Op zoek naar winkelstraat antwerpen?

 
winkelstraat antwerpen
Meir blijft duurste winkelstraat van België Antwerpen Gazet van Antwerpen.
De Meir in Antwerpen is ook dit jaar de duurste locatie in België om winkelruimte te huren. Dat blijkt woensdag uit een nieuwe studie van vastgoedconsultant Cushman Wakefield. Twee jaar geleden deelden de Meir en de Brusselse Nieuwstraat nog de koppositie, sinds vorig jaar staat de Antwerpse winkelstraat alleen op het hoogste schavotje.
Winkelen in Antwerpen. Winkelen in Antwerpen.
In deze winkelstraat vind je winkels van alle bekende ketens, zoals Esprit en HM. Veel winkels die we in Nederland ook hebben dus inclusief de Hema, Kruidvat, Blokker en Bart Smit. Maar om daarvoor nou speciaal naar Antwerpen te gaan.
Hotels nabij shoppingstraat Meir in Antwerpen.
Hotels nabij shoppingstraat Meir in Antwerpen. Maak er een weekendje weg van en laat je lekker verwennen. Verblijf op loopafstand van Meir en geniet wat langer van deze bruisende stad. Goed om te weten: de Meir winkelstraat ligt tussen het welbekende Groenplaats en het Centraal Station.
De Meir Antwerpen België. Informatie Reviews De Meir Zoover.
Als je vanaf het Centraal station de Keyserlei inloopt en gewoon rechtdoor blijft lopen kom je uit op de Meir. Het is een verkeervrije winkelstraat met winkels die je elders ook kan vinden. Madeleine-C2, 24 juni 2017. Voeg een review toe. 6 / 14. 23 Mar 2019. Nummer 1 van 143 bezienswaardigheden in Antwerpen.
Winkelen en shoppen in Antwerpen Antwerpen citytrip en reisinfo Take-A-Trip.
Helder Min: 1C Max: 1C. Helder Min: 2C Max: 2C. Winkelen en shoppen in Antwerpen. Antwerpen is de Vlaamse winkelstad bij uitstek en staat bovendien bekend om haar mode. De bekendste winkelstraat is de Meir, waar ketens een filiaal hebben.
de winkelstraat van Antwerpen Reizigersbeoordelingen Meir TripAdvisor.
de winkelstraat van Antwerpen. Beoordeling van Meir. 25 november 2015 beoordeeld. wie aankomt met de trein in Antwerpen centraal station zit gelijk in een mooi gedeelte van het centrum van Antwerpen. Het centraal station een uniek stuk geschiedenis gecombineerd met moderne bouwkunst.
Winkelstraat van morgen is niet alleen voor shoppen RetailDetail.
Nu zowel River Island als New Look het op de Meir voor bekeken houden, lijkt de toekomst voor de Antwerpse winkelstraat even somber. Niet gevreesd: de winkelstraat van de toekomst biedt meer dan alleen maar winkels. Beleving op de eerste plaats. Naar aanleiding van de aangekondigde sluitingen van River Island en New Look op de Meir in Antwerpen, rijst de vraag of de winkelstraat nog toekomst heeft.
Handelspand te huur in Antwerpen Meir winkelstraat Aximas.com.
Handelspand te huur in Antwerpen Meir winkelstraat. Het gebouw, vroeger een postkantoor, heeft een authentieke en prestigieuze uitstraling. Het bestaat uit een commercieel gelijkvloers 450m met een kelder 320m, perfect voor opslag en 200m tuin. Met de mogelijkheid om de gevel om te toveren in een grote etalage, biedt het pand een unieke locatie voor uw restaurant, winkel, kantoor of showroom.
Antwerpen winkelen.
Het centrum van Antwerpen is opgedeeld in een aantal winkelzones. Iedere zone heeft een eigen mix uitstraling. Hieronder vind je een korte beschrijving van de belangrijkste winkelgebieden. Het meest populaire winkelgebied is Meir. Dit gebied omvat winkelstraat Meir, Jezusstraat, Sint-Katelijnevest en de twee winkelcentra Grand Bazar en Stadsfeestzaal.

Contacteer ons