Zoeken naar huisarts van wacht

 
huisarts van wacht
HWH Huisartsenwachtpost Heist Home.
Bij medische problemen tijdens het weekend of op een feestdag kan u bij ons terecht. De huisartsenwachtpost behandelt patiënten uit Heist-op-den-Berg en omstreken en bevindt zich in Heist-op-den-Berg, op het kruispunt van de Mechelsesteenweg met de Liersesteenweg. 0900 20 002.
A-stad.
Sorry, we merken dat je antwerpen.be niet zal kunnen gebruiken zoals wij het bedoeld hebben. Dit komt omdat je een verouderde versie van je internetbrowser gebruikt. Je kan dit verhelpen door een recente versie van je browser te installeren. Om verder te gaan, dient u JavaScript te activeren.
Wachtdienst: Huisartsen Destelbergen.
Het nummer van de wachtdienst van vrijdag 20 u tot en met maandag 8u is. Er is wachtdienst van vrijdagavond 20u tot en met maandagmorgen 8u. Tijdens de week is er geen wachtdienst, u kan dan terecht bij uw huisarts.
WACHTDIENST Parkpraktijk Schoten.
Om een continue zorg te garanderen, kan u elke werkdag maandag tot en met donderdag s avonds, vanaf 19u, terecht bij de huisarts van wacht die telefonisch te bereiken is voor dringende problemen en vragen. Vanaf vrijdagavond 19u tot en met maandagochtend 7u kan u terecht in de huisartsenwachtpost aan het Jan Palfijn Ziekenhuis.
Huisartsen van wacht Brusselse Wachtdienst.
Bel naar het nummer 02/201.22.22 als je niet naar een wachtpost kan komen. Een huisarts van wacht komt dan zo snel mogelijk aan huis. Huisbezoeken kunnen aangevraagd worden op weekdagen van 19u tot 8u en 24u/24 tijdens weekends en op feestdagen.
Huisartsen Londerzeel.
Je zoekt hulp. Huisarts van wacht. Weekendwachtdienst Londerzeel en Steenhuffel. De Huisartsenwachtpost N16 gelegen aan de N16, Rijksweg nr. 8 b is dag en nacht open vanaf vrijdagavond 19 uur tot en met maandagochtend 7 uur. Op feestdagen is de wachtpost open vanaf 19 uur op de avond vóór de feestdag tot 7 uur de ochtend na de feestdag.
w8post Oost-Brabant w8post.
Dringend een huisarts nodig s avonds, tijdens het weekend, op een brugdag of een feestdag? voor de inwoners van regio Oost-Brabant. Klik hier voor meer informatie. Als tussen een officiële feestdag en een weekenddag of omgekeerd één weekdag valt, dan is dit een brugdag. folder 2luik web.pdf. Apotheker van wacht. Dokter van wacht. Tandarts van wacht. Thuisverpleging van wacht.
Wachtdiensten Gemeente Schoten.
College van burgemeester en schepenen. Huisartsenwachtpost: 0900 10 512. De huisartsenwachtpost is er om je bij dringende medische problemen te helpen wanneer je eigen huisarts afwezig is. Raadpleeg via www.mediwacht.be de lijst met huisartsen en dokters van wacht in alle gemeentes.
Wachtposten Vlaanderen Huisartsenwachtpost Brugge.
Toestemming of informed Consent. Dokter van wacht nodig tijdens het weekend of op een feestdag? Vind een wachtpost in jouw buurt. Point Point Point Point Point Point. Hoofdwachtpost, campus AZ Sint-Jan, Ruddershove 10A, Brugge. Satellietwachtpost, campus AZ Zeno, Graaf Jansdijk 162, Knokke.

Contacteer ons