Resultaten voor wat te doen op zondag in antwerpen

 
wat te doen op zondag in antwerpen
Uitstapjes Goedkoop.be.
DVV Antwerp 10 Miles Marathon: deelnemen of supporteren? Zondag 17 april is het zover: DVV Antwerp 10 Miles Marathon. Tijdens dit jaarlijkse sportevenement rennen meer dan 30.000 sporters door het centrum van Antwerpen. Loop je zelf mee, wil je je nog inschrijven of sta je liever langs de kant? Het kan allemaal! Lees verder en ontdek wat je moet weten over DVV Antwerp 10 Miles Marathon. Avontuurlijke dagtrips voor kleine durfals. Wat te doen in de vakantie of in het weekend? Dat heb je je misschien al wel eens vaker afgevraagd. Het is heerlijk weer en je wilt er gezellig op uit met de kinderen.
Deze Week UiT in Gent.
In de nieuwe voorstelling van Theater TRAC spelen een aantal vrienden tijdens een etentje een gevaarlijk spel. Iedereen legt zn GSM op tafel en ze komen overeen om alle berichtjes en gesprekken openbaar te maken om zo te bewijzen dat ze niets te verbergen hebben. Sms, WhatsApp, Tinder, Snaps en telefoons alles open en bloot! Wat eerst een onschuldig spelletje lijkt, wordt al snel gevaarlijk.
Welkom op Apotheek.be Apotheek.be.
Huisapotheker: verhalen van patiënten. Wil je weten wat een huisapotheker allemaal voor jou kan betekenen? Blader door de Huisapothekerskrant en bekijk de informatieve video en de getuigenissen van patiënten! Het Gedeeld Farmaceutisch Dossier: een extra veiligheid. Dankzij het Gedeeld Farmaceutisch Dossier GFD kan u vertrouwen op een extra veiligheid bij de aflevering van uw geneesmiddelen, en dit in alle apotheken van het land. Voorkamerfibrillatie: als je hart op hol slaat. Bij voorkamerfibrillatie VKF klopt het hart zeer onregelmatig en soms te snel in rust meer dan 110 slagen per minuut.
Ongediertebestrijding Antwerpen, advies kosten Beestjes Kwijt.
Ik heb muizen in mijn appartement, wat te doen? dinsdag 28 november 2017. Ik heb veel kakkerlakken in mijn huis. Kunt u mij adviseren? dinsdag 28 november 2017. ketsstraat borgerhout, Antwerpen. Ik heb een muis in huis, maar ook een hond. Wat kan ik in dit geval het beste doen? zondag 12 november 2017. Korte Gasthuisstraat, Antwerpen. Beste, Vandaag vonden wij in onze keuken een kakkerlak. We vragen ons af welke stappen we hiervoor het best ondernemen en welke gevolgen dat heeft. We hopen op een snelle reactie.
Antwerpen op zondag, bekijk de tips Mooistestedentrips.nl.
5x leuk lunchen in Antwerpen. Bij een luie zondag hoort natuurlijk ook uitgebreid lunchen. Gelukkig heeft Antwerpen een keur aan geweldige hotspots waar je ontzettend leuk kunt lunchen. Dit zijn mijn 5 favoriete lunch hotspots.: Dit bijzondere gebouw op t Eilandje was vroeger een groots pakhuis. Nu vind je er de stadsarchieven, maar ook een ontzettend leuk restaurant. Op zondag kun je hier ontbijten, maar ook ontzettend goed lunchen. De voor, hoofd en nagerechten hebben allemaal een vaste prijs, dus kies wat je lekker vindt. Eén van de hipste plekken om te lunchen vind je momenteel op t Zuid. De Wasbar is precies wat het zegt: een bar en restaurant waar locals ook de was kunnen komen doen.
Slim naar Antwerpen.
Kalender Antwerps Sportpaleis.
Schrijf in op onze nieuwsbrief of volg ons via. Antwerps Sportpaleis Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem telefoon 32 3 400 40 40. Copyright 2007-2019 Antwerps Sportpaleis nv, alle rechten voorbehouden. Antwerps Sportpaleis nv Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem info@sportpaleisgroep.be www.sportpaleisgroep.be. BTW BE 0461.051.688 RPR Antwerpen BNP Paribas Fortis IBAN: BE93 2200 4925 0067 BIC: GEBABEBB.
Antwerpen is open Ondernemen in Antwerpen.
Stad Antwerpen raadt u aan om er zelf de geldende wetgeving grondig op na te slaan, in functie van de geldende paritaire comités voor uw onderneming. U kan met bijkomende vragen terecht bij de dienst Toezicht op de Sociale Wetten. Voor de meest recente info over de tewerkstelling van personeel op zondag kan u terecht op de website van FOD Werkgelegenheid. Business en Innovatie. Grote Markt 1 2000 Antwerpen. 03 338 65 20. Abonneer u op de nieuwsbrief. Wettelijke sluitingstijden voor winkels. Tewerkstelling van personeel. Antwerp is Open for Business. Start een bedrijf. Beheer uw zaak. Groeien binnen buiten Antwerpen. Investeren in Antwerpen. Contact voor investeerders. Bouwen en verbouwen. Zaken doen met de stad.
Museum Mayer van den Bergh in Antwerpen.
Wat is er te zien. Wat is er te doen. Wat is er te zien? Het Museum Mayer van den Bergh dompelt u onder in een heel bijzondere, intieme, huiselijke sfeer. U maakt er kennis met een wonderlijke collectie en met de man die ze in zijn eentje verzamelde. En met de wereldberoemde Dulle Griet van Pieter Bruegel. Een avond met Dulle Griet. 1 gastheer, 5 sprekers, 5 debatten. Writer in residence en Bruegelfan Jeroen Olyslaegers praat op 1 maart 2019 na de openingsuren met vijf bekende gasten over Dulle Griet.

Contacteer ons