Op zoek naar parking antwerpen centrum?

 
parking antwerpen centrum
Gratis Parkeren bij Van der Valk Hotel Antwerpen.
Van der Valk Hotel Antwerpen ligt net buiten de LEZ, naar het hotel rijden is geen enkel probleem. Ter plaatse geven we u graag meer uitleg indien gewenst. Hier kunt u alvast de test doen en bekijken of u met uw wagen de binnenstad nog in mag rijden.
deSingel.
Bereikbaarheid ZNA Sint-Erasmus ZNA.
ZNA Nieuwbouw: ZNA Cadix. ZNA Universitaire Kinder en Jeugdpsychiatrie Antwerpen. ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg. ZNA Medisch Centrum Kaai 142. ZNA Hoge Beuken. ZNA Joostens Woonzorgcentrum. ZNA Nieuwbouw: ZNA Cadix. Bereikbaarheid ZNA Sint-Erasmus. Met de auto. Volg de Plantin en Moretuslei, aan het Oost Station rechtdoor. Lippenslaan, steek Singel en Ring over. Je ziet het ziekenhuis aan de rechterkant. Ring 1 richting Gent. Afrit Borgerhout nemen. Aan de lichten linksaf slaan. Het ziekenhuis ligt aan de overkant van de brug over de Ring. Ring 2 richting Nederland. Neem de afrit Borgerhout. Sla op het einde van de afrit rechtsaf. Het ziekenhuis ligt direct aan de rechterkant. Neem op het einde van de E313 afrit 17 opgepast linkse uitrit. Ga aan de lichten naar links op de Noordersingel. Ga aan de tweede lichten wederom naar links op de Lt. Rij de ring over, het ziekenhuis ligt aan de rechterkant. Bekijk de routebeschrijving op Google Maps. Voor de ingang van het ziekenhuis vind je een ruime parking tegen betaling.
Bereikbaarheid van het Havenhuis Port of Antwerp.
Deze parking biedt eveneens een alternatief voor de ondergrondse parking, in geval die volzet is. Parking Straatsburg ligt naast de parking van restaurant Het pomphuis, schuin tegenover het Havenhuis. De in en uitrit van de parking ligt aan de Merantistraat. Van hieruit is het twee minuten wandelen tot het Havenhuis. Lage Emissiezone van kracht. Opgelet, sinds 1 februari 2017 is de hele Antwerpse binnenstad een Lage Emissiezone LEZ. De meest vervuilende voertuigen mogen de stad niet meer in. Als je met de wagen naar het Havenhuis komt, bekijk je dus best eerst of je wagen de LEZ nog in kan. Meer info via de LEZ website. Er zijn voortdurend grote werken in en rond Antwerpen.
BIPA.be: Camperplaatsen in Belgiƫ Tabel Antwerpen.
Heist-op-den-Berg Parking Molenstraat 2220 Antwerpen. Herentals BLOSO centrum Netepark 2200 Antwerpen. Herentals voetbalstadion 2200 Antwerpen Gratis parkeren en overnachten. Parking bij Voetbalstadion. Coordinaten zijn mogelijk niet correct. Herselt Herberg Mie Maan 2230 Antwerpen. Straat: Diestsebaan 28. Consumptie in de herberg is verplicht.
Antwerp Harbour Hotel.
Onze receptie-medewerkers helpen u graag verder voor advies. U kan gratis parkeren op de parking voor het hotel, maar een plaats reserveren is niet mogelijk. Het centrum van Antwerpen is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer 10 min. Het centrum van Antwerpen is autovrij of betalend parkeren.
Delhaize Hoboken maakt parking voor iedereen toegankelijk Made in Antwerpen.
Overdag blijft de parking exclusief voor de klanten beschikbaar. Zij krijgen dan na het winkelen een ticket om de parking gratis te verlaten. Op deze manier wil de supermarkt de beperkte parkeerruimte in het centrum van Hoboken optimaal laten benutten. Delhaize Hoboken is de 14 de Delhaizewinkel die deel uitmaakt van het BePark-netwerk dat in totaal zon 500 extra parkingplaatsen creƫerde. Ook bij Delhaize Plantin in Antwerpen loopt een gelijkaardig project.
Parking Meir Antwerpen.
Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen. Waalse Kaai 47. Mas Museum aan de Stroom. Jan Van Rijswijcklaan 191. TOP 10 bezienswaardigheden. Paleis op de Meir. Zoek door deze site.: Antwerp 10 Miles. Home Parking Meir. Nog geen stemmen. Parking Meir ligt op de Eiermarkt, vlakbij de Groenplaats en winkelstraat de Meir.
Hotel Postiljon Antwerpen Home Hotel Postiljon Antwerpen.
U kan gratis parkeren langs de Schelde ter hoogte van de Sint Michielskaai of u kan ondergronds parkeren in parking Vinci Groenplaats of parking Grote Markt aan 18 euro per 24u. Breng eens een bezoek aan ons hotel en geniet van de mooie stad Antwerpen.

Contacteer ons