Meer resultaten voor huisarts 2018

 
huisarts 2018
Huisarts in opleiding zorgt voor recordkoorts in Blokken Ieper Het Nieuwsblad.
De huisarts in opleiding uit Ieper heeft het record van elf deelnames bijna beet. Ewout Leys is de man die bijna twee weken geleden de sterk spelende Yannick Kapinga uit Leuven naar huis stuurde. Gisteravond won de huisarts in opleiding zijn negende aflevering.
Huisartsengroep de Markgraaf.
Enkel patiënten met een vast Globaal Medisch Dossier en hun partner en kinderen worden verder geholpen. Andere patiënten raden wij aan om naar de eigen huisarts te gaan of een nieuwe arts te zoeken in hun buurt. Wij danken u voor uw begrip.
Terugbetaling doktersbezoek OZ.
Raadpleging arts met verworven rechten. Raadpleging erkende huisarts. Bezoek erkende huisarts tussen 18u en 21u. Bezoek erkende huisarts tussen 21u en 8u. Bezoek erkende huisarts op een zaterdag., zondag of feestdag tussen 8u en 21u. Huisbezoeken huisarts 10 tot 75 jaar.

Neem met je eigen huisarts persoonlijk contact op om zekerheid te krijgen over de dagen dat je huisarts niet beschikbaar is. De browser ondersteunt geen in line frames of is momenteel zodanig geconfigureerd dat in line frames niet kunnen worden weergegeven.
langeleem385.be Algemeen.
zodat er steeds een arts beschikbaar is voor onze patiënten. Elke patiënt heeft uiteraard vrije keuze van arts. Wij delen het elektronisch medisch dossier, overleggen regelmatig. en bieden zo continuïteit in de zorg. Onze praktijk is een door de universiteit erkende. opleidingspraktijk voor stagiaires en HAiO's' huisartsen in opleiding.
Doktershuis Belgisch privé medisch centrum.
Onze partners, reiken in samenwerking met het doktershuis, een veelvoud aan acties op diverse niveaus aan, die zowel de fysieke als de mentale gezondheid van de werknemers ondersteunen. Voor meer info kan u steeds mailen naar.: Copyright 2015 Mechelsesteenweg 199, 2018 Antwerpen, Belgium 03-239 58 90 Created by EGEO.be.
Huisartsenpraktijk Harmonie Dr Maus Koen, Dr Binnemans Sten, Dr Maus Katelijne, Dr Flies Simon, Mechelsesteenweg 169, 2018 Antwerpen, 03/2163217.
Na 19u op weekdagen en tijdens het weekend kan U voor dringende geneeskundige zorgen terecht bij de huisarts van wacht via volgend nummer: 0900/10 512. Tijdens het weekend vanaf vrijdag avond 19u tot maandagochtend 7u kan U eveneens terecht op de huisartsenwachtpost Antwerpen centrum, Lange Leemstraat 187, 2018 Antwerpen.
Parkpraktijk Schoten.
Van Loon 03.658.92.38. Door technische omstandigheden is dit nummer niet meer bruikbaar. Gelieve enkel nog te bellen op één van volgende telefoonnummers.: Vanaf 1 september 2017 zal in onze praktijk. als huisarts op de 2de verdieping werken. Van der Linden P.
huisartsengroepplantijn.be Algemeen.
Antonneau en Dr. Hoe maak ik een afspraak? Hoe bereik ik de praktijk? Wat is de visie van de praktijk? Daarnaast vindt u op deze website ook informatie over de weekendwachtdienst, het globaal medisch dossier, interessante links in verband met gezondheidszorg, enzovoort.Welkom!

Contacteer ons