Meer resultaten voor huisarts van wacht

 
huisarts van wacht
Wachtdienst: Huisartsen Destelbergen.
Het nummer van de wachtdienst van vrijdag 20 u tot en met maandag 8u is. Er is wachtdienst van vrijdagavond 20u tot en met maandagmorgen 8u. Tijdens de week is er geen wachtdienst, u kan dan terecht bij uw huisarts.
WACHTDIENST Parkpraktijk Schoten.
Om een continue zorg te garanderen, kan u elke werkdag maandag tot en met donderdag s avonds, vanaf 19u, terecht bij de huisarts van wacht die telefonisch te bereiken is voor dringende problemen en vragen. Vanaf vrijdagavond 19u tot en met maandagochtend 7u kan u terecht in de huisartsenwachtpost aan het Jan Palfijn Ziekenhuis.
Dokter van wacht Gemeente Dessel.
Een computerstem zal vragen om de postcode van de gemeente in te drukken. De patiënt wordt op dat moment rechtstreeks doorgeschakeld naar de huisarts van wacht. Voor de gemeente Dessel en Retie is dit één van de huisartsen uit beide gemeentes.
Huisartsen Londerzeel.
Je zoekt hulp. Huisarts van wacht. Weekendwachtdienst Londerzeel en Steenhuffel. De Huisartsenwachtpost N16 gelegen aan de N16, Rijksweg nr. 8 b is dag en nacht open vanaf vrijdagavond 19 uur tot en met maandagochtend 7 uur. Op feestdagen is de wachtpost open vanaf 19 uur op de avond vóór de feestdag tot 7 uur de ochtend na de feestdag.
Algemene Informatie.
U mag naar de wachtpost komen zonder afspraak. Enkel op maandagmorgen vanaf 07.00 uur dient u eerst de wachtpost te contacteren voor een afspraak. Bel het centraal oproepnummer 0900 10 512 kostprijs. Kies 1 om de huisarts van wacht op te roepen.
Wachtdiensten Gemeente Schoten.
College van burgemeester en schepenen. Huisartsenwachtpost: 0900 10 512. De huisartsenwachtpost is er om je bij dringende medische problemen te helpen wanneer je eigen huisarts afwezig is. Raadpleeg via www.mediwacht.be de lijst met huisartsen en dokters van wacht in alle gemeentes.
Wachtposten Vlaanderen Huisartsenwachtpost Brugge.
Toestemming of informed Consent. Dokter van wacht nodig tijdens het weekend of op een feestdag? Vind een wachtpost in jouw buurt. Point Point Point Point Point Point. Hoofdwachtpost, campus AZ Sint-Jan, Ruddershove 10A, Brugge. Satellietwachtpost, campus AZ Zeno, Graaf Jansdijk 162, Knokke.
Wachtdiensten Waregem.
Centraal nummer: 0903 99 000 15, euro per minuut tussen 22.00u. Je tikt jouw postcode in en je verneemt welke apothekers van wacht is. Zie ook website: www.apotheek.be. Centraal nummer: 1733 van 19.00u. tijdens weekends en feestdagen. Druk 1 voor Nederlands.
Huisartsenwachtpost regio Turnhout Medische hulp tijdens het weekend en feestdagen.
Daarnaast is er een goede samenwerking met de spoeddiensten van de lokale ziekenhuizen, zodat men indien nodig snel kan ingrijpen. In deze wachtpost zijn steeds meerdere huisartsen aanwezig, ook uw eigen huisarts zal geregeld van wacht zijn in de wachtpost.

Contacteer ons