Op zoek naar parking antwerpen centrum?

 
parking antwerpen centrum
Contact Pulcinella Jeugdherbergen, 22 unieke locaties in Vlaanderen.
Daarnaast is er ook een busdienst tussen de luchthaven en het centrum van Antwerpen. Plan je route met De Lijn. De hostel ligt in het oude stadsgedeelte van Antwerpen. Het nadeel van zo'n' toplocatie is wel dat parkeren moeilijk en duur is. Parking Oudaen: dichtsbijzijnde betalende parking 300m.
Zijn er parkeermogelijkheden dichtbij?
Universiteit Antwerpen Centrum WeST Universiteit Antwerpen Centrum WeST Vaak gestelde vragen. Bezig met laden kennisbank. Zijn er parkeermogelijkheden dichtbij? Speciaal voor werkstudenten is de parking van de Lange Winkelstraat kant van het R-gebouw open op werkdagen van 16.30u tot 22u.
Parking Nationale Bank, Antwerpen Parkeergarages AntwerpHotel.
Van Eycklei z/n, 2000 Antwerpen toon op plattegrond. Parkeergarage bij de Nationale Bank, in de buurt van het stadspark en de Vogeltjesmarkt. Deze nieuwe grote parkeergarage ligt onder de Frankrijklei. De ingang bevindt zich aan het begin van de Maria-Henriëttalei en Van Eycklei, bij het kruispunt met de Rubenslei en Van Breestraat. Komende vanaf de Leien: rij door naar het einde van de Frankrijklei. Bij de Nationale Bank nr. 162-168 ga je linksaf, de Mechelsesteenweg op. Neem meteen de eerste links, en rij door naar het park. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan je linkerhand. De ingang van de parkeergarage is ook de ingang van de Van Eycktunnel. Deze éénrichtingstunnel loopt van de Van Eycklei naar de Britselei. Gunstig gelegen parkeergarage. Parking Nationale Bank is snel populair geworden vanwege het lage tarief 750, euro per dag en de gunstige ligging ten opzichte van het centrum.
Parking Desguinlei Antwerpen UiT in Vlaanderen.
Circus, magie, theater, muziek en beeldende kunst in een bijzonder uitgelicht bos. Theater als spiegel. Zuidpool brengt een eigenzinnige en tegelijk herkenbare enscenering van Tsjechov. Likkebaarden in Antwerpen. Een proevertjesroute voor wie houdt van taartjes, ijs, koffie en ander lekkers.
Antwerp Harbour Hotel.
Onze receptie-medewerkers helpen u graag verder voor advies. U kan gratis parkeren op de parking voor het hotel, maar een plaats reserveren is niet mogelijk. Het centrum van Antwerpen is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer 10 min. Het centrum van Antwerpen is autovrij of betalend parkeren.
Parking Shopping Meir Antwerpen.
IN DE BUURT Shopping in Antwerpen. 106 meter tot Shopping Meir. Andere parkeergarages in de buurt. IN DE BUURT De Knip. 216 meter tot Shopping Meir. IN DE BUURT Centrum Antwerpen. 446 meter tot Shopping Meir. IN DE BUURT Keyserlei.
Luxury Antwerp Loft Free Parking 100m appartement Bijgewerkte prijzen voor 2019.
Appartement Luxury Antwerp Loft Free Parking 100m. Luxury Antwerp Loft Free Parking 100m. Deze buurt is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in musea, cafés en kleding kopen Controleer locatie Graaf van Egmontstraat 14, Antwerpen Centrum, 2000 Antwerpen, België Deze buurt is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in musea, cafés en kleding kopen Controleer locatie Uitstekende locatie toon op kaart.

Antwerpen is een lage-emissiezone! De meest vervuilende autos mogen de lage-emissiezone niet in grosso modo dieselautos van voor 2005 en benzineautos van voor 1992. Kijk na of uw voertuig de lage-emissiezone in mag. Vanaf de nationale luchthaven Brussel Zaventem. Elk uur vertrekt een shuttlebus van SN Brussels Airlines naar Antwerpen.
Bereikbaarheid Besix Park.
Linksaf Borsbeekbrug nemen en aan volgende lichten rechts de Diksmuidelaan inslaan. Diksmuidelaan volgen, steeds rechtdoor tot aan de Luchthaven Antwerpen. Kies je parking. Parking Antwerp Airport heeft 3 parkings en 800 parkeerplaatsen. Vind snel en eenvoudig een parkeerplaats en vertrek met een ontspannen gevoel.

Contacteer ons