Resultaten voor antwerpen restaurants

 
antwerpen restaurants
LA VOLPE.:
Ook de fans van het voormalige restaurant t Ribbeke komen in La Volpe nog steeds aan hun trekken! Het concept werd opnieuw geïntegreerd in restaurant La Volpe, waardoor u er nog steeds terecht kan voor de heerlijkste ribbetjes! Naam: La Volpe. Adres: Lange Lobroekstraat 53-55 2060 ANTWERPEN.
Restaurants in.
home partner worden / adverteren over vierbordjes.be naar wijnkanaal.be. Fast casual is de nieuwe eetcultuur. De klassieke keuken is weer modern. De nieuwe plannen van Hertog Jan. Le Coq Aux Champs. L'Air' de Rien. 2019 Bruno Vanspauwen www.vierbordjes.be partner worden / adverteren over vierbordjes.be naar wijnkanaal.be.
Eten en drinken in ZOO Antwerpen ZOO Antwerpen.
Nieuwsbrief ZOO Antwerpen. Blijf op de hoogte van alles wat er in de ZOO gebeurt. 2019 ZOO ANTWERPEN. Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden.
Restaurant t Zilte Antwerpen.
Nergens biedt de stad Antwerpen een beter zicht op haar fascinerende ligging en uitgestrektheid. Stroom, de haven, de kathedraal, de Boerentoren, het Sportpaleis en zo vele andere markante merkpunten: allemaal in één blik vervat. En s avonds wachten uiteraard de lichtjes van de Schelde.
The Bistro Antwerpen Restaurant brasserie.
De aantrekkelijke kaart omvat zomaar eventjes 150 gerechten gaande van mooi gepresenteerde snacks tot feestelijke kreeftbereidingen. De infrastructuur van het restaurant is geschikt voor de ontvangst van groepen en/of reisgezelschappen tot ongeveer 80 personen. Download via bovenstaande link onze kaart.
Medina Burger Taste it and you'll' love it!
Medina Burger Chicken restaurant is bekend als de plaats waar de beste burgers in Antwerpen worden geserveerd. De locatie op het Astridplein is waarlijk fabuleus, slechts een steenworp verwijderd van het Centraal Station, de Zoo, de diamantbuurt, de gezellige De Keyserlei en de stationsbuurt met haar uitgebreide entertainment mogelijkheden.
Restaurant DOME Antwerpen.
Dôme is Dôme sinds 1893, genesteld in een gebouw dat werd gebouwd door architect Jos Bascourt en werd uitgevoerd in een neo-Vlaamse renaissance en barok getinte stijl. Vijftien jaar geleden openden Sophie Verbeke en Julien Burlat een restaurant in wat eens het Café du Dôme was. Het werd één van de meest opvallende gebouwen van Antwerpen.
Italiaans restaurant Verona Antwerpen.
Alleen al omwille van het interieur is restaurant Verona aan de Oude Koornmarkt in hartje Antwerpen een bezoek meer dan waard. De Bekende interieurspecialist Axel Vervoort drukte er zijn stempel op. Blikvanger is de monumentale achtiende-eeuwse trap in het midden van de trendy zaak.
Café Antwerpen Café Lambik: menukaart, suggestiemenu.
Lambik, het café in Antwerpen is de betere stamkroeg voor wie houdt van gezelligheid, bij een goed glas en lekker eten. Een tof interieur. Café Lambik in de hippe buurt van Antwerpen wil een degelijke, frisse, trendy brasserie zijn, waar iedereen op zijn gemak kan eten en drinken.

Contacteer ons