Resultaten voor huisartsenwachtpost antwerpen

 
huisartsenwachtpost antwerpen
dokterhuybrechts.be Wachtdiensten.
Tijdens het weekend en op feestdagen kan u terecht op de Huisartsenwachtpost Antwerpen Noord, Lange Bremstraat 70, 2170 Merksem naast de ingang van de spoedgevallendienst van ZNA Jan Palfijn. De wachtpost is tijdens de openingsuren telefonisch te bereiken op nummer 0900 10 512.
Geneeskunde voor het Volk Wachtdienst.
Bel hiervoor naar het medisch huis 03/320.85.20 en u wordt automatisch doorverbonden met de dokter van wacht. Voor een huisarts van wacht in het weekend, van vrijdagavond 19u00 tot maandagmorgen 7u30, en op feestdagen kan u terecht bij de Huisartsenwachtpost Antwerpen-Oost voor inwoners van Deurne, Borgerhout, Borsbeek en Wommelgem.
dokter van wacht antwerpen.
huisarts van wacht antwerpen. wachtdienst dokters antwerpen. dokter van wacht antwerpen. hwbrabo.be Huisartsenwachtpost Brabo. Indien u zich, om medische reden, niet kunt verplaatsen, kunt u een huisbezoek aanvragen. De huisartsenwachtpost werkt nauw samen met de spoeddiensten van ziekenhuizen, zodat deze zonodig onmiddellijk voor assistentie kunnen zorgen.
Contact FitnFood4Fun.
Ook telefonisch, via mail of Facebook kan je mij contacteren. Nadat je je afspraak gemaakt hebt vraag ik je om de vragenlijst in te vullen via deze link op onze site. Wachtpost Zuid Huisartsenwachtpost Antwerpen-Zuid. 2660 Hoboken, Antwerpen. tegenover hoofdingang Schoonselhof en eindhalte tram 24.
WACHTDIENST Huisartsen.A.
In het weekend en op officiële feestdagen gebruikt u hetzelfde telefoonnummer van vrijdagavond 19.00 uur tot maandagmorgen 7.00 uur. U vindt de dokter met wachtdienst in de Huisartsenwachtpost Antwerpen Noord, naast de spoed van het ZNA Jan Palfijn te Merksem, Lange Bremstraat 70.
LEIF in je buurt LEIF.
LEIFpunt Antwerpen Huisartsenwachtpost Antwerpen Oost Florent Pauwelslei 31, 2100 Deurne naast AZ Monica. Tel: 0468 24 85 42. LEIFpunt Brussel Saincteletteplein 17, 1000 Brussel. Tel: 02 456 82 01. LEIFpunt Kempen Mermansstraat 17, 2300 Turnhout. Tel: 0477 20 88 03 tijdens kantooruren.
Huisartsenwachtpost vervangt huisarts van wacht in Noordrand van Antwerpen ATV.
Gezondheid 17/05/2018 1021.: Huisartsenwachtpost vervangt huisarts van wacht in Noordrand van Antwerpen. Augustijnlei AZ Klina Gezondheid Huisarts Huisartsenwachtpost Klina Noordrand. Embed deze video. Inwoners van regio Essen, Kalmthout, Brasschaat, Brecht en Wuustwezel kunnen vanaf 16 juni voor dringende medische problemen, in het weekend en op feestdagen, zonder afspraak terecht in de huisartsenwachtpost Noordrand in Brasschaat.
Huisartsenwachtpost Brabo HWB.
Lange Leemstraat 187. 2018 Antwerpen Betaalinformatie. Gelieve te betalen met bancontact of kredietkaart zowel voor een raadpleging als voor een huisbezoek. Met de wagen. Huisartsenwachtpost Brabo is gelegen tussen de Belgiëlei en de Consciencestraat aan uw rechterzijde als u van de Belgiëlei komt. U kan gebruik maken van de garage via de poort naast de wachtpost. Bel aan op de onderste bel Huisartsenwachtpost' naast de garagepoort.
HAWAC Huisartsenwachtpost Antwerpen Sociale Kaart.
HAWAC Huisartsenwachtpost Antwerpen. Terug naar overzicht. Centraal aanspreekpunt voor mensen die tijdens het weekend of feestdagen dringend een dokter nodig hebben. Voor de postcodes 20002018, en 2060, bel je bovenstaand telefoonnummer. De telefoonnummers van andere wachtposten in het Antwerpse vind je terug op de website.

Contacteer ons