Zoeken naar huisarts

 
huisarts
ARTSENPRAKTIJK OHIO Uw huisartsen regio Oudenaarde.
Huisarts sinds 2013. 055 30 47 48. Huisarts sinds 2006. 055 30 47 48. Huisarts in Nederename. 055 30 47 48. Huisarts sinds 2003. 055 30 47 48. Huisarts start vanaf 15 oktober 2018. Wat vinden filosofen, patiënten en artsen belangrijk.
Huisarts Gezondheidscentrum De Dreesch.
Voorschriften en attesten. Voorschriften zijn te verkrijgen tijdens een consultatie. De huisarts schrijft de onderhoudsmedicatie voor voor een periode van minimaal drie maanden. Daarna dient u een nieuwe afspraak te maken voor nieuwe voorschriften. Attesten worden enkel gemaakt tijdens een consultatie.
Huisarts Wuustwezel.
Breng steeds uw identiteitskaart mee op consultatie! Huisarts Wuustwezel: Praktijk Huisartssterbos. Denissen en Dr. Bosschaerts verwelkomen u in hun praktijk Huisartssterbos te Wuustwezel. Uw huisarts weet raad bij al uw gezondheidsproblemen, zorgt voor een grondig onderzoek en helpt u bij.
Wachtdienst huisartsen Gemeente Lint.
Het centraal oproepnummer 0900 105 12 schakelt je rechtstreeks door naar de huisarts van wacht. Meer informatie: www.huisarts.be. Deel deze pagina. Abonneer je op onze nieuwsbrief. A tot Z. Gemeentebestuur Koning Albertstraat 41 2547 Lint Tel. 03 460 13 30.
Consultatie op afspraak Huisartsen Hingene.
Maakt u een afspraak via telefoon? Vraag dan steeds na bij onze secretaresse bij welke huisarts u een consultatie. Dit om helemaal zeker te zijn dat u zich naar de juiste locatie begeeft. Gelieve steeds op tijd aanwezig te zijn of uw afspraak tijdig te annuleren indien u verhinderd bent.
Osteokliniek Medisch Centrum Rotselaar.
Van preconceptie tot het levenseinde, zowel chronisch als acuut, worden opgevolgd. De telefoon is voor ons huisartsen een zegen en een kwaad: onmisbaar om ons werk te kunnen organiseren, essentieel om bereikbaar te zijn, maar storend voor de huisarts en de patiënt tijdens de consultatie-uren.
Huisartsenpraktijk De Bron Driesstraat 43, 1861 Wolvertem T 02 269 01 60 F 02 269 48 48 secretariaat@groepspraktijkdebron.be.
Sinds 1 oktober wordt ons team versterkt door Dr Nasser, een huisarts in opleiding. Dr De Schutter werkt NIET meer op maandag en vrijdag. Dr De Wachter en Dr Foriers zijn telefonisch enkel nog te bereiken tussen 11u en 11u30.
Op zoek naar een huisarts? VNZ.
Bij elke huisarts in de lijst staan alle contactgegevens, waaronder het werkadres, vermeld. Met de webstek van de Orde der Artsen zoek en vind je meteen een huisarts. Elke huisarts die in ons land tijdelijk of definitief geneeskunde wilt beoefenen, is verplicht zich te registreren bij de Orde der Artsen.
Geïntegreerde praktijkpremie huisartsgeneeskunde RIZIV.
Wat zijn de voorwaarden? De voorwaarden voor de premie hangen af van het feit of u huisarts in opleiding bent of huisarts.: Heeft u in de loop van het premiejaar uw opleiding als huisarts gestart of bent u in het volledige premiejaar huisarts in opleiding, dan zijn er 2 voorwaarden.:

Contacteer ons