Resultaten voor stad antwerpen bezienswaardigheden

 
stad antwerpen bezienswaardigheden
De 30 beste hotels in Antwerpen Historisch Centrum, Antwerpen, België.
16 budgethotels in Antwerpen Historisch Centrum. 6 luxe hotels in Antwerpen Historisch Centrum. 32 zelfstandige accommodaties in Antwerpen Historisch Centrum. 11 BB's' in Antwerpen Historisch Centrum. Interessante plekken in en rondom Antwerpen Historisch Centrum. Zoek hotels in de buurt van bezienswaardigheden, musea en andere highlights.
City Golf Antwerpen Stadsgolf, teambuilding en tours in Antwerpen.
Ontdek met City Golf 6 verborgen parels, zoals de betoverende Vlaeykensgang, die de historische stadskern van Antwerpen rijk is. Laat u in groep rondleiden door onze vrolijke begeleiding, beleef Antwerpen en ontdek de leukste verhalen en bezienswaardigheden op de bezochte locaties tijdens uw teambuilding of groepsuitstap met City Golf.
De Gigagids Antwerpen, vol nuttige informatie en tips.
Het Eilandje is omringd door water. Het was vroeger een echte havenplek, maar toen die activiteiten naar het noorden van de stad werden verhuisd, raakte de buurt wat in verval. De laatste jaren hebben projectontwikkelaars hier hun kansen geroken en werden tal van nieuwe gebouwen opgetrokken en historisch belangrijke gebouwen gerenoveerd. De opening van het MAS en van Park Spoor Noord gaven een echte boost aan het eilandje. Over die twee plekken later meer. De Seefhoek is een multiculturele woonbuurt in het noordoosten van Antwerpen. Het is een historisch gezien armere buurt zonder echte bezienswaardigheden.
feestzaal antwerpen fuifzaal antwerpen stad antwerpen bezienswaardigheden.
Tags: t Stad, Antwerpen, bezienswaardigheden, gratis, MAS, Stadspark, Voetgangerstunnel. Antwerpen bezienswaardigheden top 10. Een aanrader is om met een gids een wandeltocht door historisch Antwerpen te maken, waarbij je langs bezienswaardigheden zoals het Steen, de Bourla en de Grote Markt zult komen.
Wat te doen in Antwerpen: De leukste tips bezienswaardigheden.
Wat te doen in Antwerpen: mijn leukste tips bezienswaardigheden. Antwerpen is een stad die altijd leuk is voor een dagtrip of een weekendje weg. Naast de standaard highlights vind je er elke keer weer nieuwe hotspots om te ontdekken en voor de shopaholics onder ons stelt de Meir natuurlijk nooit teleur.
Dagje Antwerpen, wat te doen in Antwerpen? De 79 beste bezienswaardigheden en activiteiten in Antwerpen DagjeWeg.NL.
Neem dan deel aan een stadswandeling en ontdek de geheimen van de stad. elke dag geopend. Ontdek Antwerpen te voet. MECHELEN, BELGIë De vriendelijke stad Mechelen heeft voor ieder wat wils. Prachtige historische gebouwen, mooie begeleide wandelingen en de jaarlijkse Hanswijkprocessie.
Antwerpen Reisgraag.nl.
In oktober 2011 zijn we met zijn tweeën een weekend naar Antwerpen geweest. Een prachtige historische stad met een eveneens zo mooie. Bekijk verhaal Belgi / Antwerpen oktober 2008 Modestad Antwerpen. Met een actie van NSHispeed vertrokken wij naar Antwerpen. De actie hield in dat wij treinkaartjes kregen van NS Hispeed en een welkomstpakket van. Bekijk verhaal Bezienswaardigheden.
Wat te doen in Antwerpen: de 10 beste activiteiten.
Soorten bezienswaardigheden in Antwerpen. Shoppen 133 Bezienswaardigheden en monumenten 69 Nachtleven 58 Tours 48 Musea 39 Recreatie en spellen 25 Outdooractiviteiten 22 Eten en drinken 21 Concerten shows 19 Natuurgebieden en parken 17 Spa en wellness 15 Vervoer 8 Cursussen workshops 7 Boottochten en watersporten 6 Waterparken attractieparken 2 Dierentuinen en aquaria 1 Reishulpmiddelen 1 Evenementen 1.
Bezienswaardigheden aktiviteiten in de omgeving BB Lindenhof Olen.
Menu en widgets. Bezienswaardigheden aktiviteiten in de omgeving. Bezienswaardigheden aktiviteiten in de omgeving. Norbertijnenabdij Tongerlo: rond 1130 schonk Giselbertus van Castelre een deel van zijn land in Tongerlo aan de Norbertijnen van de Sint-Michielsabdij van Antwerpen met de bedoeling er een abdij op te richten.

Contacteer ons