Meer resultaten voor wat is er te doen in antwerpen

 
wat is er te doen in antwerpen
Al uw uitstappen en vrije tijd in Antwerpen Out.be.
Wat is er te doen op zondag? Ideale zondagse activiteiten. Luik, de vurige stede. Namen, de Waalse hoofdstad. Op en top gratis evenementen. Niet te missen gratis tentoonstellingen. 8 musea by night. Wat te doen bij triestig weer? Deze musea openen hun deuren gratis deze zondag. Wat te doen in Antwerpen?
6 uitstapjes om te doen in Antwerpen Dagje Antwerpen? Sla deze uitjes niet over Uitstappen.be.
Onmisbaar tijdens een dagje Antwerpen: Onze Lieve Vrouwekathedraal. Dagje Antwerpen redactioneel door Eline Visscher 6 uitstapjes om te doen in Antwerpen. Sla deze uitjes niet over. Heb je een dagje Antwerpen op de planning staan? De verleiding is groot om gewoon over de Meir te dwalen, een wandeling langs de Schelde te maken en wat winkels in te gaan. Maar er schuilen nog heel wat meer pareltjes in deze Vlaamse stad!
Provincie Antwerpen voor kinderen UiTmetVlieg.be.
We tippen acht dingen die je absoluut moet doen. De Bende in actie. Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer. Altijd fun in het Zilvermeer. Ravotten in het zand en het waterspelen, op de verschillende speeltuintjes voor verschillende leeftijdeniets, drinken/eten in de tavernegenieten, van de rust. booke851 van De Rauwe deugenieten. Topfilm van Tim Burton. Voor de ouders nostalgie. Leuk om bij de jongens dezelfde blijheid en triestheid te zien die je zelf destijds ervaarde. Backend Luk van Les Braeckman Verhelsts. Meer tips van de Bende. Wat is de Bende Van Vlieg?
Carpe Clinic Home.
Volgende afspraak staat er alweer dus tot ziens. Met vriendelijke groet. Ik vind het prettig om door lieve te worden geholpen! Het is het wachten waard! Ik was zeer tevreden over de behandeling door Lieve. Gezien het aantal kilometers erg fijn dat behandeling direct kon plaatsvinden. goede uitleg over wat wel en niet kan. Geen druk of gepush meer te doen dan nodig.
Dagje Antwerpen, wat te doen in Antwerpen? De 78 beste bezienswaardigheden en activiteiten in Antwerpen DagjeWeg.NL.
BAARLE-HERTOG, ANTWERPEN Kaarsen zijn gezellig en geven ook nog wat warmte. Maar kaarsen kunnen ook prachtige kunstwerken zijn. Dat is te zien in het Kaarsenmuseum in Baarle. vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 30 september, van 1200: uur tot 1600: uur. Handschoenenwinkel Huis Boon. ANTWERPEN, ANTWERPEN Huis Boon heeft handschoenen in alle soorten en maten. Bekijk de collectie van meer dan tienduizend paar! open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag soms geopend op zondag. Handschoenenwinkel Huis Boon. Red Star Line Museum. ANTWERPEN, BELGIë Het nieuw geopende museum Red Star Line neemt je mee op reis, samen met de landverhuizers die hun geluk gingen zoeken in Amerika. Hun startpunt was de havenstad Antwerpen. s maandags gesloten. Red Star Line Museum. MECHELEN, ANTWERPEN Planckendael is een bijzonder dierenpark. Er zijn niet alleen exotische dieren te zien, maar ook dieren uit de eigen streek.
Top 10 Dingen om te doen in Antwerpen Alletop10lijstjes.
Top 10 Dingen om te doen in Antwerpen. Pak je koffer maar in; we vertrekken naar Antwerpen. Wat is dat een leuke stad! Je kunt er heerlijk winkelen, volop cultuur snuiven en uitgebreid eten. Op 21 juli 1943 opende Antwerpen Zoo haar deuren voor het publiek.
Openbaar Ministerie.
WAT TE DOEN ALS. ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS. Archief in" de kijker." ICT-specialist niveau B voor de Steundienst van het Openbaar Ministerie M/V/X. Service d'appui' du ministère public. Persbericht Gent gewelddadig overlijden update. De drie personen die in het kader van het onderzoek werden weerhouden, zijn ondertussen door de onderzoeksrechter vrijgelaten. Er zijn geen aanwijzingen die hen linken aan de feiten. 24/03/19 Parket Oost-Vlaanderen. Persbericht Gent gewelddadig overlijden. Gisterennamiddag omstreeks 15u werd in een pand in de Baudelostraat in Gent het levenloos lichaam aangetroffen van een 36-jarige bewoner met de Afghaanse nationaliteit. 24/03/19 Parket Oost-Vlaanderen. Persbericht Erpe-Mere brand. Afgelopen nacht ontstond een brand in een bedrijfspand in de industrieweg in Erpe-Mere. 23/03/19 Parket Oost-Vlaanderen. Persbericht Mechelen Twee verdachten van overval opgepakt. PZ MeWi heeft twee mannen van 19 en 20 opgepakt na een overval op een apotheek donderdagavond. De twee verdachten worden morgen voorgeleid bij de onderzoeksrechter. 22/03/19 Parket Antwerpen.
Doen! Gazet van Antwerpen.
Meld je aan op gva.be. Geef een zoekterm in. Je stem werd goed opgeslagen. Surf nu gerust even verder op onze DOEN! Bloeiende bloesems, ooievaars en marktjes: 10 tips om eropuit te trekken. Het weekend staat voor de deur. Wil je naar buiten, maar weet je niet naar waar?
Op en rond het Eilandje MAS Museum aan de Stroom.
Wat is er te zien? Wat is er te doen? Over het MAS. Op en rond het Eilandje. Trekpleisters voor toeristen en bewoners. Home / Op en rond het Eilandje /. Het MAS torent uit boven de hipste hotspot van Antwerpen, het Eilandje. Hier flaneer je na je museumbezoek naast het water, net zoals op een zeedijk. Ontdek deze bruisende buurt met haar talloze activiteiten en bloeiende horeca. Het MAS verkeert in goed gezelschap.

Contacteer ons