Op zoek naar huisartsenwachtpost antwerpen?

 
huisartsenwachtpost antwerpen
Contact FitnFood4Fun.
Ook telefonisch, via mail of Facebook kan je mij contacteren. Nadat je je afspraak gemaakt hebt vraag ik je om de vragenlijst in te vullen via deze link op onze site. Wachtpost Zuid Huisartsenwachtpost Antwerpen-Zuid. 2660 Hoboken, Antwerpen. tegenover hoofdingang Schoonselhof en eindhalte tram 24.
Huisartsenwachtpost Brabo HWB.
Lange Leemstraat 187. 2018 Antwerpen Betaalinformatie. Gelieve te betalen met bancontact of kredietkaart zowel voor een raadpleging als voor een huisbezoek. Met de wagen. Huisartsenwachtpost Brabo is gelegen tussen de Belgiëlei en de Consciencestraat aan uw rechterzijde als u van de Belgiëlei komt.
Wachtdienst Doktershuis De Brug.
Vanaf vrijdagavond 19u tot maandagochtend 8 uur wordt de wachtdienst verzekerd in de huisartsenwachtpost Antwerpen Noord naast de spoed in het Jan Palfijn ziekenhuis te Merksem, Lange Bremstraat 70. Deze wachtpost is te bereiken via hetzelfde nummer 0900 10 512.
Huisartsenkring Kalmthout Wachtdienst.
Stabroek Huisartsenwachtpost Antwerpen-Noord. 0900 10 512. Andere gemeenten: vind je hier. Vanaf 16 juni 2018 Huisartsenwachtpost Noordrand voor de gemeenten Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout en Wuustwezel. Tijdens weekends en op wettelijke feestdagen, voor noodgevallen.: centraal oproepnummer 0903.39969 150, / minuut.
Intentieverklaring oprichting huisartsenwachtpost in het noorden van Antwerpen Made in Antwerpen.
Geert Sierens voorzitter Huisartsenvereniging Brasschaat. Intentieverklaring oprichting huisartsenwachtpost in het noorden van Antwerpen. Edith Vervliet 24 april 2017. De Huisartsenkringen Kalmthout vzw en Essen-Nieuwmoer vzw, de Huisartsenverenigingen Brecht-Wuustwezel vzw en Brasschaat hebben samen met het Algemeen Ziekenhuis Klina op 24 april een intentie tot samenwerking voor het oprichten van een huisartsenwachtpost ondertekend.
dokter van wacht antwerpen.
Deze werkt van thuis uit en is niet aanwezig op de Huisartsenwachtpost Antwerpen Noord. Huisarts van wacht zit binnenkort in Aalst Affligem Regio HLN. Ze sluiten zich aan bij de wachtpost van de regio Aalst, wat het tekort aan nieuwe huisartsen moet opvangen.
ZNA Medisch Centrum Kaai 142 ZNA.
ZNA Hoge Beuken. ZNA Psychiatrisch Verzorgingstehuis Antwerpen. ZNA Joostens Woonzorgcentrum. ZNA Nieuwbouw: ZNA Cadix. ZNA Medisch Centrum Kaai 142. ZNA Medisch Centrum Kaai 142. Welkom bij ZNA Medisch Centrum Kaai 142. Het ZNA Medisch Centrum Kaai 142 is een medische hulpdienst voor iedereen in en rond het havengebied.
WACHTDIENST Huisartsen.A.
In het weekend en op officiële feestdagen gebruikt u hetzelfde telefoonnummer van vrijdagavond 19.00 uur tot maandagmorgen 7.00 uur. U vindt de dokter met wachtdienst in de Huisartsenwachtpost Antwerpen Noord, naast de spoed van het ZNA Jan Palfijn te Merksem, Lange Bremstraat 70.
Huisartsengroep Korte Klaren.
Indien u dringend een huisarts nodig heeft tijdens het weekend of op een feestdag dan kan u contact opnemen met de Huisartsenwachtpost Antwerpen Centrum via de website www.hwpantwerpen.be of telefoonnummer 0900 / 10 512. De wachtpost is gelegen in de Lange Leemstraat 187 in Antwerpen.

Contacteer ons