Resultaten voor antwerpen bezienswaardigheden

 
antwerpen bezienswaardigheden
Antwerpen bezienswaardigheden, attracties en musea.
Grote Markt Siraanamwong. Bezienswaardigheden in Antwerpen. Het centrale plein met het bekende stadhuis met al zijn vlaggen. Deze middeleeuwse kathedraal domineert al eeuwen het stadsbeeld van Antwerpen. In de oude rosse buurt van Antwerpen bevindt zich deze mooie, hoge zestiende-eeuwse kerk.
Wat te doen in Antwerpen: de 10 beste activiteiten.
Soorten bezienswaardigheden in Antwerpen. Shoppen 133 Bezienswaardigheden en monumenten 69 Nachtleven 58 Tours 48 Musea 39 Recreatie en spellen 25 Outdooractiviteiten 22 Eten en drinken 21 Concerten shows 19 Natuurgebieden en parken 17 Spa en wellness 15 Vervoer 8 Cursussen workshops 7 Boottochten en watersporten 6 Waterparken attractieparken 2 Dierentuinen en aquaria 1 Reishulpmiddelen 1 Evenementen 1.
Camping Antwerpen Verblijfpark Breebos.
Hier geniet u van een prachtige bosrijke omgeving in combinatie met leuke steden. Antwerpen is een ontzettend leuke stad met veel bezienswaardigheden. Het is dan ook een populaire vakantiebestemming. De oude binnenstad van Antwerpen heeft veel verschillende winkels, restaurants en bars. Hier vindt u schitterende bezienswaardigheden en prachtige gebouwen.
Provincie Limburg UiT in Vlaanderen.
Voorzieningen voor rolstoelgebruikers. Blijf op de hoogte van nieuwe zoekresultaten via RSS. Je zocht op.: Provincie Limburg Verwijder filter. Zoek sneller volgende keer. Bewaar deze zoekopdracht. Verberg langlopende reeksen. Verberg permanente bezienswaardigheden. 8528 resultaten gevonden. Van 3 april 2019 tot 11 mei 2019.
Wat is er te zien? MAS Museum aan de Stroom.
Op elke verdieping wacht je een nieuw verhaal over Antwerpen, de stroom, de haven en de wereld. De collectie van 500.000 museumstukken geeft je in vaste en wisselende expos een verfrissende kijk op de stad en haar eeuwenlange contacten met de wereld.
A-stad.
Mapping. Membership.
TravelTalia heeft honderden wandelingen uitgestippeld. Je kan wandelingen real-time stappen via smartphone of gewoon uitprinten. Sommige bezienswaardigheden bevatten meerdere items zoals graven op een kerkhof of een uitkijktoren in een natuurpark. Actuele prijzen en promo's' exclusief op maat. Inclusief een prijsmeter.

Aandacht vanaf 5 juni.: De stad Antwerpen geeft op 5 juni het startschot van een groot bouwproject die de mobiliteit zal beïnvloeden. Bezienswaardigheden zoals de Meir, maar ook onze parkings blijven gedurende de werkzaamheden bereikbaar. Ontdek hier de nieuwe routes om ons te bereiken.
Toerisme Provincie Antwerpen Provincie Antwerpen.
samen met alle vakantiemakers o.a. gemeenten, ondernemers, verenigingen en vrijwilligers uit allerhande sectoren Kempen en Scheldeland verder uitbouwen tot toeristische streken die de moeite lonen om naartoe te trekken. de rendabiliteit van de toeristische ondernemers in de provincie Antwerpen helpen verhogen.

Contacteer ons