Resultaten voor huisarts antwerpen centrum

 
huisarts antwerpen centrum
Website gemeente Stabroek Huisartsenwachtpost Antwerpen Noord.
Bel het centraal oproepnummer 0900 10 512. Kies 1 om de huisarts van wacht op te roepen. Er zal u gevraagd worden uw postcode in te geven 2940. Na het intikken van uw postcode wordt u automatisch verbonden met de wachtdienst Antwerpen Noord.
A-stad.
ZNA Medisch Centrum Kaai 142 ZNA.
ZNA Hoge Beuken. ZNA Psychiatrisch Verzorgingstehuis Antwerpen. ZNA Joostens Woonzorgcentrum. ZNA Nieuwbouw: ZNA Cadix. ZNA Medisch Centrum Kaai 142. ZNA Medisch Centrum Kaai 142. Welkom bij ZNA Medisch Centrum Kaai 142. Het ZNA Medisch Centrum Kaai 142 is een medische hulpdienst voor iedereen in en rond het havengebied.
Waar testen op hiv soa's? Mannenseks.be.
Kies dan een andere huisarts. In Vlaanderen zijn er 2 testcentra waar je je anoniem of gratis kan laten testen: het Elisa-centrum in Brussel en het Helpcenter in Antwerpen. Voor de hiv-test kies je een standaard bloedtest of een sneltest.
Huisartsengroep de Markgraaf.
Hou er rekening mee dat er een patiëntenstop is bij de huisartsen. Enkel patiënten met een vast Globaal Medisch Dossier en hun partner en kinderen worden verder geholpen. Andere patiënten raden wij aan om naar de eigen huisarts te gaan of een nieuwe arts te zoeken in hun buurt.
Medisch Centrum Antwerpen. Medisch Medisch Centrum Centrum Antwerpen. Antwerpen.
Deze website biedt u nuttige informatie over onze medische en paramedische hulpverlening. Het Medisch Centrum Antwerpen is gelegen in het centrum, vlak bij Franklin Rooseveltplaats, en dus gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij staan garant voor een professionele zorg aan de gangbare rizivtarieven.
huisartsengroepzurenborg.be Algemeen.
De dokter die u oproept, heeft tijdens de vrije raadpleging minder tijd en kan dus maar één medische vraag behandelen. U kan dit beschouwen als een spoedconsult. Het open spreekuur is op alle dagen met uitzondering van donderdag en de schoolvakanties.
Zoek Wachtdiensten Huisartsen.
De wachtregio komt niet altijd overeen met de fusiegemeente! De dokter van wacht mag zijn wachtgebied niet verlaten! Voor de gemeenten die U niet terugvindt gelieve U te wenden tot een plaatselijke informatiebron. Momenteel 1163 gemeenten en deelgemeenten met wachtdienstinformatie.
Reisgeneeskunde Instituut voor Tropische Geneeskunde Antwerpen.
In deze brochure vindt u reisinformatie en een invulformulier voor uw consultatie bij de huisarts of in een gespecialiseerd reisadviescentrum. U kan bij hen terecht voor meer uitleg over elk van de onderwerpen. Kies het land waar u heen gaat en we voorzien u van de nodige info. Een afspraak maken. Zwangerschap, kinderen huisdieren. 09 aug 18. Bewijs van extra poliovaccinatie. Extra maatregelen voor acht landen. 08 aug 18. Ebola-uitbraak in Noord-Kivu in Democratische Republiek Congo. Reizigers die naar het getroffen gebied moeten, dienen het geldende reisadvies zorgvuldig op te volgen. 08 aug 18. Negende ebola outbreak in DRC beëindigd. Deze uitbraak eindigde 24 juli 2018. 12 jun 18. Tekenencefalitis in Centraal en Oost-Europa. Overweeg vaccinatie als u naar bepaalde gebieden reist. 26 apr 18. Nieuw vaccinatieschema voor rabiës. Het nieuwe WHO-vaccinatieschema wordt toegepast in België vanaf 1 mei 2018. 26 apr 18. Artemisia-thee is geen erkend malaria-preventiemiddel. Het ITG waarschuwt voor verwaarlozen preventiemaatregelen tegen malaria. Uw studie aan het ITG. Studeren in Antwerpen.

Contacteer ons