Meer resultaten voor huisarts

 
huisarts
Huisarts AZ Delta Roeselare-Menen-Torhout.
Als huisarts geven we u hier meer informatie over patiëntendossiers, stellen we hier documenten ter beschikking, kunt u multidisciplinaire handboeken raadplegen of publicaties van onze specialisten lezen. Meer info over de patiëntenrechten vindt u hier. Uw vragen voor de medisch directeur.
Geïntegreerde praktijkpremie huisartsgeneeskunde RIZIV.
Wat zijn de voorwaarden? De voorwaarden voor de premie hangen af van het feit of u huisarts in opleiding bent of huisarts.: Heeft u in de loop van het premiejaar uw opleiding als huisarts gestart of bent u in het volledige premiejaar huisarts in opleiding, dan zijn er 2 voorwaarden.:
Huisartsen AZ Maria Middelares.
De coach helpt de brug te slaan tussen de huisarts en het ziekenhuis. Een kwalitatief patiëntenbeleid veronderstelt een goede communicatie tussen de 1 e en 2 e lijn met aandacht voor de zorgcontinuïteit van de patiënt. In dit verband kwam dan ook het peri-operatief samenwerkingsdocument tot stand.
ARTSENPRAKTIJK OHIO Uw huisartsen regio Oudenaarde.
Huisarts sinds 2013. 055 30 47 48. Huisarts sinds 2006. 055 30 47 48. Huisarts in Nederename. 055 30 47 48. Huisarts sinds 2003. 055 30 47 48. Huisarts start vanaf 15 oktober 2018. Wat vinden filosofen, patiënten en artsen belangrijk.
Huisarts Wuustwezel.
Breng steeds uw identiteitskaart mee op consultatie! Huisarts Wuustwezel: Praktijk Huisartssterbos. Denissen en Dr. Bosschaerts verwelkomen u in hun praktijk Huisartssterbos te Wuustwezel. Uw huisarts weet raad bij al uw gezondheidsproblemen, zorgt voor een grondig onderzoek en helpt u bij.
Huisartsen Londerzeel.
Je zoekt hulp. Huisarts van wacht. Weekendwachtdienst Londerzeel en Steenhuffel. De Huisartsenwachtpost N16 gelegen aan de N16, Rijksweg nr. 8 b is dag en nacht open vanaf vrijdagavond 19 uur tot en met maandagochtend 7 uur. Op feestdagen is de wachtpost open vanaf 19 uur op de avond vóór de feestdag tot 7 uur de ochtend na de feestdag.
Huisartsen Gemeente Koksijde.
Overdag, van 8 uur s morgens tot 19 uur s avonds moet u uw eigen huisarts contacteren. Voor dringende gezondheidsproblemen waarmee u niet kan wachten tot de volgende werkdag van uw huisarts, kunt u via het nummer 1733 de huisartsenwachtdienst contacteren.
Osteokliniek Medisch Centrum Rotselaar.
Van preconceptie tot het levenseinde, zowel chronisch als acuut, worden opgevolgd. De telefoon is voor ons huisartsen een zegen en een kwaad: onmisbaar om ons werk te kunnen organiseren, essentieel om bereikbaar te zijn, maar storend voor de huisarts en de patiënt tijdens de consultatie-uren.
Huisartsenpraktijk De Bron Driesstraat 43, 1861 Wolvertem T 02 269 01 60 F 02 269 48 48 secretariaat@groepspraktijkdebron.be.
Sinds 1 oktober wordt ons team versterkt door Dr Nasser, een huisarts in opleiding. Dr De Schutter werkt NIET meer op maandag en vrijdag. Dr De Wachter en Dr Foriers zijn telefonisch enkel nog te bereiken tussen 11u en 11u30.

Contacteer ons