Op zoek naar huisarts de lange?

 
huisarts de lange
Website gemeente Stabroek Huisartsenwachtpost Antwerpen Noord.
Deze post is gelegen in de Lange Bremstraat 70 te Merksem, naast de spoed van het ZNA Jan Palfijn. U kan er tijdens de openingsuren terecht zonder afspraak. U kan ook een huisbezoek telefonisch aanvragen. Meebrengen naar de wachtpost. Breng eventueel ook uw medicatielijst mee. Elk weekend van vrijdagavond 19u00 tot maandagochtend 07u00. Tijdens de week kan u terecht bij uw huisarts, als deze of de plaatsvervanger onbeschikbaar is kan u een beroep doen op de wachtpost.
langeleem385.be Hoe afspraak maken?
Huisarts Langezwaag De website van huisartslangezwaag!
om klachten zelf aan te pakken.; als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan.; als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts.; als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts.;
Raadplegingen en huisbezoeken Huisartsennetwerk PArel.
Wij komen graag op huisbezoek bij minder mobiele patiƫnten of bij ernstig zieken. Door drukte kan het zijn dat U niet bezoek krijgt van uw vaste huisarts, maar van de huisarts die op dat moment beschikbaar is. Vrije spreekuren geven te lange wachttijden.
hwbrabo.be Huisartsenwachtpost Brabo.
Welkom bij de Huisartsenwachtpost Brabo. De huisartsenwachtpost is er om u bij dringende medische problemen te helpen wanneer uw eigen huisarts afwezig is tijdens de weekends en feestdagen. Lange Leemstraat 187. Tel: 0900 10 512. Fax: 03 239 29 99.
Huisartsenpraktijk loksbergen.
Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiƫnten. Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor u het meeste voordeel: het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, met ideale belichting en alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.
Wim Niclaes 27 Ik" wil levenslang huisarts zijn."
Ik zag het ook niet zitten om nog vijf jaar de sloef te zijn van iemand en te fungeren als assistent." Na een lange studententijd behaalde Wim in 2001 het basisdiploma arts. Dit is echter nog geen eindpunt. Samen" met mijn diploma kreeg ik de toelating om mijn opleiding tot huisarts verder te zetten.
Huisartsenpraktijk Dr. Koen Meersmans Radiostraat 39 2560 Kessel Tel. 03/480 19 28.
Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor U het meeste voordeel: het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.
Home Huisartsenpraktijk Koolhoven.
Verder kunt u, ook buiten praktijkuren, via deze website herhaalrecepten aanvragen en afspraken maken. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op deze website. Natuurlijk zijn wij ook iedere werkdag telefonisch bereikbaar. Wilt u zich inschrijvingen bij een huisarts in de Reeshof?

Contacteer ons