Meer resultaten voor overnachting antwerpen

 
overnachting antwerpen
Pagina 5 Hotels in Antwerpen ViaMichelin.
Hotelreservering Antwerpen hotel Antwerpen met ViaMichelin. Zoek en vind uw hotel in Antwerpen met ViaMichelin: hotels, vakantiehuisjes, campings, villas, bed breakfast Antwerpen. Reserveer snel uw hotelkamer Antwerpen met ViaMichelin. Alles van ViaMichelin: Antwerpen. Toeristische bezienswaardigheden Antwerpen. Uw Michelin hotels in uw land.
Arrangementen.
Theater combineren met een zorgeloze overnachting in een moderne kamer van het LEOPOLD HOTEL ANTWERPEN waar u kunt genieten van alle nodige luxe. De volgende morgen krijgt u een uitgebreid ontbijt en kunt u zich verder onderdompelen in de Metropool Antwerpen met zijn vele winkels en musea.
Hotels in Antwerpen, hostels, BB en appartementen budgetplaces.com.
Onze accommodatie in Antwerpen ligt in het interessantste deel van de stad, vlakbij de belangrijkste toeristische attracties en andere belangrijke zones. Als je op reis gaat naar Antwerpen of het nu privé of zakelijk is, dan vind Budgetplaces een hotel, hostel, appartement of bed and breakfast in het centrum van Antwerpen voor je.
Overnachten Lotto Arena.
We raden graag de volgende hotels aan als je na afloop van een evenement in Antwerpen wil overnachten. Radisson Blu Astrid. Parkeer makkelijk en veilig in het hotel, eet snel een hapje in het restaurant en reis daarna met de tram van het Koningin Astridplein tot voor de deur van het Sportpaleis of de Lotto Arena de tramrit heen en terug is inbegrepen in je zaalticket.
overnachting privésauna Aquasana Privé sauna Aquasana in Oevel Antwerpen.
Overnachting unit 2. Check in: 2200: Check out: 1015.: Stijlvolle, comfortabele kamer met kingsize bed. Volledig gebruik van alle faciliteiten tijdens het gehele verbijf. tv met netflix / youtube. Ontbijtmand service mogelijk voor 35 minimaal twee dagen op voorhand te bestellen.
Hotel Docklands Home.
In een straal van minder dan 2 km rondom het hotel treft u ondermeer: Megabioscoop Kinepolis, het Antwerpse Sportpaleis en Lotto Arena, Bowlingbaan Stones, Indoor Karting Antwerpen, theater t Eilandje van Koninklijk Ballet van Vlaanderen, Jachthaven Willemdok, een skate park, een fitnesscentrum, verschillende vertrekpunten van havenrondvaarten, het Museum aan de Stroom MAS, het Red Star Line Museum, en vele ouderwetse, moderne én internationale cafeetjes en restaurants.
Guesthouse Charlie's.'
We hebben deze omgetoverd tot een oase van rust, midden in de prachtige art deco wijk Het Zuid in Antwerpen. Je kan hier luxueus overnachten en indien gewenst genieten van een zeer uitgebreid ontbijt dat wordt gebracht in de loft. Indien u liever in onze koffiebar ontbijt kan dit ook. Deze loft is ideaal voor een romantische overnachting bv.
Sauna l'Eaupure.'
Antwerpen Zoo inclusief overnachting!
Ontdek Antwerpen aan de hand van de aan u uitgereikte informatiemap over Antwerpen. Na een relaxte overnachting met ontbijtbuffet kunt u een gezellige dag Antwerpen Zoo gaan beleven. Overnacht in het gezellige Antwerpen en breng een bezoekje aan de Zoo.

Contacteer ons