Op zoek naar wat te doen in antwerpen vandaag?

 
wat te doen in antwerpen vandaag
Kalender evenementen Koningin Elisabethzaal.
woensdag 13 februari. Cantus Arcticus van Einojuhani Rautavaara Concerto in a van Edvard Grieg Symfonie nr 1 in e van J.Sibelius. Antwerp Symphony Orchestra. Vrijdag 15 februari. Aziz Shokhakimov dirigent, Pablo Ferrández cello. Muziek van Alpaerts, Bloch, Stravinski en Moesorgski.
Welkom op Apotheek.be Apotheek.be.
Je apotheker waakt over een kwaliteitsvolle en veilige zorgverlening! Wanneer de apotheker u een geneesmiddel of een ander in de apotheek beschikbaar product aflevert, staat hij borg voor de kwaliteit, wat u meer veiligheid biedt. Griep is geen onschuldige infectie. Griep wordt vaak afgedaan als een banale aandoening, maar het is zeker geen onschuldige infectie. Vaccinatie is vandaag de beste manier om je ertegen te beschermen, besmetting onder de bevolking tegen te gaan, én het aantal ziekenhuisopnames te beperken.
Bucketlist De Kempen: 25 leuke dingen om te doen riebedebie.be.
Bos van Bo. Bos van Bo is een unieke belevenis om de eerste stappen te zetten in de natuur. Ze maken kennis met Bo, die hen mee op stap neemt in het bos en er allerhande dieren ontmoet. De kleuters nemen een bolderkar mee met allerhande materiaal. De activiteit kan zelf begeleid worden, maar we beschikken ook over gidsen die samen met de groepen het bos in trekken. Een gids kost 60 euro. De kar van het Bos van Bo wordt ook dikwijls ontleend voor het organiseren van kinderfeestjes. Bedankt Nathalie voor het delen van zoveel leuke Kempense tips! De Provincie Antwerpen bracht trouwens een erg leuk mini-boekje uit dat je gratis kan downloaden en/of hier kan bestellen. Het is een Bucketlist met 25 leuke activiteiten die je kan doen voor je 12e in de Kempen en waarbij de da activiteiten zelf kan afvinken. Hoe leuk is dat voor je kind? Ga je ze allemaal op één jaar doen of verspreiden? Of ga je ze meerdere keren doen? Meer doen in de Kempen? Volg dan zeker haar toffe blog boordevol toffe tips voor trips! Weet jij al wat je wil gaan doen in de Kempen?
De Roma.
Welkom in AMOR! Zo zal ons nieuwe café-restaurant heten. We kozen voor een naam die met De Roma is gelinkt. Meer nog, we kozen voor haar. Vanaf nu gratis je fiets achter slot en grendel tijdens een concertavond. Je winkelmandje is nog leeg. Naar kalender Tickets kiezen. 03 600 16 70. tel: 32 03 600 16 60. voormiddag di vr.: namiddag ma t/m vr.: 45 min vooraf aan de zaalkassa bij niet-uitverkochte activiteiten. BIJ DE VRIENDEN. Neem ook eens een kijkje op de site van Rataplan. Facebook Instagram Twitter. Meld je aan voor de nieuwsflash via deze link. powered by Peppered. Accepteer je onze cookies? Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies.
ATV Antwerpse televisie.
2 Nog tot eind april wachten op tram 4. 3 Betalend parkeren een probleem voor heel wat werknemers loonverlies." 4 Bewonersparkeren openbaar" vervoer is niet echt een alternatief" VIDEO. 5 Veel medeleven voor verongelukte korfballer VIDEO. 6 Bewoners Ommeganckstraat ontevreden Er" moeten keuzes gemaakt worden." 7 Asfaltmatten moeten verschuivingen op bodem van de Schelde tegengaan VIDEO. 8 Oude PCC-trams blijven nog tot 2022 in het straatbeeld. 9 Beerschot Wilrijk hervat trainingen niet" met volle goesting" VIDEO. 10 Kunstwerk of vandalisme? 1 Wanneer" gaan we arrestaties zien." 2 Overname Rupel Boom Dit" is de enige mogelijkheid om te overleven" VIDEO. 3 Romeinse sporen in Antwerpen VIDEO. 4 Cadweazel maakt Kalmthoutse Heide toegankelijk voor rolstoelpatiënten. 5 Afbraak Ruggeveld van start. 6 Play-off 1: Bosuil" zal 5 keer bomvol zitten." 7 Cinema Zuid verhuist naar Studio Herman Teirlinck. 8 Supporters Rupel Boom vrezen dat het echte clubgevoel zal verdwijnen VIDEO. 9 Huisartsen belangrijke schakel in opsporen van SOA's' VIDEO. 10 Afvalverwerkingsinstallatie voor niet recycleerbaar houtafval. 26 maart 2019. Eigenaars Beerschot Wilrijk nemen Rupel Boom over. Beerschot Wilrijk en Rupel Boom krijgen dezelfde eigenaars. Dat zal vandaag worden bekendgemaakt op een persconferentie.
Kalender Waagnatie Waagnatie.
De Hotste winterbar van Antwerpen met Curlingbaan. 28 29 december 2017. Eerste editie van Jungle Jump Days tijdens Aspen Bocadero op 28 en 29 december telkens van 10u tot 18u. De organisatoren van Jungle Jump zetten 2000 vierkante meter aan springkastelen en attracties in de verwarmde hal.
NMBS officiële website Koop je treinticket online.
de beste shop en eetadresjes in Amsterdam. tips om met kinderen op reis te gaan. meer ideeën voor je internationale reizen. Veiligheid in het station en op de trein. 6 tips voor een vlotte treinreis. Diensten voor derden en RRS. Diensten aan spoorwegondernemingen RRS. dienstverlening aan spoorwegondernemingen. voorwaarden en referentiedocumenten 2019. vastgoed en retailaanbod. Verkoop aan derden. onderhoudsprestaties voor derden en diverse verkopen. onze missie visie. hoe kopen we aan? wat kopen we?
Vandaag 28/1 UGC Cinema's' Antwerpen De programma's' van uw favoriete films in de bioscoop UGC Cinema's' Antwerpen Cinenews.be.
Ze is in staat gevoelens als schuld, schaamte en angst te ruiken, en zo pikt ze moeiteloos smokkelaars uit de menigte. Op een dag stapt er een verdacht uitziende man van de veerboot. Niet in staat te ontdekken wat hij verbergt, raakt Tina. Vandaag UGC Cinema's' Antwerpen.
momondo. momondo wordt geladen.

Contacteer ons