Meer resultaten voor huisarts antwerpen

 
huisarts antwerpen
Huisartsen Korte Nieuwstraat.
Huisbezoeken kunnen telefonisch aangevraagd worden tot 10u. Op weekdagen na 19u kunt u voor urgente medische zaken terecht bij de huisarts van wacht via het centrale oproepnummer 0900 10 512. Tijdens het weekend kunt u voor urgente medische zaken terecht bij de Huisartsenwachtpost, gelegen in de Lange Leemstraat 187 te 2018 Antwerpen http//www.hwpantwerpen.be/nl/antwerpen-centrum.html: of via het centrale oproepnummer 0900 10 512.
Huisartsenpraktijk Paardenmarkt 87 Huisartsen te Antwerpen.
Uw huisarts mag enkel attesten schrijven die volledig stroken met de waarheid. Het invullen van medische attesten vraagt een medisch onderzoek, daarom is het nuttig hiervoor naar het spreekuur te komen. Enkele nummers voor dringende hulp.: Brandweer en Ziekenwagen: 112. Wachtpost Antwerpen: 0900/10.512.
spreekuren huisarts.
StampMedia. logo. logo.
Tahra Boutaleb uit Turnhout is misschien de jongste, maar ze. Jonathan is reporter bij het jongerenpersagentschap. Stefan Lambrechts geboren in 1993 te Antwerpen en heeft. Glodie is reporter bij StampMedia. Marlon van Dijk. Sweet sixteen: kies je voor universiteit of hogeschool?
Huisartsenwachtpost vervangt huisarts van wacht in Noordrand van Antwerpen ATV.
Gezondheid 17/05/2018 1021.: Huisartsenwachtpost vervangt huisarts van wacht in Noordrand van Antwerpen. Augustijnlei AZ Klina Gezondheid Huisarts Huisartsenwachtpost Klina Noordrand. Embed deze video. Inwoners van regio Essen, Kalmthout, Brasschaat, Brecht en Wuustwezel kunnen vanaf 16 juni voor dringende medische problemen, in het weekend en op feestdagen, zonder afspraak terecht in de huisartsenwachtpost Noordrand in Brasschaat.
Intentieverklaring oprichting huisartsenwachtpost in het noorden van Antwerpen Made in Antwerpen.
Geert Sierens voorzitter Huisartsenvereniging Brasschaat. Intentieverklaring oprichting huisartsenwachtpost in het noorden van Antwerpen. Edith Vervliet 24 april 2017. De Huisartsenkringen Kalmthout vzw en Essen-Nieuwmoer vzw, de Huisartsenverenigingen Brecht-Wuustwezel vzw en Brasschaat hebben samen met het Algemeen Ziekenhuis Klina op 24 april een intentie tot samenwerking voor het oprichten van een huisartsenwachtpost ondertekend. Geert Sierens, voorzitter van het huisartsenoverlegplatform en voorzitter van de huisartsenvereniging Brasschaat licht toe: Met deze intentieverklaring spreken we de wens uit om met alle partners samen een huisartsenwachtpost op te richten. Uitgangspunt is dat goede huisartsengeneeskunde belangrijk is om dagelijkse medische problemen op te lossen en de patiënt te begeleiden in de complexe medische wereld. Het oprichten van een huisartsenwachtpost zal de herkenbaarheid van de eerstelijnszorg verbeteren. Bereikbaarheid en herkenbaarheid zijn kernwoorden als we de patiënt ook buiten de normale werkuren tot bij de huisarts willen krijgen.
RetailDetail Alle retailnieuws uit België.
Op het RetailDetail Omnichannel Congress komen Erica Verzelen, director project product development parcel logistics bij Bpost, en Xavier Du Bois, omni-commerce leader bij Decathlon, uitleggen hoe hun bedrijven samen naar een quasi naadloze shopperervaring streven. Voedselbanken bedeelden 15.351 ton eten in 2018.
Huisartsenpraktijk Harmonie Dr Maus Koen, Dr Binnemans Sten, Dr Maus Katelijne, Mechelsesteenweg 169, 2018 Antwerpen, 03/2163217.
Na 19u op weekdagen en tijdens het weekend kan U voor dringende geneeskundige zorgen terecht bij de huisarts van wacht via volgend nummer: 0900/10 512. Tijdens het weekend vanaf vrijdag avond 19u tot maandagochtend 7u kan U eveneens terecht op de huisartsenwachtpost Antwerpen centrum, Lange Leemstraat 187, 2018 Antwerpen.
Dokter Mark Dockx, Huisarts, Antwerpen met docvadis.
Bezoek aan huis. Verwijderen Bevestigen Annuleren. Uren van de raadpleging. Raadpleging op afspraak. Bezoek aan huis. tel: 03-827 93 35. fax: 03-303 52 25. Openingsuren van het secretariaat.: Elke dag tussen 8u en 12u. Deze site vervangt geen medische consultatie.

Contacteer ons