Zoeken naar dokter van wacht antwerpen

 
dokter van wacht antwerpen
Wachtdienst /// Dr Polak Rudi Dr Geerts Dirk Dr Geerts Chara Huisartsen te Berchem.
s Nachts, op feestdagen en in het weekend kan u voor dringende medische problemen steeds beroep doen op een huisarts van wacht. U kan deze bereiken op het centrale oproepnummer: 0900 10 512. Vanaf 1 oktober 2016 verandert de wachtdienstregeling van de regio Berchem. Vanaf dan kan u op feestdagen en in het weekend van vrijdagavond 19uur tot maandagochtend 8uur terecht op de wachtpost Antwerpen Centrum, Lange Leemstraat 187, 2018 Antwerpen.
Weekendwachtdienst Huisartsenpraktijk Campo Santo.
Tijdens het weekend van vrijdagavond 19 uur tot maandagmorgen 8 uur en op feestdagen van vooravond 19 uur tot de volgende ochtend 8 uur is de praktijk gesloten. Voor een dringend medisch probleem, kan je op die momenten steeds beroep doen op de huisarts van wacht.
Wachtdienst Groepspraktijk Eliaerts.
Herentalsebaan 71-77, 2100 Deurne. Huisartsen van wacht in andere regio's' via volgende link.: Opzoeken van de dichtsbijzijnde tandarts van wacht kan je via Tandarts.be. Opzoeken van de dichtsbijzijnde apotheker van wacht kan je via Apotheek.be of Kava.be. web log analyzer.
Wacht met tandpijn tot maandag Userbase.
Volgens mij is dit gedaan om te de inbrakenovervallen van drugsverslaafden in te perken. Deze inbraken zijn inpulsief, door niet meer uit te hangen wie de dokter/apotheek/tandarts van wacht is voorkomt men blijkbaar veel van deze problemen. Of dit met een betaallijn moet gebeuren is natuurlijk weer een andere zaak. Bij ons hebben ze sinds een paar jaar een huisartsenwachtpost, je geraakt daar niet binnen zonder afspraak of ze leveren de dokter af met chauffeur. Berichten: 2409 Lid geworden op: 04 Mei 2006 Bedankt: 129 keer Uitgedeelde bedankjes: 155 keer Contact.: Re: Wacht met tandpijn tot maandag. Bericht door Dafke 05 Nov 2012, 0939.: Ik mag bij mijn tandarts een briefje insteken in de brievenbus met mijn tel nummer op en de reden. Bij het vinden belt hij je onmiddelijk op. Tot nu toe maar 1x dit moeten gebruiken, want zelfs Valtran heeft morfine als bestanddeel hielp niet meer om te pijn te stillen. En hij heeft toen heel snel teruggebeld en me geholpen. Na de ingreep begon de Valtran WEL te werken, en wow. gevaarlijk spul Omhoog. Berichten: 1597 Lid geworden op: 05 Mei 2008 Locatie: Antwerpen Bedankt: 85 keer Uitgedeelde bedankjes: 74 keer.
Algemene Informatie.
Kies 1 om de huisarts van wacht op te roepen. Er zal u gevraagd worden uw postcode in te geven. Kijk deze eerst na indien u niet zeker bent. Na het intikken van uw postcode wordt u automatisch verbonden met de wachtdienst uit uw regio. Krijgt u geen verbinding bel dan opnieuw het nummer 0900 10 512 en blijf wachten, u krijgt dan automatisch een operator aan de lijn. Vrijdagavond / avond voor de feestdag 19 21 u 3100., Weekend en feestdagen 8 21 u 3950., 21 8 u 5250., Men past de officiƫle tarieven toe. Meebrengen naar de wachtpost. Vergeet uw SIS-kaart indien u deze nog heeft, kleefbriefje mutualiteit en identiteitskaart niet! Breng eventueel ook uw medicatielijst mee. Hebt u vragen, schrijf ons: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is niet opgezet om medische vragen te stellen en wordt niet gelezen tijdens het weekend of op feestdagen. Huisartsenwachtposten Antwerpen 2011.
huisartsengroepplantijn.be Raadpleging/ huisbezoeken/ wachtdienst/ tarieven.
Tijdens de week: u kunt de dokter van wacht vanaf 19u s avonds bereiken via het nummer 0900 10 512. Tijdens week-ends en feestdagen is de praktijk gesloten. Indien u een dringend medisch probleem hebt, kan u steeds beroep doen op een dokter van dienst via het nummer: 0900 10 512. U kan ook rechtstreeks naar de Huisartsen Wachtpost gaan. Die bevindt zich in de Lange Leemstraat 187 te Antwerpen en is bereikbaar via 0900/10.512.
Wanneer de huisarts en wanneer naar spoed? Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Zo kan een operator beslissen om een ambulance te sturen, maar kan die eveneens een dokter van wacht oproepen of de patiƫnt aanraden om pas op maandag naar de huisarts te gaan. Hoe ga jij te werk wanneer je medische hulp nodig hebt in het weekend of s nachts?
Wachtdienst Huisartsengroep de Markgraaf.
Mocht u toch een dringend medisch probleem hebben, dan kan u steeds een beroep doen op de dokter van dienst op de wachtpost HAWAC, Lange Leemstraat 187 te 2018 Antwerpen. Het centraal oproepnummer van HAWAC is: 0900/10.512, u volgt de richtlijnen van de computerstem. Er zijn parkeerplaatsen voorzien. Meer info op www.hawac.be. Download hier de infofolder. Apotheek van wacht.:
Farmafleur Wachtdienst.
Voor een tandarts van wacht, bel naar 070/22.20.88 Enkel tijdens weekends en feestdagen van 10 tot 12u. Paradontoloog van wacht. Voor een tandarts van wacht, bel naar 070/22.21.25 Enkel tijdens weekends en feestdagen van 10 tot 12u en van 16u tot 18u.

Contacteer ons