Op zoek naar wat te doen antwerpen dit weekend?

 
wat te doen antwerpen dit weekend
Agenda PSC Antwerpen.
Ingezonden door: Timor Nonneman. OPROEP TOT DEELNAME AAN de internationale dag van verzet tegen armoede en sociale uitsluiting! Donderdag 17 oktober van 17u-18u op de Groenplaats, Antwerpen. 7 Aug 2013. Wat is er zoal te doen in Augustus bij Open Huis.
Ketnet.
Heb jij al eens iets uitgevonden? Ligt er ook een eenzame single sok in jouw kleerkast? Help Sien en Sally de Sok! Kijk zondag 12 mei naar De Grote Karrewiet Verkiezingsshow. Koninklijke baby krijgt naam. Vergeet pop, rap en hiphop-muziek.
10 dingen om te doen in Antwerpen update 2018 meneer simmering.
Dit vindt plaats van 30 november tot en met 13 januari 2019 24 en 31 december uitgezonderd. Je kunt China Light ZOO bezoeken tijdens één van de 3 tijdsloten: 18u00 tot 19u30, 19u00 tot 20u30 en 20u00 tot 21u30. Hieronder kun je een idee krijgen wat er dan allemaal te zien is! Eerder schreef ik al een artikel over een in Nederland onbekend fenomeen, de Wasbar. In Vlaanderen doen heel wat mensen hun was nog in een wasserette. Twee mannen bedachten hiervoor een mooi alternatief zodat je met plezier buitenshuis je was gaat doen. Overigens ben je ook zonder was welkom in de Wasbar. De Wasbar is te vinden in de Graaf van Egmondstraat en sinds kort ook op de Melkmarkt! Wasbar in Antwerpen.
Kalender MAS Museum aan de Stroom in Antwerpen.
Home / Wat is er te doen? Het MAS is allesbehalve een klassiek museum. Het verhaal van het MAS is er een van en voor elke bezoeker. Hier krijg je een overzicht van alle MAS-activiteiten, van rondleidingen tot workshops en evenementen. Vandaag setDateCount'today, filteredItems. Morgen setDateCount'tommorow, filteredItems. Deze week setDateCount'thisweek, filteredItems. Dit weekend setDateCount'weekend'filteredItems.,
Deze week in Antwerpen WeekUp.
Wie of wat is WeekUp? UGC CINEMAS ANTWERPEN. La Fleur Fatale. za 11 mei. Bosuilstadion Grote Openluchtrommelmarkt. Antwerp Expo Minerant 2019 de 44ste Internationale Mineralen en Fossielenbeurs, te Antwerpen. Laar Laar Bazaar 3 buurtrommelmarkt Super gezellige buurtrommelmarkt met de tofste kraampjes voor de leukste vondsten! Hendrik Conscienceplein Letterenhuisfestival Het Letterenhuis bewaart ruim twee miljoen brieven en handschriften, 130.000 foto's, 50.000 affiches en een hoop audiovisueel materiaal. Tijdens het Letterenhuisfestival komt dit literair archief tot leven.
100 uitstappen in België Touring.
De bedoeling is jou zin te doen krijgen om op stap te gaan en zorgeloos te genieten. Want precies dat geeft een echt zomergevoel! Touring Magazine stelt je hieronder meer dan 100 ideetjes voor een aangename zomerdag voor, allemaal dichtbij huis. Dagtrips in Antwerpen.
Kempen.
Doen in de Kempen. Benieuwd naar de nieuwste brochures van de Kempen? Je kan ze hier online bekijken, downloaden in pdf-formaat of online bestellen. Slapen in de Kempen. Of je nu in een stad of een dorp woont, een kantoorjob hebt of elke dag met je handen werkt: soms hebben we allemaal even behoefte aan rust. En dat is er volop in de Kempen, waar je ruimte hebt om te ademen, om even stil te staan bij wat je wilt en om je batterij weer op te laden. Op de boerderij. Authentiek overnachten in de Kempen. Slapen omringd door de natuur. 5x luxueus overnachten in de Kempen. Slapen in de Kempen. Blijf op de hoogte. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties. Volg ons via. Buitenpret voor jong en oud? Daarvoor trek je naar de Kempen. Vlot bereikbaar, vlak, groen en vol afwisseling: dat is de Kempen in een notendop. Op de boerderij. 2019 Provincie Antwerpen Kempen Alle rechten voorbehouden.
Een weekend in Antwerpen Reisgenie.
Dit is heerlijk uitgebreid en hiermee zorg je voor een goede bodem voor tijdens je ontdekkingstocht door de stad. Er zijn zo veel geweldige dingen te doen tijdens je weekend in Antwerpen, tijd tekort kom je sowieso. Met bovenstaande tips help ik je in ieder geval vast een eindje op weg met het maken van een keuze tussen al het leuks wat deze stad te bieden heeft.
Knack Weekend Inspiratie voor uw lifestyle.
Dit is de mooiste Bed Breakfast van Nederland. Rijksmuseum Amsterdam wil Vaandeldrager van Rembrandt kopen voor 165 miljoen. Meer over reizen. In beeld: Terrazzo komt van de grond. Onze samenleving ligt niet wakker van verkrachting Nathalie Le Blanc. Wat we vandaag produceren en eten maakt ons ziek en is bezig de planeet te verwoesten Staf Henderickx. Waarom zou je geen opbouwende kritiek geven in plaats van een ongenuanceerde Yelp-review? In memoriam Karl Lagerfeld. Terroir: de mannen en vrouwen achter de smaken van bij ons. Deze week in Knack Weekend.

Contacteer ons