Meer resultaten voor wat te doen antwerpen dit weekend

 
wat te doen antwerpen dit weekend
feestzaal antwerpen antwerpen feestzaal wat te doen antwerpen dit weekend.
Mama's' en papa's' zetten wonderlijke kermis in beweging. 03/08 De Zomer van Antwerpen heeft er een nieuwe attractie bij: Arquitectura de Fira. wat te doen antwerpen dit weekend. to do antwerpen. wat te doen vandaag in antwerpen. hotel antwerpen zuid.
Bobbejaanland, T Plezantste Land! Bobbejaanland.
Wil je met de hele klas, je collega's, je gigantische familie of de jeugdbeweging naar Bobbejaanland? Bestel je groepsticket. Fun voor groot klein. Oefen alvast je oooh's' en je aaah's, want met meer dan 40 attracties valt er voor iedereen wel wat te beleven in t plezantste land.
48u in Antwerpen: cultuur, confituur en goede adressen NMBS.
Voordeel nummer 2: tijdens het traject hebben we de tijd om te relaxen, wat bij te praten en het voorbijglijdende landschap te bewonderen. Voor we het goed en wel weten zijn we al op onze bestemming. We hebben zelfs maar net genoeg tijd om te aperitieven op de trein. Ja hoor, aperitieven op de trein girlsweekend. Wanneer we afstappen, staan we bijna pal in het hartje van de diamantwijk en op slechts enkele minuten wandelen van de Meir. Voordeel 3: dankzij het weekendbiljet van NMBS reizen we van vrijdag tot en met zondagavond van waar we willen, naar waar we willen. Dag 1: tot een gat in de nacht. Welke uitvalsbasis we kozen voor ons weekend? Het Hilton Antwerpen. De kans om de VIP uit te hangen, die gingen we natuurlijk niet laten schieten. Maar we kozen dit hotel ook en vooral voor zijn ideale ligging.
Agenda Herentals.
Dit weekend 15. Volgende 7 dagen 141. Volgende 14 dagen 196. Volgende 30 dagen 279. Actie en avontuur 2. Animatie en kinderfilms 3. Antiek en brocante 2. Atletiek, wandelen en fietsen 18. Bal en racketsport 1. Computer en techniek 2.
Ketnet.
Heb jij al eens iets uitgevonden? Ligt er ook een eenzame single sok in jouw kleerkast? Help Sien en Sally de Sok! Kijk zondag 12 mei naar De Grote Karrewiet Verkiezingsshow. Koninklijke baby krijgt naam. Vergeet pop, rap en hiphop-muziek.
Kempen.
Doen in de Kempen. Benieuwd naar de nieuwste brochures van de Kempen? Je kan ze hier online bekijken, downloaden in pdf-formaat of online bestellen. Slapen in de Kempen. Of je nu in een stad of een dorp woont, een kantoorjob hebt of elke dag met je handen werkt: soms hebben we allemaal even behoefte aan rust. En dat is er volop in de Kempen, waar je ruimte hebt om te ademen, om even stil te staan bij wat je wilt en om je batterij weer op te laden. Op de boerderij. Authentiek overnachten in de Kempen. Slapen omringd door de natuur. 5x luxueus overnachten in de Kempen. Slapen in de Kempen. Blijf op de hoogte. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties. Volg ons via. Buitenpret voor jong en oud? Daarvoor trek je naar de Kempen. Vlot bereikbaar, vlak, groen en vol afwisseling: dat is de Kempen in een notendop. Op de boerderij. 2019 Provincie Antwerpen Kempen Alle rechten voorbehouden.
Wat te doen in Antwerpen: De leukste tips bezienswaardigheden.
Het Strand van Sint-Anneke is een stadsstrand op de Linkerscheldeoever. Zeker in de lente en de zomer is het erg leuk om hier een paar uur door te brengen en eventueel in de buurt wat te eten of te drinken met zicht op de Schelde. DE TOFSTE HOTSPOTS IN ANTWERPEN. In t Stad, zoals de inwoners Antwerpen noemen, groeien de hotspots als paddenstoelen uit de grond. Restaurants, bars, koffiehuisjes en concept stores met stuk voor stuk unieke concepten: Je vindt het er allemaal. Bite Me by Barnini is het derde ontbijt/lunch/koffie concept van de Barnini en Kaffeenini groep beiden óók hotspots en gekend voor onder andere de geweldige bagels. Bij Bite Me kan je onder andere terecht voor een heerlijk ontbijt, salades, smoothies, homemade iced tea, toasts én een leuk interieur. Adres: Oude Vaartplaats 38. Maurice zit op twee locaties, waarvan er één in het centrum ligt. Koffie, ontbijt, lunch en brunch in het weekend.
Wat te doen Vandaag Toerisme Mol.
Het Jakob Smitsmuseum heeft zijn thuishaven in de oude pastorie van Sluis. In dit prachtige museum kan je de werken van meester Jakob Smits bewonderen. Wandeling Molse Meren. Kortverblijvers op de vakantiedomeinen in de Molse Meren kunnen hier hun hartje ophalen om de regio te verkennen en om oeverloos te genieten. 3 5 8 81, km. De Postelse frietstraat. Leg je Playstation opzij! Zet je tablet uit en de tv af! Trek het bos in en doe de Stoertoer! Een gloednieuwe beleefwandeling op domein Galbergen. 3 kilometer speelplezier verzekerd. Klimmen, klauteren, springen.vuil maken mag! Fietsroute Sporen in het zand! Over het Kempenland is al veel geschreven en gezongen. Is de Kempen écht het land van enkel duinen, dennen, zand en hei? Neem je fiets en ontdek het zelf! Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete, de Provincie Antwerpen en erfgoedcel k.ERF stippelden een fietsroute uit doorheen het Kempense Landduinenland in Mol, Balen, Meerhout en Geel.
Een weekendje cultuursnuiven in Antwerpen We Are Travellers.
Wat te doen in Benidorm? 5 activiteiten voor jonge en oude reizigers! Tips voor een mini roadtrip van Newcastle naar Edinburgh. Visum Sri Lanka. Grand Tour of Switzerland, een ultieme rondreis langs de highlights van Zwitserland. Koffer test: Eastpak Tranzshell handbagage koffer. Ontdek het lekkerste eten in Rome volgens tips van een local! Dit willen reizigers anno 2016! 7 highlights in Malawi die je niet mag missen! 10 uitstekende surfspots in Europa. Een weekendje cultuursnuiven in Antwerpen.

Contacteer ons