Zoeken naar huisarts 2018

 
huisarts 2018
Geïntegreerde praktijkpremie huisartsgeneeskunde RIZIV.
U doet dat binnen 60 dagen vanaf de datum van de online kennisgeving van de beslissing. Gebruikt u geen aanvaard softwarepakket en wilt u als erkend huisarts de basispremie 2018 van 1000 EUR aanvragen, dan kunt u uw aanvraag schriftelijk indienen via het aanvraagformulier geïntegreerde praktijkpremie 2018.
Meer huisartsen aan de slag maar aantal is nog ondermaats VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van VRT Nu. VRT NWS.
do 13 sep 2018 0600.: Elk jaar geeft het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid een stand van zaken over de beschikbaarheid van artsen in de Vlaamse Gemeenten en wijken; Er" zijn nu nog zo'n' 195 prioritaire zones met een veel te lage bezetting van huisartsen, zegt Joris Moonens Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid." Jarenlang steeg het aantal zones waar er minder dan negentig huisartsen per honderdduizend inwoners, of honderdtwintig in dunbevolkte gebieden, aan de slag waren. Artsen gingen met pensioen, de instroom van nieuwe huisartsen haperde." Al van 2015 tot vorig jaar zijn de zones met een te laag aantal huisartsen met dertien procent toegenomen. De" steden Antwerpen en Gent nemen we in deze telling zelfs niet eens mee op, zucht Joris Moonens: de" zoektocht naar een beschikbare huisarts is er mogelijk nog moeilijker.
huisartsengroepzurenborg.be Algemeen.
Vanaf 05/04/2019 is er geen vrije raadpleging meer, consult alleen via afspraak. Vanwege de grote vraag, en om de kwaliteit van onze zorg te kunnen blijven garanderen, nemen wij momenteel alleen nog nieuwe patiënten van binnen de regio Zurenborg of directe familie partner en inwonende kinderen van bestaande patiënten aan.
Huisarts Huis voor gezondheid.
Raadpleeg ook deze pagina, u vindt er o.a. de richtlijnen van Domus Medica, de zorgtrajectcontracten en een synthese van de zorgtrajecten. Overzicht terugbetaalbare geneesmiddelen mits schriftelijke vermelding ZTD, ZTN of DC. Remgeldvermindering voor aantal specialismen bij doorverwijzing door huisarts. HUISARTS Chronische nierinsufficiëntie.
Huisartspraktijk Antwerpen Dr. Walter Driscart, Mechelsesteenweg 77, 2018 Antwerpen 03/345 11 10.
Naar de inhoud springen. Walter Driscart, Mechelsesteenweg 77, 2018 Antwerpen 03/345 11 10. Menu en widgets. MAAK AFSPRAAK ONLINE. Welkom in Huisartsenpraktijk Antwerpen. 03/345 11 10. Gesproken talen: Nederlands, Engels, Frans. Walter Driscart, Mechelsesteenweg 77, 2018 Antwerpen 03/345 11 10.

Neem met je eigen huisarts persoonlijk contact op om zekerheid te krijgen over de dagen dat je huisarts niet beschikbaar is. De browser ondersteunt geen in line frames of is momenteel zodanig geconfigureerd dat in line frames niet kunnen worden weergegeven.
Huisarts in opleiding zorgt voor recordkoorts in Blokken Ieper Het Nieuwsblad.
De huisarts in opleiding uit Ieper heeft het record van elf deelnames bijna beet. Ewout Leys is de man die bijna twee weken geleden de sterk spelende Yannick Kapinga uit Leuven naar huis stuurde. Gisteravond won de huisarts in opleiding zijn negende aflevering.
Huisartsengroep de Markgraaf. Huisartsengroep de Markgraaf.
Enkel patiënten met een vast Globaal Medisch Dossier en hun partner en kinderen worden verder geholpen. Andere patiënten raden wij aan om naar de eigen huisarts te gaan of een nieuwe arts te zoeken in hun buurt. Wij danken u voor uw begrip.
ZNA Huisartsensymposium op 22 september in Antwerpen.
De medische directie en de artsen van ZNA nodigen u als huisarts of huisarts-in-opleiding uit op hun tweejaarlijkse huisartsensymposium. Dit keer gaat het ZNA Huisartsensymposium door op 22 september 2018 in de historische zalen van de Koningin Elisabethzaal. Ontvangst met koffie wordt voorzien vanaf 08u00.

Contacteer ons