Op zoek naar wat te doen op zondag in antwerpen?

 
wat te doen op zondag in antwerpen
De Ruien Antwerpen ondergronds.
We nemen u mee op een bevreemdende wandeling in de onderbuik van Antwerpen! Stad Antwerpen heeft de exploitatie van De Ruien toevertrouwd aan Werkmmaat vzw, sociaal tewerkstellingsproject en Zanzibar bvba, Antwerps eventmarketingbureau. Beide partners hebben voor een nieuw elan gezorgd, met investeringen in service, infrastructuur en beleving. 1 week ago. Wegens het plotse overlijden van een innemende collega zal op vrijdag 22 maart De Ruien gesloten zijn. Een herdenkingsmoment vindt plaats om de naasten steun en troost te bieden. Hopend op uw begrip., Het De Ruien-team. View on Facebook. 3 weeks ago. Wegens het plotse overlijden van een innemende collega zullen op zaterdag 9 en zondag 10 maart enkel de gereserveerde bezoeken met gids of tablet plaatsvinden. Zowel de boottochtjes als de niet-gereserveerde tabletwandelingen zijn dit weekend geschrapt van de agenda. Hopend op uw begrip., Het De Ruien-team. View on Facebook. De Ruien tagged Combiwandeling Sint-Carolus Borromeus De Ruien. 1 month ago. Wat doe jij op een mooie donderdag als deze?
Antwerpen Regio HLN.
Kom ravotten in hooikasteel Rivierenhof tijdens paasvakantie. 26/03 Op het weiland tegenover de Kinderboerderij Rivierenhof staat er van zondag 14 april tot en met woensdag 17 april 2019 een hooikasteel. Gegidste wandeling over bijen in de stad. 26/03 Hoe kan je verschillende soorten bijen herkennen? Waarom hebben honingbijen, solitaire bijen en hommels het moeilijk om te overleven? KU Leuven schorst student die dodelijke doop overleefde. 25/03 De KU Leuven heeft student Victor Denil die de dodelijke doop van studentenclub Reuzegom overleefde geschorst tot het einde van het. Topdagen voor dienst archeologie: vele werken leggen geschiedenis Antwerpen bloot.
Wat te doen op een zondag? 5 leuke uitstappen voor jou.
Wat te doen op een zondag? De leukste uitstappen. Geschreven door Melissa november 5, 2017. Het weekend is mijn favoriete deel van de week. Zalig uitslapen, uitgebreid ontbijten en dingen doen waar ik zin in heb. Soms zit ik de hele dag thuis in mijn pyjama met een kop thee en een goed boek. En soms wil ik er lekker op uit! Laat je door deze blog inspireren voor plezante dagjes uit op zondag. Aapjes kijken in Antwerpen.
Kalender Lotto Arena.
Schrijf in op onze nieuwsbrief of volg ons via. Lotto Arena Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem telefoon 32 3 400 40 40. Copyright 2007-2019 Antwerps Sportpaleis nv, alle rechten voorbehouden. Antwerps Sportpaleis nv Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem info@sportpaleisgroep.be www.sportpaleisgroep.be. BTW BE 0461.051.688 RPR Antwerpen BNP Paribas Fortis IBAN: BE93 2200 4925 0067 BIC: GEBABEBB.
Blader online De Zondag.
Win tickets voor de 60ste editie van Batibouw. Win A Star Is Born! Haal een yeti in huis! Home Blader online. Je wilt graag de laatste editie van De Zondag online doorbladeren? Klik op de kaart om jouw editie te kiezen.
Uitstapjes Goedkoop.be.
DVV Antwerp 10 Miles Marathon: deelnemen of supporteren? Zondag 17 april is het zover: DVV Antwerp 10 Miles Marathon. Tijdens dit jaarlijkse sportevenement rennen meer dan 30.000 sporters door het centrum van Antwerpen. Loop je zelf mee, wil je je nog inschrijven of sta je liever langs de kant? Het kan allemaal! Lees verder en ontdek wat je moet weten over DVV Antwerp 10 Miles Marathon. Avontuurlijke dagtrips voor kleine durfals. Wat te doen in de vakantie of in het weekend? Dat heb je je misschien al wel eens vaker afgevraagd. Het is heerlijk weer en je wilt er gezellig op uit met de kinderen.
Welkom op Apotheek.be Apotheek.be.
Huisapotheker: verhalen van patiënten. Wil je weten wat een huisapotheker allemaal voor jou kan betekenen? Blader door de Huisapothekerskrant en bekijk de informatieve video en de getuigenissen van patiënten! Het Gedeeld Farmaceutisch Dossier: een extra veiligheid. Dankzij het Gedeeld Farmaceutisch Dossier GFD kan u vertrouwen op een extra veiligheid bij de aflevering van uw geneesmiddelen, en dit in alle apotheken van het land. Voorkamerfibrillatie: als je hart op hol slaat. Bij voorkamerfibrillatie VKF klopt het hart zeer onregelmatig en soms te snel in rust meer dan 110 slagen per minuut.
Dag van de Wetenschap Antwerpen Zondag 25 november 2018.
Zondag 25 november 2018. Ontdek hoe een hologram werkt en programmeer een robot in Virtual Reality; doe mee met de breinquiz of speel een spel rond circulaire economie. Wek zelf duurzame energie op. Of kom eens kijken naar wetenschappelijk improvisatietheater. Tijdens de Dag van de Wetenschap in Antwerpen vind je wetenschappers uit alle disciplines, onder meer in het Red Star Line Museum, The Beacon, Stormkop, het Vleeshuis en Museum Plantin-Moretus. Er zijn wetenschappelijke activiteiten voor iedereen. Je hebt enkel een gezonde dosis nieuwsgierigheid nodig en veel goesting om te weten!
Dagje Antwerpen, wat te doen in Antwerpen? De 76 beste bezienswaardigheden en activiteiten in Antwerpen DagjeWeg.NL.
uit met je partner. Dagje Antwerpen wat te doen? Uitstapjes in Antwerpen 76. Ontdek de verborgen plekjes van Antwerpen. antwerpen, België Het opvallende mintgroene busje van Voyage Local voert je mee naar het echte Antwerpen. Ontdek de verschillende buurten en luister naar de verhalen uit arbeiderswijken, multiculturele wijken en de Antwerpse upperclass. elke dag geopend. Ontdek de verborgen plekjes van Antwerpen. antwerpen, Antwerpen Benieuwd hoe een winkel vol handgemaakte, onverpakte beautyproducten ruikt? Stap eens binnen bij Lush. Een walhalla vol zeep en heerlijke fair trade verzorgingsproducten. s zondags gesloten. Handschoenenwinkel Huis Boon. antwerpen, Antwerpen Huis Boon heeft handschoenen in alle soorten en maten. Bekijk de collectie van meer dan tienduizend paar! open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag soms geopend op zondag.

Contacteer ons