Zoeken naar wat te doen antwerpen dit weekend

 
wat te doen antwerpen dit weekend
10 dingen om te doen in Antwerpen update 2018 meneer simmering.
Dit vindt plaats van 30 november tot en met 13 januari 2019 24 en 31 december uitgezonderd. Je kunt China Light ZOO bezoeken tijdens één van de 3 tijdsloten: 18u00 tot 19u30, 19u00 tot 20u30 en 20u00 tot 21u30. Hieronder kun je een idee krijgen wat er dan allemaal te zien is! Eerder schreef ik al een artikel over een in Nederland onbekend fenomeen, de Wasbar. In Vlaanderen doen heel wat mensen hun was nog in een wasserette. Twee mannen bedachten hiervoor een mooi alternatief zodat je met plezier buitenshuis je was gaat doen. Overigens ben je ook zonder was welkom in de Wasbar. De Wasbar is te vinden in de Graaf van Egmondstraat en sinds kort ook op de Melkmarkt! Wasbar in Antwerpen.
Wat te doen in Antwerpen: De leukste tips bezienswaardigheden.
Het Strand van Sint-Anneke is een stadsstrand op de Linkerscheldeoever. Zeker in de lente en de zomer is het erg leuk om hier een paar uur door te brengen en eventueel in de buurt wat te eten of te drinken met zicht op de Schelde. DE TOFSTE HOTSPOTS IN ANTWERPEN. In t Stad, zoals de inwoners Antwerpen noemen, groeien de hotspots als paddenstoelen uit de grond. Restaurants, bars, koffiehuisjes en concept stores met stuk voor stuk unieke concepten: Je vindt het er allemaal. Bite Me by Barnini is het derde ontbijt/lunch/koffie concept van de Barnini en Kaffeenini groep beiden óók hotspots en gekend voor onder andere de geweldige bagels. Bij Bite Me kan je onder andere terecht voor een heerlijk ontbijt, salades, smoothies, homemade iced tea, toasts én een leuk interieur. Adres: Oude Vaartplaats 38. Maurice zit op twee locaties, waarvan er één in het centrum ligt. Koffie, ontbijt, lunch en brunch in het weekend.
Bucketlist De Kempen: 25 leuke dingen om te doen riebedebie.be.
Bos van Bo. Bos van Bo is een unieke belevenis om de eerste stappen te zetten in de natuur. Ze maken kennis met Bo, die hen mee op stap neemt in het bos en er allerhande dieren ontmoet. De kleuters nemen een bolderkar mee met allerhande materiaal. De activiteit kan zelf begeleid worden, maar we beschikken ook over gidsen die samen met de groepen het bos in trekken. Een gids kost 60 euro. De kar van het Bos van Bo wordt ook dikwijls ontleend voor het organiseren van kinderfeestjes. Bedankt Nathalie voor het delen van zoveel leuke Kempense tips! De Provincie Antwerpen bracht trouwens een erg leuk mini-boekje uit dat je gratis kan downloaden en/of hier kan bestellen. Het is een Bucketlist met 25 leuke activiteiten die je kan doen voor je 12e in de Kempen en waarbij de da activiteiten zelf kan afvinken. Hoe leuk is dat voor je kind? Ga je ze allemaal op één jaar doen of verspreiden? Of ga je ze meerdere keren doen? Meer doen in de Kempen? Volg dan zeker haar toffe blog boordevol toffe tips voor trips! Weet jij al wat je wil gaan doen in de Kempen?
Praktische info en tickets Red Star Line Museum.
Wat is er te zien? Wat is er te doen? Over het museum. Home / Praktische info en tickets. Praktische info en tickets. Alle informatie die je helpt bij het plannen van je bezoek. Dinsdag t/m zondag: van 10 tot 17 uur. Van 1 april tot 1 november op zaterdag en zondag open tot 18 uur. Maandag gesloten, met uitzondering van Paasmaandag en Pinkstermaandag. Op 24 en 31 december sluit het museum uitzonderlijk om 16 uur. Gesloten op 1 januari, 1 mei, O.L.H.-Hemelvaart, 1 november en 25 december. Bezoekers van 26 tot en met 65 jaar. Bezoekers van 12 tot en met 25 jaar. Bezoekers ouder dan 65 jaar. Groepen vanaf 12 personen. Het groepstarief voor groepen vanaf 12 personen is niet combineerbaar met andere kortingen. Bezoekers jonger dan 12 jaar. Laatste woensdag van de maand. Begeleiders van mensen met een handicap. Schoolgroepen met leraar leerlingen tot 26 jaar, mits reservatie via rsl_balie@antwerpen.be. Gratis tickets voor schoolgroepen boeken via de webshop is niet mogelijk. Inwoners van Antwerpen met een A-kaart.;
Een weekend in Antwerpen Reisgenie.
Dit is heerlijk uitgebreid en hiermee zorg je voor een goede bodem voor tijdens je ontdekkingstocht door de stad. Er zijn zo veel geweldige dingen te doen tijdens je weekend in Antwerpen, tijd tekort kom je sowieso. Met bovenstaande tips help ik je in ieder geval vast een eindje op weg met het maken van een keuze tussen al het leuks wat deze stad te bieden heeft.
Kalender Antwerp Expo.
Antwerp Expo 2018. Antwerp Expo behoort tot Easyfairs. site door The Reference. Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees mee r.
Bobbejaanland, T Plezantste Land! Bobbejaanland.
Wil je met de hele klas, je collega's, je gigantische familie of de jeugdbeweging naar Bobbejaanland? Bestel je groepsticket. Fun voor groot klein. Oefen alvast je oooh's' en je aaah's, want met meer dan 40 attracties valt er voor iedereen wel wat te beleven in t plezantste land.
Nationale Feestdag, Antwerpen Agenda AntwerpHotel.
Ik heb een weekend Antwerpen gepland en het zou zo jammer zijn als we echt voor niks komen. ria v straten, 11/07/2007 2227.: Het is een FEESTdag, het is Zomer van Antwerpen, de musea zijn open en u zult niet verhongeren. in Antwerpen is altijd wat te doen.
Vakantiehuis Antwerpen centrum te huur 10 personen ZaligInAntwerpen.
Wat te doen. In de media. Huis te koop. Antwerpen centrum Leeuwenstraat 9. meer info op www.zaliginantwerpen.be. Leeuwenstraat 9 2000 Antwerpen. Antwerpen centrum Leeuwenstraat 9. meer info op www.zaliginantwerpen.be. Leeuwenstraat 9 2000 Antwerpen. Antwerpen centrum Leeuwenstraat 9. meer info op www.zaliginantwerpen.be. Leeuwenstraat 9 2000 Antwerpen. Antwerpen centrum Leeuwenstraat 9. meer info op www.zaliginantwerpen.be. Leeuwenstraat 9 2000 Antwerpen. Antwerpen centrum Leeuwenstraat 9. meer info op www.zaliginantwerpen.be. Leeuwenstraat 9 2000 Antwerpen. Antwerpen centrum Leeuwenstraat 9. meer info op www.zaliginantwerpen.be. Leeuwenstraat 9 2000 Antwerpen. Weekend: vrijdag 17u tot maandag 10u. Midweek: maandag 17u tot vrijdag 10u. Week: maandag 17u tot maandag 10u. 2 weken: maandag 17u tot maandag 10u. Vakantiehuis Antwerpen centrum te huur voor 8 tot 10 personen. Boek deze vakantiewoning nu rechtstreeks via www.zaliginantwerpen.be. Waarom niet met familie en vrienden een paar dagen Antwerpen verkennen en chillen in een zalig vakantiehuis? In dit vakantiehuis in het centrum van Antwerpen waan je je een echte local.

Contacteer ons