Op zoek naar restaurant antwerpen centrum?

 
restaurant antwerpen centrum
De lekkerste adresjes van Antwerpen Reizen HLN.
Wereldreis op je bord 16. Ballywood is een Oosters restaurant dat wordt uitgebaat door een echte Pakistaan. Het interieur is niet echt uitnodigend om er rustig te genieten, maar het eten is een sensatie. Eén hap en je waant je onmiddellijk op wereldreis. Zowel vegetariërs als vleeseters komen hier aan hun trekken en de prijzen zijn zeer schappelijk. Een verborgen pareltje! Praktisch: Oudesteenweg 115, 2060 Antwerpen, BallyWood Take Away, 03/227 47 08. Zaowang heeft twee restaurants in Antwerpen. Eén in het stadscentrum waar de sfeer Oosters en intiem is, en één op het Zuid dat lichter en kunstzinniger is. Op het Zuid kan je ook terecht voor heerlijke take-away. Naast sushi vind je hier sashimi, nigiri, hoso maki, temake. De uithaalversie van de sushiboot blijft een aanrader voor een snelle, feestelijke hap. Praktisch: Oude Koornmarkt 22 centrum, 03/290 55 29Scheldestraat; 72-74-76, 2000 Antwerpen Zuid, Zoawang, 03/336 07 60.
Restaurant Athene, Antwerpen, Griekenland, authentieke gerechten, mezedes.
Ontdek de traditie en kunst van de Griekse keuken bij Athene te Antwerpen. Restaurant Athene is het oudste, Grieks restaurant in Antwerpen. In een traditioneel Grieks kader kunt u hier genieten van de lekkerste, authentieke gerechten uit het échte Griekenland.
PIZZERIA RISTORANTE NUOVA ERA.:
Gezellig en lekker tafelen, dat kan bij Pizzeria Nuova Era op t Zuid in Antwerpen, naast het Museum voor Schone Kunsten. Het jonge enthousiaste Nuova-Era team, het warme art-nouveau interieur, en de Tiffany-sfeerverlichting zorgen ervoor, dat iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Diegenen die een heerlijke avond willen tafelen, met alles erop en eraan, hebben keuze te over. Bij alle hoofdgerechten horen rijkelijke porties pasta, frietjes of gebakken aardappeltjes met rozemarijn, en dat alles in de prijs inbegrepen. Wekelijks pakt de chef uit met nieuwe creaties, die op het suggestiebord in het restaurant verschijnen.
Restaurant Brasserie-vacatures in Antwerpen stad december 2018 Indeed.com.
RAMADA PLAZA ANTWERP 1.861 reviews. Het proper houden van het restaurant, bar en banquetinggedeelte. De klant onthalen bij aankomst in het restaurant, een tafel toewijzen en de kaart aanbieden. Vdab 6 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Antwerpen stad.
EL SABOR ANDINO HOME.
EL SABOR ANDINO. Ankerrui 54, 2000 Antwerpen. 32 03 289 32 90 el.sabor.andino@telenet.be. Alle dagen open van 18u tot 22u. Buiten onze openingsuren of dagen enkel op afspraak en vanaf 8 personen. Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen.
Amadeus Antwerpen 2 Suikerrui Amadeus.
uw ticket van Lottoarena is de betere oplossing, de manager kan U in het restaurant precies vertellen waar U het best opstapt. Voor Suikerrui is dat groenplaats en in Amadeus Antwerpen 1 zou dat kunnen met lijn 4 en overstap op Meir naar lijnen richting sportpaleis.
BEL-AIR Restaurant.:
Brasserie Berlin Antwerpen.
De Oudaan bevindt zich slecht op 5 minuten van de Groenplaats en dus gelegen in het hart van Antwerpen. Temidden het fashion-district aan het begin van de hippe Kammenstraat en vlakbij de gekende Nationalestraat wil Berlin een divers aanbod van dranken en gerechten combineren met een unieke ambiance.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Het werd een project onder leiding van Vlaams Bouwmeester bOb Van Reeth. Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet enkel op de stadskern. De heropwaardering van de Scheldekaaien was gestart.

Contacteer ons