Op zoek naar Dokters Antwerpen?

 
Dokters Antwerpen
langeleem385.be Algemeen.
De HAiO houdt zelfstandig consultatie, gaat zelfstandig op huisbezoek en doet ook avond en weekendwachten. Daarbij staat hij of zij onder supervisie van de collega-artsen en is er dagelijks een overlegmoment. Wij hebben er alvast alle vertrouwen in dat dr.
Algemene Informatie.
Hebt u vragen, schrijf ons: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is niet opgezet om medische vragen te stellen en wordt niet gelezen tijdens het weekend of op feestdagen. Huisartsenwachtposten Antwerpen 2011.
HUISARTSEN DE POORT Welkom.
Wie zijn we? Evelyn Mermans en Dr. Tim De Peuter zijn de huisartsen in de praktijk. Onze praktijk is geopend op maandag 15 januari 2018. Wij nemen nieuwe patiƫnten aan. Breng steeds uw eID en medicatielijst mee wanneer u op raadpleging komt.
Dokter Hilde Straetemans Start.
Het doel van de behandeling van uw diabetes is uw bloedsuikerspiegel glykemie te normaliseren, om het optreden van complicaties uit te stellen. Om deze reden hebben we alle doelstellingen voor uw behandeling vastgesteld, zodat we het evenwicht van uw diabetes kunnen optimaliseren. Dokter Hilde Straetemans. Dokter Hilde Straetemans.
Politie verzegelt kabinet abortusdokter Antwerpen Regio HLN.
Foto Patrick Lefelon Dokter Mohammad Rahman kreeg in 2012 al een gevangenisstraf van drie jaar, waarvan twee jaar effectief, voor een illegale abortus. Antwerpen De politie heeft afgelopen weekend het kabinet van dokter Mohammad Rahman in de Seefhoek verzegeld. Ondanks zijn schrapping als dokter door de Orde van Geneesheren blijft de zogenaamde abortusdokter rustig verder doen en zou er ook opnieuw sprake zijn van illegale abortussen.
huisartspraktijk de keizer.
Keizerstraat 78 2000 Antwerpen. Gsm: 0475 95 76 95 Tel: 03 233 19 96 Fax: 03 233 89 30. Afspraken kunnen heel de dag aangevraagd worden. De dokter doet in principe geen huisbezoeken meer. In uitzonderlijke gevallen kan men mij bellen tussen 7u30 en 9 uur om een oplossing te vinden.
Wie zijn wij De Wijkpraktijk.
Kind en Gezin vervangarts sinds 2012. Naast haar werk als huisarts, werkt ze ook mee aan de opleiding van jonge artsen in het vaardighedenteam van de Universiteit Antwerpen. Ann Van den Bruel. Ann Van den Bruel is huisarts sinds 1999.
Dokters van de Wereld.
Dokters van de Wereld Dokters van de Wereld. Multidisciplinaire zorg voor iedereen die geen of moeilijke toegang heeft tot de gezondheidszorg. Dit doen we door zelf zorg te bieden, na te streven dat iedereen toegang krijgt en door te getuigen en signaleren.
Untitled. Koptekst. Welkom Groepspraktijk Eliaerts.
Welkom bij de huisartsen groepspraktijk Eliaerts. Nieuws. Links. Eliaertsstraat 15. 2140 Borgerhout. Tel: 03/235 90 00. Fax: 03/235 22 15 Welkom. Medewerkers. Visie. Welkom Raadplegingen. bij Huisbezoeken. de Wachtdienst. huisartsen Praktijkinfo. groepspraktijk Opleiding. Eliaerts. Nieuws. Vanaf Links. 01/09/2016 Eliaertsstraat werken 15. we 2140 enkel Borgerhout. nog Tel: met 03/235 afspraken. 90 00. Fax: 03/235 22 15

Contacteer ons