Resultaten voor wat te doen in antwerpen

 
wat te doen in antwerpen
Praktische info Museum Vleeshuis.
Meer informatie over de lage-emissiezone in Antwerpen vindt u op www.slimnaarantwerpen.be/LEZ. Museum Vleeshuis vond onderdak in een historisch gebouw en heeft geen lift. Daardoor is alleen het gelijkvloers toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Plan je bezoek. Wil je een bezoekje brengen aan Museum Vleeshuis? Hier vind je alle praktische informatie. Wat is er te zien? In ons museum zijn niet alleen heel wat mooie klanken te hóren. Er is ook heel wat te zien van oude instrumenten, over gedetailleerde prenten tot heropgebouwde muziekateliers en danszalen. Wat is er te doen?
Kalender MAS Museum aan de Stroom in Antwerpen.
Wat is er te zien? Wat is er te doen? Over het MAS. Home / Wat is er te doen? Het MAS is allesbehalve een klassiek museum. Het verhaal van het MAS is er een van en voor elke bezoeker.
Uit in Antwerpen Red Star Line Museum.
In Antwerpen is winkelen bijna als een museum bezoeken, want verschillende bekende ontwerpers van de Modeacademie hebben een boetiek in de stad. Zelfs als de kleren boven jouw budget liggen, blijft het leuk om de modecreaties te bewonderen. Windowshopping mag ook! In Antwerpen is altijd wat te doen.
Kalender Antwerps Sportpaleis.
Schrijf in op onze nieuwsbrief of volg ons via. Antwerps Sportpaleis Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem telefoon 32 3 400 40 40. Copyright 2007-2019 Antwerps Sportpaleis nv, alle rechten voorbehouden. Antwerps Sportpaleis nv Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem info@sportpaleisgroep.be www.sportpaleisgroep.be. BTW BE 0461.051.688 RPR Antwerpen BNP Paribas Fortis IBAN: BE93 2200 4925 0067 BIC: GEBABEBB.
Citytrip in eigen land: onze favoriete adresjes in Antwerpen Vrije tijd Nina HLN.
Het enige dat daar goed georganiseerd is dat is de rosse buurt schipperskwartier. Op de andere plaatsen ben je wel goed af als je houd van vakantie in noord Afrika. Antwerpen is een vuile, rommelige, en altijd opengebroken stad, en om van het taaltje nog maar te zwijgen. Singapore, Hongkong, Londen.dat zijn pas echte steden. Meestal hipster' en ma-tu-vu zaken dus. Dan zijn er wel leukere adresjes. Met geen 10 paarden krijgen ze me naar antwerpen brussel gent.teveel volk en ik bepaal wel zelf wat te doen.
Top 10 Dingen om te doen in Antwerpen Alletop10lijstjes.
Top 10 Dingen om te doen in Antwerpen. Pak je koffer maar in; we vertrekken naar Antwerpen. Wat is dat een leuke stad! Je kunt er heerlijk winkelen, volop cultuur snuiven en uitgebreid eten. Op 21 juli 1943 opende Antwerpen Zoo haar deuren voor het publiek.
Alle films in Kinepolis Antwerpen Kinepolis België.
Ik aanvaard deze voorwaarden: Algemene voorwaarden My Kinepolis. Wat is My Kinepolis? Log in met Facebook. Verbind met Facebook. Alle films in Kinepolis Antwerpen. Kinepolis Antwerpen Kinepolis Braine Kinepolis Brugge Kinepolis Brussel Kinepolis Gent Kinepolis Hasselt Kinepolis Kortrijk Kinepolis Leuven Kinepolis Liège Kinepolis Oostende Palace Liège Secret Cinema.
momondo. momondo wordt geladen.
Installateur Centrale Verwarming Sanitair Solar Emiel Energieke oplossingen.
Wat kunnen we voor u doen. Proactief Onderhoud gasketels. CV ketel reparatie. Uw verwarmingsspecialist voor de Antwerpse regio. Installateur en onderhoud centrale verwarming en hernieuwbare energie. BVBA Emiel is een jong en dynamisch bedrijf. Ik, Emiel Denies, ben zaakvoerder en ik voer alle werken mee uit. Ook al kunnen we alle werken aan qua verwarming, sanitair en zonnepanelen, beschouw ik ons toch als verwarmingsspecialisten of het nu vloerverwarming, stralingsverwarming of centrale verwarming met radiatoren of convectoren betreft. Wij zijn als verwarmingsinstallateur gespecialiseerd in de renovatie van particuliere verwarmingsinstallaties in Antwerpen en omgeving. Daarnaast ligt onze passie bij hernieuwbare energie die wij vaak toepassen bij de renovaties van verwarmingssystemen. Ik streef naar de absolute tevredenheid van mijn klant. Dat wil zeggen dat ik steeds persoonlijk en op maat werk naar gelang de individuele wensen van de klant. Ik ben een erkend aannemer en ik beschik over de erkenning G1, G2 en G3 voor aardgasketels, wat zoveel betekent als mag" werken aan elke type aardgastoestel klein of groot." Bel ons voor een afspraak of contacteer ons via het contactformulier. Ons motto: tevreden klanten. Wij streven er naar om onze klanten zo goed mogelijk ter dienst te zijn.

Contacteer ons