Meer resultaten voor antwerpen bezienswaardigheden

 
antwerpen bezienswaardigheden
Ontdek de culinaire wandelingen in Antwerpen en lees de blog met recensies van Antwerpse restaurants. Lekker Antwerpen.
De wandelingen van Lekker Antwerpen zijn een beleving, waarbij je de stad letterlijk proeft. Proef de Stad is de klassieker onder de culinaire wandelingen. Het is een tocht door het oude stadscentrum, waar een groot deel van de bezienswaardigheden zich bevinden.
Oostende Nieuws.
itemdate: itemprovider: itemsnippet: data-widget-titlefalse" data-widget-footerfalse" data-widget-date-formatl" j F Y." Home Algemeen Badplaats Weer Kaart Verblijf Appartementen Campings Hotels Logies en ontbijt Vakantiehuizen Last minutes Zien doen Strand Fietsen Golf Paardrijden Sportvissen Wandelen Uitgaan Bezienswaardigheden Eten en drinken Evenementen Badplaats De Kust West-Vlaanderen Historie Praktische info.
Antwerpen Bezienswaardigheden Tips Reisverhalen Ikbenopreis.nl.
Home Europa België Antwerpen. Antwerpen Bezienswaardigheden, Reisverhalen Reistips. Antwerpen: daar moet je zijn geweest! 2 maanden geleden. 2018 is van start gegaan en dat betekent dat veel mensen alvast aan het kijken zijn naar nieuwe vakantiebestemmingen voor in de zomer.
Visit Antwerpen.
Antwerpen bezienswaardigheden Hotel Antwerpen.
Aan het eind van de 20e eeuw is de kathedraal gerenoveerd en het is nu een van de meest bezochte bezienswaardigheden van Antwerpen. De dierentuin van Antwerpen officieel ZOO Antwerpen ligt in het centrum van de stad en is de thuisbasis van ongeveer 5.000 dieren.
Vakantiepark of bungalowpark voor de hele familie!
Voor een leuke stedentrip zijn Gent, Brugge, Brussel en Antwerpen met al hun historische bezienswaardigheden echte aanraders. Laat u zich niet te veel verleiden door de overheerlijke pralines. Liefhebbers van actie kunnen zich uitleven in themaparken als Plopsaland of Walibi Belgium.
Dit kun je gratis doen in Brussel, Antwerpen en Leuven!
En je hoeft echt niet veel geld te hebben om toffe dingen te doen. Daarom zet ik voor jou gratis bezienswaardigheden en activiteiten in Brussel, Antwerpen en Leuven op een rijtje. Brussel zonder te betalen. Onze hoofdstad barst van de populaire en toeristische hotspots. Maar de entree voor sommige bezienswaardigheden kan hoog oplopen en een weekendje weg wordt al snel een dure bedoeling.
Busreis Antwerpen vanaf 299, FlixBus den nye måde at rejse på.
Bezienswaardigheden in Antwerpen. De architectuur van Antwerpen is prachtig en geeft de stad een heel eigen karakter. De vele historische gebouwen stammen uit de Middeleeuwen, Gotiek, Barok en Jugendstil. Wil je een van de oudste gebouwen zien, bezoek dan middeleeuws kasteel Het Steen.
Hotel Antwerpen stadscentrum TRYP by Wyndham Antwerp.
Hotel quickcheck Het TRYP by Wyndham Antwerp Hotel is ideaal voor.: Zakenreizigers die de centrale ligging van het hotel in Antwerpen, een hotelkamer met bureau en de beste business service appreciëren. Reizigers op zoek naar cultuur en ontspanning die de bezienswaardigheden van Antwerpen graag te voet ontdekken.

Contacteer ons