Op zoek naar lange leemstraat?

 
lange leemstraat
hwbrabo.be Huisartsenwachtpost Brabo.
Welkom bij de Huisartsenwachtpost Brabo. De huisartsenwachtpost is er om u bij dringende medische problemen te helpen wanneer uw eigen huisarts afwezig is tijdens de weekends en feestdagen. Lange Leemstraat 187. Tel: 0900 10 512. Fax: 03 239 29 99.
hospitaalplein.be Algemeen.
Lange Leemstraat 332. Maak afspraak via internet. Afspraak maken via internet. Het Globaal Medisch Dossier GMD. Hoe ons bereiken. Catherine de Ceuninck., heten u welkom bij groepspraktijk Hospitaalplein! Hieronder een woordje uitleg.: Een groepspraktijk betekent dat hulpverleners samenwerken om aan de zorg voor patiënten tegemoet te komen.
Huisartsenpraktijk Lange Leem 385 Lange Leemstraat 385, 2018 Antwerpen 03/239.43.76 www.langeleem385.be.
In de toekomst zullen er steeds minder huisartsen zijn, waardoor minder tijd vrij is voor verplaatsing naar de patiënt toeVisie van de praktijk. Globaal Medisch Dossier en GMD. Uw arts is lid van Domus Medica. Hosting georganiseerd door Domus medica vzw Lange leemstraat 187, 2018 Antwerpen.
Lange Leemstraat, 2018 Antwerpen Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
Site t Groen Kwartier Marialei Lange Leemstraat Boomgaardstraat., 600 m van Lange Leemstraat. The Upper Room Bar. Site t Groen Kwartier Marialei Lange Leemstraat Boomgaardstraat., 610 m van Lange Leemstraat. 640 m van Lange Leemstraat. Grote Hondstraat, 2. 660 m van Lange Leemstraat.
Werk met Zin Coaching voor individuen en organisaties.
Inspiratie / 2018.11.05 Geef ruimte aan mannen om bij te dragen aan het gezinsleven. Het gebrek aan vrouwen in leidinggevende functies, vindt Katrien problematisch voor organisaties. Een bedrijf snakt. Ontdek meer nieuwtjes op. Zin om samen te werken? Info@werkmetzin.be 32 3 213 40 00. Lange Leemstraat 372 2018 Antwerpen.
Geschiedenis Klein Antwerpen.
Zo kan het natuurlijk best. Het kloppende hart van Klein Antwerpen is vast de Lange Leemstraat. Als we de geschiedenis van onze wijk bekijken, zullen we in oude boeken kunnen lezen dat de naam Leemstraat ongetwijfeld te maken heeft met de bodemgesteldheid van dit gedeelte van Antwerpen.
Klein-Antwerpen Wikipedia.
Het appartementengebouw Résidence" Isabelle" op de hoek van de Lange Leemstraat en de Isabellalei was een van de eerste Antwerpse" wolkenkrabbers" Het gebouw verrees in de tweede helft van de jaren 30 in art-decostijl en herinnert, mede door zijn tapse opbouw aan de in hetzelfde decennium gereedgekomen Boerentoren.
Alvo Proost Alvo.
Supermarkt midden in de stad! Er is altijd een Alvo in de buurt! Vul hieronder je postcode of gemeente in en zoek een Alvo vestiging bij jou in de buurt. Een andere winkel kiezen? Lange Leemstraat 145. Telefoon: 03 230 27 84.
Antwerpen Lange Leemstraat De Lijn.
Selecteer een suggestie met behulp van de pijltjestoetsen. Geen input gegeven. Er werden geen suggesties gevonden. Antwerpen Lange Leemstraat. Antwerpen Lange Leemstraat. Doorkomsten dit moment. Verberg eindhaltes Toon eindhaltes Bewaar halte Verwijder halte Plan je route vanaf deze halte. Sorry technische fout.

Contacteer ons