Meer resultaten voor parking antwerpen centrum

 
parking antwerpen centrum
Antwerp Harbour Hotel.
Onze receptie-medewerkers helpen u graag verder voor advies. U kan gratis parkeren op de parking voor het hotel, maar een plaats reserveren is niet mogelijk. Het centrum van Antwerpen is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer 10 min. Het centrum van Antwerpen is autovrij of betalend parkeren.
Zijn er parkeermogelijkheden dichtbij?
Universiteit Antwerpen Centrum WeST Universiteit Antwerpen Centrum WeST Vaak gestelde vragen. Bezig met laden kennisbank. Zijn er parkeermogelijkheden dichtbij? Speciaal voor werkstudenten is de parking van de Lange Winkelstraat kant van het R-gebouw open op werkdagen van 16.30u tot 22u.
Parking Nationale Bank, Antwerpen Parkeergarages AntwerpHotel.
Van Eycklei z/n, 2000 Antwerpen toon op plattegrond. Parkeergarage bij de Nationale Bank, in de buurt van het stadspark en de Vogeltjesmarkt. Deze nieuwe grote parkeergarage ligt onder de Frankrijklei. De ingang bevindt zich aan het begin van de Maria-Henriëttalei en Van Eycklei, bij het kruispunt met de Rubenslei en Van Breestraat. Komende vanaf de Leien: rij door naar het einde van de Frankrijklei. Bij de Nationale Bank nr. 162-168 ga je linksaf, de Mechelsesteenweg op. Neem meteen de eerste links, en rij door naar het park. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan je linkerhand. De ingang van de parkeergarage is ook de ingang van de Van Eycktunnel. Deze éénrichtingstunnel loopt van de Van Eycklei naar de Britselei. Gunstig gelegen parkeergarage. Parking Nationale Bank is snel populair geworden vanwege het lage tarief 750, euro per dag en de gunstige ligging ten opzichte van het centrum.
Hotel Postiljon Antwerpen Home Hotel Postiljon Antwerpen.
U kan gratis parkeren langs de Schelde ter hoogte van de Sint Michielskaai of u kan ondergronds parkeren in parking Vinci Groenplaats of parking Grote Markt aan 18 euro per 24u. Breng eens een bezoek aan ons hotel en geniet van de mooie stad Antwerpen.
Te huur antwerpen Garages Parkeerplaatsen 2dehands.be.
25 maart 2019 1146: Antwerpen. Garage te huur centrum Tienen. Gesloten garage in afgesloten complex buitenpoorten met afstandsbediening. 2 maand waarborg borg voor afstandsbedie. 25 maart 2019 1137: Antwerpen. Te Huur Garageplaats Antwerpen Dam. Te huur staanplaats voor automotobromfiets, te Lange Lobroekstraat Antwerpen-Dam-Park Spoor Noord Met Automatische Inrijpoort Overdekt en w. 25 maart 2019 0907: Antwerpen Borgerhout. Garagebox gelijkvloers te huur Bisschoppenhoflaan te Deurne. Jef De Peuter. Garagebox in bovengronds garage complex te Bisschoppenhoflaan 287. Maximum in rij hoogte 180, meter, de afmetingen van de garage zijn: 5 meter. 24 maart 2019 2031: Antwerpen Deurne. staanplaats te huur 2020 Antwerpen. Staanplaats te huur Camille Huysmanslaan 60 Antwerpen 2020. Electrische poort met afstandbediening. 24 maart 2019 1627: Edegem. Ondergrondse staanplaats voor fiets bromfiets in Antwerpen. Te huur: ondergrondse staanplaatsen onder de AP Hogeschool Campus Spoor Noord Ellermansstraat. De parking is afgesloten met bareel en poort.
Parking Shopping Meir Antwerpen.
IN DE BUURT Shopping in Antwerpen. 106 meter tot Shopping Meir. Andere parkeergarages in de buurt. IN DE BUURT De Knip. 216 meter tot Shopping Meir. IN DE BUURT Centrum Antwerpen. 446 meter tot Shopping Meir. IN DE BUURT Keyserlei.
Bereikbaarheid ZNA Sint-Erasmus ZNA.
ZNA Nieuwbouw: ZNA Cadix. ZNA Universitaire Kinder en Jeugdpsychiatrie Antwerpen. ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg. ZNA Medisch Centrum Kaai 142. ZNA Hoge Beuken. ZNA Joostens Woonzorgcentrum. ZNA Nieuwbouw: ZNA Cadix. Bereikbaarheid ZNA Sint-Erasmus. Met de auto. Volg de Plantin en Moretuslei, aan het Oost Station rechtdoor. Lippenslaan, steek Singel en Ring over. Je ziet het ziekenhuis aan de rechterkant. Ring 1 richting Gent. Afrit Borgerhout nemen. Aan de lichten linksaf slaan. Het ziekenhuis ligt aan de overkant van de brug over de Ring. Ring 2 richting Nederland. Neem de afrit Borgerhout. Sla op het einde van de afrit rechtsaf. Het ziekenhuis ligt direct aan de rechterkant. Neem op het einde van de E313 afrit 17 opgepast linkse uitrit. Ga aan de lichten naar links op de Noordersingel. Ga aan de tweede lichten wederom naar links op de Lt. Rij de ring over, het ziekenhuis ligt aan de rechterkant. Bekijk de routebeschrijving op Google Maps. Voor de ingang van het ziekenhuis vind je een ruime parking tegen betaling.
Zuiderkroon De multifunctionele eventlocatie Antwerpen.
Gelegen aan het Theaterplein met vele parkeermogelijkheden is dit de ideale uitvalsbasis een bezoek aan Antwerpen. Unieke eventruimtes met alle nodige faciliteiten voor een private diner, receptie, vergadering, verjaardag of corporate event van 20 tot 200 personen. Klik hier voor meer informatie.
Bereikbaarheid Besix Park.
Linksaf Borsbeekbrug nemen en aan volgende lichten rechts de Diksmuidelaan inslaan. Diksmuidelaan volgen, steeds rechtdoor tot aan de Luchthaven Antwerpen. Kies je parking. Parking Antwerp Airport heeft 3 parkings en 800 parkeerplaatsen. Vind snel en eenvoudig een parkeerplaats en vertrek met een ontspannen gevoel.

Contacteer ons