minderbroedersstraat en de Minderbroedersrui. Met de stadsfietsen van Velo Antwerpen. Je vindt een VĂ©lo-station aan de Academie voor Schone Kunsten Antwerpen aan de Blindestraat en eentje op de Minderbroedersrui ter hoogte van nummer 44-46. Met het openbaar vervoer. Gebruik de routeplanner van De Lijn om je reis met de trein, bus, tram en/of premetro te plannen. Of plan je reis met de trein met de routeplanner van de NMBS. Met de auto. Geef adres van vertrek in: routebeschrijving.
ZNA Universitaire Kinder en Jeugdpsychiatrie Antwerpen ZNA.
ZNA Psychiatrisch Verzorgingstehuis Antwerpen. ZNA Medisch Centrum Kaai 142. ZNA Hoge Beuken. ZNA Psychiatrisch Verzorgingstehuis Antwerpen. ZNA Joostens Woonzorgcentrum. ZNA Nieuwbouw: ZNA Cadix. ZNA Universitaire Kinder en Jeugdpsychiatrie Antwerpen. ZNA Universitaire Kinder en Jeugdpsychiatrie Antwerpen. Welkom bij ZNA Universitaire Kinder en Jeugdpsychiatrie Antwerpen.

Contacteer ons