Zoeken naar wachtdokter antwerpen

 
wachtdokter antwerpen
Wachtdienst Huisartsenpraktijk De Bron.
Apotheek van wacht. Gelieve ons zo min mogelijk te storen tijdens de wekelijkse vergadering op donderdag en dit tussen 8u30 en 10u tenzij urgent. Voorschriften worden uitsluitend afgeleverd tijdens een raadpleging en worden dus niet aangevraagd via telefoon of mail! Bij verpleegkundige: woensdag tussen 7u30 en 9u00 op afspraak, 1x/2weken Enkel gevolgd door raadpleging bij uw huisarts voor het bespreken van de resultaten! Afspraak op dinsdag en donderdag. Afspraak op donderdag. Uw arts is lid van Domus Medica. Hosting georganiseerd door Domus medica vzw Lange leemstraat 187, 2018 Antwerpen.
Wat doet het VK Antwerpen?
De hulplijn is te contacteren op werkdagen van 9 tot 17u buiten deze openingsuren kunnen burgers steeds contact opnemen met Teleonthaal op het gratis nummer 106. Het team van hulpverleners van het VKA vormen zich regelmatig bij rond de problematiek van kindermishandeling en hebben een medisch beroepsgeheim. Vertrouwenscentrum Kindermishandeling Antwerpen.
Medische Informatie Huisartsenpraktijk Kolderbos.
Antigifcentrum: 070/245 245. Centrum voor tropische geneeskunde reisvaccinaties: 0902 88 0 88 1 per minuut. Prikdienst labo: 089/35 15 00. Ziekenhuis Oost-Limburg: www.zol.be. Centrum voor tropische geneeskunde Antwerpen: http//www.itg.be.: Jessa ziekenhuis http//www.jessazh.be/jessatravelclinic.: Pallion, palliatieve thuiszorg: http//www.pallion.be.: Kind en gezin: http//www.kindengezin.be.:
Huisartsenvereniging Antwerpen Centrum Huisartsen Antwerpen Centrum.
Ook kan u zelf een huisarts vinden bij u in de buurt dankzij een handige kaart. Vind een Huisarts.: Huisartsen Antwerpen Centrum weergeven op een grotere kaart. Een huisarts nodig tijdens het weekend of feestdagen: www.hwbrabo.be. De huisartsenwachtpost is er om u bij dringende medische problemen te helpen wanneer uw eigen huisarts afwezig is tijdens de weekends en feestdagen. Een huisarts nodig na 19u tijdens de week, contacteer uw eigen huisarts of 0900 10 512. Copyright 2019 Huisartsenvereniging Antwerpen Centrum. Thema bij Colorlib Mede mogelijk gemaakt door WordPress. Copyright 2015 HAVAC Huisartsenvereniging Antwerpen Centrum.
Huisartsenwachtpost vervangt huisarts van wacht in Noordrand van Antwerpen ATV.
Gezondheid 17/05/2018 1021.: Huisartsenwachtpost vervangt huisarts van wacht in Noordrand van Antwerpen. Augustijnlei AZ Klina Gezondheid Huisarts Huisartsenwachtpost Klina Noordrand. Embed deze video. Inwoners van regio Essen, Kalmthout, Brasschaat, Brecht en Wuustwezel kunnen vanaf 16 juni voor dringende medische problemen, in het weekend en op feestdagen, zonder afspraak terecht in de huisartsenwachtpost Noordrand in Brasschaat.
Loodgieter Antwerpen, Wilrijk, Merksem, Schoten en Deurne.
Loodgieter Antwerpen en omstreken. Bent u op zoek naar een loodgieter in Antwerpen, Wilrijk, Merksem, Schoten, Deurne, Berchem, Zwijndrecht of Edegem? Dan bent u bij AVC aan het juiste adres. U komt in de meeste gevallen pas met een loodgietersbedrijf in aanraking als u dringend een loodgieter nodig heeft.
Praktijken Wachtdienst Dierenarts.
Praktijken Sam Plessers 2018-02-17T1559270000.: Hieronder kan u alle deelnemende praktijken terugvinden die deelnemen aan de wachtdienst. Zowel voor Groot-Antwerpen als voor de Rupelstreek is er steeds één dierenarts van wacht. D eelnemende praktijken Groot-Antwerpen. Nassaustraat 18a, 2000 Antwerpen. Grote Steenweg 557, 2600 Berchem.
wachtdienst apotheek groenenhoek.
Omdat u 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 een apotheek moet kunnen raadplegen, verzorgen apothekers om beurt een wachtdienst. zoek online een apotheek van wacht IN BERCHEM EN OMGEVING. Op de website www.apotheek.be kan je je postcode ingeven en een apotheek van wacht in je buurt vinden.
Wachtdienst huisartsen Antwerpen-centrum De sociale kaart.
In sommige regio's' is afgesproken dat in het weekend en op feestdagen enkel de huisarts met wachtdienst bereikbaar is. Gelieve deze regionale afspraken te respecteren. Als het centraal nummer niet bereikbaar is, bel dan een huisarts van uw gemeente, die indien hij niet van dienst is U zal doorverwijzen naar de huisarts met wachtdienst.

Contacteer ons