Op zoek naar stad antwerpen bezienswaardigheden?

 
stad antwerpen bezienswaardigheden
Antwerpen stad Wikipedia.
De Meir, een winkel-wandelstraat die de oude stad met het station verbindt. De Cogels-Osylei en andere straten met art deco en jugendstil. Het Hendrik Conscienceplein. De Groenplaats, plein in het stadscentrum met standbeeld van P.P. Het Theaterplein met een overdekt gedeelte voor Openbare markten. De Van Wesenbekestraat, het centrum van de Chinese gemeenschap in Antwerpen. Het Marnixplein vernoemd naar Marnix van Sint-Aldegonde met monument Schelde" Vrij. Andere gebouwen bewerken. Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience. Boerentoren, de eerste wolkenkrabber op het Europese vasteland. Havenhuis van Zaha Hadid. Designcenter de Winkelhaak, winnaar van twee Belgian" Building Awards" in 2003. Andere bezienswaardigheden bewerken.
Hotel Postiljon Antwerpen Home Hotel Postiljon Antwerpen.
NL FR EN DE. Deze veelzijdige stad staat bekend om de vele bezienswaardigheden en leuke uitgaansgelegenheden, zoals sfeervolle restaurants en gezellige barretjes. Antwerpen biedt genoeg mogelijkheden om u goed te vermaken. U kunt bijvoorbeeld een mooie rondvaart maken of via Rent a Bike een fiets huren en mooie fietstochten maken door de stad.
Dagje Antwerpen, wat te doen in Antwerpen? De 79 beste bezienswaardigheden en activiteiten in Antwerpen DagjeWeg.NL.
Neem dan deel aan een stadswandeling en ontdek de geheimen van de stad. elke dag geopend. Ontdek Antwerpen te voet. MECHELEN, BELGIë De vriendelijke stad Mechelen heeft voor ieder wat wils. Prachtige historische gebouwen, mooie begeleide wandelingen en de jaarlijkse Hanswijkprocessie.
Antwerpen Reisgraag.nl.
In oktober 2011 zijn we met zijn tweeën een weekend naar Antwerpen geweest. Een prachtige historische stad met een eveneens zo mooie. Bekijk verhaal Belgi / Antwerpen oktober 2008 Modestad Antwerpen. Met een actie van NSHispeed vertrokken wij naar Antwerpen. De actie hield in dat wij treinkaartjes kregen van NS Hispeed en een welkomstpakket van. Bekijk verhaal Bezienswaardigheden.
Wat te doen in Antwerpen: de 10 beste activiteiten.
Soorten bezienswaardigheden in Antwerpen. Shoppen 133 Bezienswaardigheden en monumenten 69 Nachtleven 58 Tours 48 Musea 39 Recreatie en spellen 25 Outdooractiviteiten 22 Eten en drinken 21 Concerten shows 19 Natuurgebieden en parken 17 Spa en wellness 15 Vervoer 8 Cursussen workshops 7 Boottochten en watersporten 6 Waterparken attractieparken 2 Dierentuinen en aquaria 1 Reishulpmiddelen 1 Evenementen 1.
Origineel overnachten Antwerpen HotelO Kathedral.
Bezoek de bezienswaardigheden van t Stad. Naast dat de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal dichtbij onze accommodatie is gelegen, zijn er tal van andere bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken. Zo kunt u na een nacht logeren in Antwerpen binnen enkele minuten naar de Grote Markt of de Groenplaats wandelen voor een lekker drankje.
Wereldkeuken Hechi Restaurant Antwerpen Ekeren, Kontich, Zemst.
WELKOM BIJ RESTAURANT HECHI. Bij restaurant Hechi World Kitchen betaalt U enkel voor de verblijfsduur van uw arrangement, ongeacht wat u eet. U kunt genieten van onze diverse gerechten zoals Chinese wok, dimsum, Italiaanse pizza, Japanse sushi, Franse patisserie en andere wereldse specialiteiten.
Stadsgids Antwerpen gratis downloaden met stadswandeling Antwerpen.
Antwerpen is niet alleen een metropool en havenstad, het is bovendien een historische stad met tal van bezienswaardigheden. Het rijke verleden weerspiegelt zich in prachtige gebouwen zoals de O.L.vrouwekathedraal, het stadhuis en tal van musea waaronder het Plantin-Moretusmuseum, het museum voor Schone Kunsten en het unieke Rubensmuseum.
Antwerpen Touristram.
Antwerpen is t stad, al de rest is parking! OPGELET: 7/12/19 5/1/20: Winter in Antwerpen. Onze start en finish plaats schuift 100m op. Naar het hoekje van de Groenplaats, vlak voor de kledingwinkel Mango. Klik op de afbeelding hiernaast voor een plannetje. Rij mee met de gezellige toeristentram en laat je 45 min. lang rondvoeren langs de belangrijkste Antwerpse bezienswaardigheden.

Contacteer ons