Meer resultaten voor Dokters Antwerpen

 
Dokters Antwerpen
Website gemeente Stabroek Huisartsenwachtpost Antwerpen Noord.
Huisartsenwachtpost Antwerpen Noord. De inwoners van de gemeente Stabroek kunnen voor een dokter van wacht tijdens het weekend of de week beroep doen op de huisartsenwachtpost Antwerpen Noord. Deze post is gelegen in de Lange Bremstraat 70 te Merksem, naast de spoed van het ZNA Jan Palfijn.
Politie verzegelt kabinet abortusdokter Antwerpen Regio HLN.
Foto Patrick Lefelon Dokter Mohammad Rahman kreeg in 2012 al een gevangenisstraf van drie jaar, waarvan twee jaar effectief, voor een illegale abortus. Antwerpen De politie heeft afgelopen weekend het kabinet van dokter Mohammad Rahman in de Seefhoek verzegeld. Ondanks zijn schrapping als dokter door de Orde van Geneesheren blijft de zogenaamde abortusdokter rustig verder doen en zou er ook opnieuw sprake zijn van illegale abortussen.
huisartsengroepzurenborg.be Algemeen.
Vanwege de grote vraag, en om de kwaliteit van onze zorg te kunnen blijven garanderen, nemen wij momenteel geen nieuwe pati├źnten meer aan. Sinds januari 2018 werkt onze huisartsengroep samen met een verpleegkundige van de Universiteit van Antwerpen. Haar naam is Talia Janssens.
Orthopedisch Centrum Antwerpen SPM.
Bij Ortho SPM kunt u rekenen op een professioneel team van dokters chirurgen die u graag helpen om uw blessures te behandelen en u voor te bereiden op de revalidatie. Ga naar onze dokters. Wij zijn werkzaam in het AZ Monica Ziekenhuis campus Antwerpen centrum Antwerpen, campus Deurne en een private ambulante praktijk in de Kielsevest Antwerpen-zuid.
HAKAO/HWAO Huisartsenkring.
HUISARTSENWACHTPOST ANTWERPEN OOST. De huisartsenwachtpost is gelegen op de Florent Pauwelslei 31, 2100 Deurne. Naast de spoed van AZ Monica ziekenhuis. De huisartsenwachtpost is ENKEL open in het weekend en op feest en brugdagen! U hoeft geen afspraak te maken maar kan direct bij de wachtpost terecht.
Huisartsenpraktijk Paardenmarkt 87 Huisartsen te Antwerpen.
Huisartsenpraktijk Paardenmarkt 87 huisartsen antwerpen. Vanaf 1 september start dokter Neels Jolijn ter ondersteuning van de praktijk. Zo kunnen wij nog meer continuïteit voorzien. Maak een afspraak Contacteer ons. Maak een afspraak. Dr Marie-Laure De Vleeschauwer. Maak een afspraak. Dr Katrien Van Hoorick.
Huisartsengroep de Markgraaf.
Maak hiervoor steeds een afspraak met uw dokter. Geef bij elk bezoek uw identiteitskaart spontaan aan de dokter. Vergeet uw identiteitskaart niet na uw bezoek bij de dokter. Help uw huisarts en alle zorgverstrekkers op huisbezoek door de parkeerplaats voor uw garagepoort ter beschikking te stellen.
Opendeurdag bij Dokters van de Wereld Antwerpen Redactie Radio Centraal.
Over de redactie. Opendeurdag bij Dokters van de Wereld Antwerpen. Oct 11th, 2014 by Redactie. Print This Post. Dokters van de Wereld is een medische NGO die van start ging toen een aantal Franse dokters zich afsplitsten van Artsen zonder Grenzen om hetzelfde op een wat andere manier te gaan doen.
langeleem385.be Algemeen.
De HAiO houdt zelfstandig consultatie, gaat zelfstandig op huisbezoek en doet ook avond en weekendwachten. Daarbij staat hij of zij onder supervisie van de collega-artsen en is er dagelijks een overlegmoment. Wij hebben er alvast alle vertrouwen in dat dr.

Contacteer ons