Meer resultaten voor wat te doen antwerpen

 
wat te doen antwerpen
Kot in Antwerpen Student.be.
5 kostbare tips om de uitdagingen van het kotleven vlekkeloos te beheren. Samen op kot zitten is uiteraard samen feesten, maar het is ook leren samenleven en de gewoontes en intimiteit van elkaar te respecteren. Student.be geeft je 5 efficiënte tips om je kotleven luchti. Wat weet jij over de franstalige universiteiten in België?
Samenlevingsopbouw Antwerpen Investeert in de kracht van mensen.
In onze maandkalenders vind je terug wat er te doen is in Antwerpen-Noord, Oud-Borgerhout, Deurne Kiel. Download onze maandkalenders. Er zijn verschillende manieren om ons te steunen. Vind hier de manier die best bij u past. Kan je wat tijd vrijmaken en wil je je graag inzetten voor Samenlevingsopbouw? Bekijk hier alle mogelijkheden. Blijf op de hoogte. Geef hier je e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze activiteiten en nieuwtjes. Webdesign Antwerpen Volta.
Wat doet Atlas? atlas, integratie inburgering Antwerpen.
Wat doet Atlas? Atlas, integratie inburgering Antwerpen biedt informatie en ondersteuning aan anderstalige nieuwkomers en organisaties uit de stad Antwerpen. Atlas biedt inburgeringstrajecten aan en informatie over Nederlands leren en Nederlands oefenen. Atlas begeleidt anderstalige, minderjarige nieuwkomers bij het zoeken naar een school.
Wat te doen in Antwerpen? 10 gratis bezienswaardigheden.
Volgens de app een juweeltje met een magische sfeer en een oase van rust in het centrum van de stad. Heb jij nog leuke budgettips voor een stedentrip in Antwerpen? Ook leuk om te lezen.: 10 x gratis zien en doen in Sint-Petersburg.
Lijst kinderactiviteiten te Antwerpen en Antwerpen? Spring in t Veld.
Een aanbeveling doen. Zoek een activiteit niet ver van. Inspiratie voor een uitstap. rond de Weertype Alles. het is mooi weer buiten. het regent binnen. met een kinderen van 1 jaar 1 jaar 2 jaar. Categorieën: alles per definitie. Ontdekking en workshops. Bibliotheek / Spelotheek. Natuur en wandeling. Dierentuinen en kinderboerderij. Zwembad en zwemplaats. Sport en ontspanning. Ijssalon / Tearoom / Koffieroom. Hotel / Bed Breakfast / Camping. Wellness / Relaxation. met een kinderen van 1 jaar 1 jaar 2 jaar. Categorieën: alles per definitie. Fotografie, bioscoop, video. IT / Multimedia. Lezen / schrijven. Wellness / Ontspanning. met een kinderen van 1 jaar 1 jaar 2 jaar. Dienstensoort Plaatsen Animatie Materiaal verhuren Verjaardagsartikelen Eten Cakes Geschenken. Onthaal / Uitstapjes / Kinderactiviteiten / Antwerpen Terug.
Winkels vandaag open in antwerpen.
Nieuwste fashion ZEB.be. 21% korting bij Media Markt. Ik zoek in Zoeken. Open in Antwerpen. Nu open 322. Tot 2000: 322. Tot 2100: 215. Tot 2200: 176. Kledingwinkels Dames 70. Kledingwinkels Heren 20. Telefoon en GSM 19. Kledingwinkels Kinderen 18.
Praktische info Museum Vleeshuis.
Meer informatie over de lage-emissiezone in Antwerpen vindt u op www.slimnaarantwerpen.be/LEZ. Museum Vleeshuis vond onderdak in een historisch gebouw en heeft geen lift. Daardoor is alleen het gelijkvloers toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Plan je bezoek. Wil je een bezoekje brengen aan Museum Vleeshuis? Hier vind je alle praktische informatie. Wat is er te zien? In ons museum zijn niet alleen heel wat mooie klanken te hóren. Er is ook heel wat te zien van oude instrumenten, over gedetailleerde prenten tot heropgebouwde muziekateliers en danszalen. Wat is er te doen?
15 gratis dingen die je kan doen in Antwerpen.
Via 2 wandelingen die we doen tijdens onze citytrip Antwerpen geven we je een opsomming van wat je er ondertussen gratis kan doen. Over onze 2 wandelingen die we gedaan hebben kan je hier uitgebreider lezen. Een van de fraaiste stations ter wereld, ook wel de spoorwegkathedraal genoemd, trekt heden ten dage nog tienduizenden bezoekers per dag en niet allen zijn reizigers. Het Museum aan de Stroom heeft een dakterras vanwaar u een waanzinnig uitzicht over Antwerpen met zijn Schelde heeft. Het museum zelf en de exposities zijn betaald. De Stadsfeestzaal en Chocolaterie in het Koninklijk Paleis. De stadsfeestzaal is het mooiste winkelcentrum van Antwerpen met een bladgouden koepel, een prachtige traphal en veel marmer. Daarbij vindt u in de voormalige keuken van Napoleon de ambachtelijke chocolaterie van The Chocolate Line. Durft u niet naar de verleidelijke bonbons te kijken, dan bewondert u gewoon de prachtige muurschilderingen en ornamenten en de letterlijk schitterende kroonluchters.
ATV Antwerpse televisie.
Antwerps burgemeester Bart De Wever klaagt over een gebrek aan middelen, in de aanpak van het drugsprobleem, in Antwerpen.Volgens De Wever verloopt de War on Drugs in Antwerpen goed, maar de ge-rechtelijke molen maalt te langzaam. Huisartsen belangrijke schakel in opsporen van SOA's' VIDEO. Het aantal gevallen van gonorroe en syfilis neemt toe bij homoseksuele mannen. Chlamydia komt dan weer voor bij 5 tot 8 procent van de jongeren. Het federale kenniscentrum voor gezondheidszorg heeft daarom richtlijnen opgesteld voor huisdokters. Die moeten artsen helpen om seksueel overdraagbare aandoeningen vast te stellen en te bespreken met hun patiënten. Overname Rupel Boom Dit" is de enige mogelijkheid om te overleven" VIDEO. 1 Korfbalwereld in shock door verlies Yapsi VIDEO. 2 Nog tot eind april wachten op tram 4. 3 Betalend parkeren een probleem voor heel wat werknemers loonverlies."

Contacteer ons