Resultaten voor dr van wacht antwerpen

 
dr van wacht antwerpen
Weekendwachtdienst Huisartsenpraktijk Campo Santo.
Tijdens het weekend van vrijdagavond 19 uur tot maandagmorgen 8 uur en op feestdagen van vooravond 19 uur tot de volgende ochtend 8 uur is de praktijk gesloten. Voor een dringend medisch probleem, kan je op die momenten steeds beroep doen op de huisarts van wacht.
Wanneer de huisarts en wanneer naar spoed? Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Zo kan een operator beslissen om een ambulance te sturen, maar kan die eveneens een dokter van wacht oproepen of de patiënt aanraden om pas op maandag naar de huisarts te gaan. Hoe ga jij te werk wanneer je medische hulp nodig hebt in het weekend of s nachts?
Huisartsenkring Kalmthout Wachtdienst.
Tijdens weekends en op wettelijke feestdagen, voor noodgevallen.: centraal oproepnummer 0903.39969 150, / minuut. Verbond der Vlaamse Tandartsen. via website wachtdienst apotheken. Tussen 22u en 9u dringend een apotheker nodig: tel 0903/92.248 150, / minuut. Te contacteren via huisarts van wacht.
Juli 2016-Huisartsenwachtpost naast spoed Deurne.
De huisartsenkring Antwerpen Oost Deurne en Borgerhout zal vanaf 2 september 2016 verhuizen naar de locatie naast de spoedgevallendienst van AZ Monica campus Deurne. Tussen het ziekenhuis en de huisartsenkring worden afspraken gemaakt over de behandeling, verwijzing en terugverwijzing van patiënten.
huisartsengroepparknoord.be Algemeen.
Josefien Béghin, Dr. Liesbeth Verpooten en Dr. Fien Hoefkens vormen samen de groepspraktijk Huisartsengroep Park Noord. Fien Hoefkens is huisarts in opleiding HAIO. Je kan ook terecht bij diëtiste Caroline Opdebeeck voor voedingsadvies in het kader van diabestes, overgewicht, cholesterol, spijsverteringsproblemen, nierproblemen, intoleranties.,
Organisatie van de wachtdienst Vlaams Artsensyndicaat vzw.
Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Nieuw account aanmaken. Nieuw wachtwoord aanvragen. Over Vlaams Artsensyndicaat. Organisatie van de wachtdienst. Organisatie van de wachtdienst. De voornaamste taak van de huisartsenkring is de organisatie van de huisartsenwachtdienst. De belangrijkste aspecten die hiermee verband houden worden hier besproken.
Gemeente Malle NL Welzijn Gezondheid Wachtdiensten.
Wit-Gele Kruis van Antwerpen. Frans Hensbergenstraat 39. 03 383 23 85. Afdelingshoofd: Leen Moonen. Om de tandarts van wacht te kennen, kan je telefoneren naar het nummer 090 33 99 69 050, EUR per minuut, enkel op zaterdag, zon en feestdagen.
Afspraken.be/Rdvous.be.
Digitale Wachtkamer Huisartsen Opera Antwerpen.
Kies hier uw dokter. U kan na het aanmelden nog steeds van dokter wisselen. Dokter Eveline Verhagen. Dokter Leyla Mamedova. Groepsagenda Huisartsen Opera. Heeft u problemen bij het aanmelden? Klik dan hier. Tel: 03 231 33 20. Toevoegen aan Favorieten.

Contacteer ons